Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami bravo pentru rezultatele bune! Ma bucur ca ai prins o zi frumoasa in Bucuresti. Te-ai plimbat?

venerata felicitari si tie pentru rezultate.

De abia ma mai linistisem si acum a fost sotul la dr. de familie sa ia reteta Ioanei si l-am pus sa-i arate si analiza din spital. Si cica are glicemia foarte mare (117), ca probabil are o infectie urinara (i-a iesit la sumarul de urina frecventa flora bacteriana, urocultura nu i-a facut) si ca a avut o infectie groaznica dupa nr. de leucocite (17.000). irina, rox, ceva mentiuni? Oricum o sa ma duc si la pediatra sa le vada ca in asta de familie nu am eu chiar mare incredere.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Azi a fost prima zi de stat acasaOle...ce bine-mi pare!Bine,am cam umblat eu prin oras, am fost si harnicuta acasa (am spalat hainele bebelinei,am facut mancare) si acum sunt cam obosita, dar recuperam maine..avem tot timpul!Fetelor..dar observ ca azi a fost cam slaba activitatea pe aici..ce faceti?Va pup!

Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, Basescu a promulgat legea!!!!!

Bee26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Just zi-mi si mie cum ai spalat hainutele? La masina? Cu un detergent special? le-ai clatit cu balsam? de care? tre sa ma apuc si eu de spalat hainute si vreau sa o fac bine!

29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui damiana

fetelor, ajutor! mie doctorita nu mi-a zis nimik de echo morfologica.... ar trebui sa intreb eu sau sa mai astept pana la controlul de la 24 sapt?
cursuri la noi la timisoara se fac, de luna viitoare ma gandeam sa merg si eu sa vad ce si cum, in special ca vrea si tati sa mearga.. ma mai gandeam sa va intreb daca stiti ceva de nasterea in apa, se practica pe undeva in romania? pe unde am mai intrebat, nu au stiut sa-mi zica....

In mod normal se face in sapt 22-24,acum am vazut ca sunt dr care o fac chiar in sapt 26.Insa daca vrei sa o faci ar trebui sa te grabesti sa suni undeva caci nu stiu daca mai gasesti si loc.
De cursuri in Tm nu stiu sa-ti zic,nu stiu nici aici daca sunt :))
Referitor la nasterea in apa,da,se practica si la noi,chiar este un subiect pe forum cu mamici care nasc acolo si chiar la odisee avem o fata care vrea sa nasca in apa.Clinica se numeste Eva,este in Brasov.Costul unei nasteri naturale in apa este de 700 euro am inteles,dar conditiile sunt super si personalul la fel,cel putin asa am inteles eu de la subiectul "nasterea in apa".Mai multe informatii poti obtine de la fetele care scriu la subiectul cu pricina.

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Bee cand? ca acu, Base tolocane pe toate posturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

mersi mult Leditia de ajutor

va las acuma, ca bebe e cam agitat si da din picioruse

ne auzim pe maine!

sa aveti o seara excelenta! multi la bebici si mamici

Mergi la inceput

Ledi cum te mai simti? pe mine ma doare burta mai tot timpul? mai iei utrogestan?

Vad ca vrei sa schimbi numele....oricum sunt frumoase amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mvb, chiar acum a spus, in cadrul conferintei de presa. A fost raspuns la prima intrebare care i-a fost adresata. O problema a Romaniei este natalitatea si a zis ca a promulgat legea pt a incuraja mamicile.

Bee26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

bee, desprece lege vorbesti? ca eu nu prea mai ajung sa ma uit la tv.... aia cu 85%?

Mergi la inceput