Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

bine v-am regasit .... am venit de la bucuresti .... unde am nimerit ieri o zi superba ... calduroasa ... taman buna de plimbare ...

am fost la marinescu si mi-a facut morfologica si mi-a verificat fetita de la palma pana la crewstet si picioruse ... si toitul decurge fffff bine ... m-a felicitat ca suntem bine .... mi-au spus ca are 726gr ...

azi suntem fericite ca intram in saptamana 26 ....

si mie mi se face control ginecologic la medgidia cand merg la doctorita de aici mereu .... pe cand marinescu nu mi-a facut niciodata ..... decat la inceputul sarcinii odata ...

eu am luat ieri cate ceva pt nasterea naturala pe care vreau sa o am ... tampoane de sani .... vata si fese .... compreses sterile .... crema bepahantene unguent si garmastan .... geanta termoizolanta pt biberoane de la AVENT .... supozitoare cu glicerina si diclofenac .... rivanol .... si servetele intime ....

de data aceasta mai multe pt mami l;a nastere .... si apoi voi merge sa iau si pt bebelus cosmeticele ....

pupi
25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmen,daca hainutele ti s-au parut mari,eu zic sa mergi la shopping de sosetute,sa vezi distractie acolo..Eu i-am luat doar 2 perechi si nici macar aceeasi marime,pt ca mi se pareau prea mici!Apoi ma gandeam ca o sa le pierd prin masina de spalat sau ca-mi scapa de pe sarmeca-s mai mari carligele :))

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna

am intrat si eu sa va salut, sa ma nu ma dati la disparuti

va mai citesc printre picaturi dar nu prea am timp de raspuns din pacate...

pt mamicile "under construction" cum zicea Miss PArker la semnatura ei...

BTW- merge vreuna din voi la cursuri LAMAZE? ca m-am lamurit ca scoala parintilor de la Folinatropia e apa de ploaie (sau o fi interesanta pt cele care nu au net, acces la odisee )

red]vreau un curs serios, unde sa mi se explice cum sa il pui pe bb la san, cum ii faci baie, ce sa faci in timpul travaliului (chiar dc pana ala urma ajungla cezariana tot cred ca e util) [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna burtici,

Mai e cineva somnoros pe aici? Ca eu mai am putin si cad cu capul pe birou !

Voiam sa va spunem ca am fost si noi la eco morfologica (la 21s+) si toate masuratorile sunt bune. L-am vazut pe bb cu mana la gura, dr a zis ca, casca, iar pe mine m-a distrat ca pune mana la gura cand casca, e bine educat, ce mai! Apoi l-am vazut cum se scarpina in cap si atunci chiar n-am mai putut de ras. Dr. m-a rugat sa nu mai rad ca misc burta si ii stric masuratorile . Mi-a citit si ginecologul rezultatele ecografiei si pana cum totul pare sa fie OK. Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! Apropo de ginecolog si de controale. Si la mine pana acum au fost numai controale pe masa. Ieri am fost la controlul lunar (sapt 23) si m-a cantarit, mi-a luat tensiunea (10 cu 6, cam mica, nu????), m-a intrebat dr daca au fost probleme, contractii, dureri, n-au fost slava Domnului, si mi-a zis ca o sa facem un control pe masa luna urmatoare.

Lisa, casa de piatra si sa va iubiti frumos! Sa fie sanatos puiul mic si sa va bucure viata !

Damiana, bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Cris_2003, eu n-am pofta de mancare, mai degraba de dulce . Am observat ca seara nu prea ma omor cu mancarea. Nu sar peste micul dejun, iar la serviciu incerc sa iau un pranz bun si sanatos, mai rontai fructe si ...ciocolata dupa amiaza, iar seara cum am zis, mai putin. Probabil ca de asta n-am luat decat 2 kg pana acum.

Naty, ma bucur ca a venit Ioana acasa. E normal ca dupa spital sa fie slabita si palida, dar acum ca o sa fie iar cu mami is va reveni. Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa nu mai treci niciodata prin asa sperietura!

Pupam mamicile si bb-ii!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna

am intrat si eu sa va salut, sa ma nu ma dati la disparuti

va mai citesc printre picaturi dar nu prea am timp de raspuns din pacate...

pt mamicile "under construction" cum zicea Miss PArker la semnatura ei...

BTW- merge vreuna din voi la cursuri LAMAZE? ca m-am lamurit ca scoala parintilor de la Folinatropia e apa de ploaie (sau o fi interesanta pt cele care nu au net, acces la odisee )

red]vreau un curs serios, unde sa mi se explice cum sa il pui pe bb la san, cum ii faci baie, ce sa faci in timpul travaliului (chiar dc pana ala urma ajungla cezariana tot cred ca e util)

AS VREA SI EU UN ASTFEL DE CURS[/red]

O sa intreb si la Medlife daca au asa ceva.

26+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cursuri din astea erau la Municipal acum cativa ani, tinute de moase si de asistente ff misto. poate fetele care nasc acolo stiu sa va dea mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Venerata doar 2 KG??????????

uau ce invidie ma apuca... eu am vreo 7-8

azi am facut 27 de saptamani.... eu vreau sa treaca timpul mai repede pana in ianuarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bine zis "erau" la Municipal ptr ca din cate stiu eu (poate ma insel) eu am prins ultimele cursuri in 2004, cu moasa sefa. Dupa aia nu stiu daca s-au mai facut sau se mai fac. Cred ca daca dati un telefon, va lamureste cineva. Erau si atunci ceva discutii ca nu se vor mai face ca era nu stiu ce conflict de interese, n-am inteles prea bine. In fine, sincera sa fiu am ramas cu cateva chestii de baza de la cursurile alea, adica mai mult despre ce e important sa faci in timpul travaliului, dar nu va ganditi ca in timpul nasterii am aplicat foarte mult din tehnicile de respirat sau impins, etc. Desi poate ceva, ceva i-o fi ramas subconstientului meu...Daca aveti ocazia sa mergeti la asa ceva, duceti-va.

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Da Porumbita, numai 2 kg, dar eu inainte sa raman insarcinata eram cam grasuta, si atunci probabil se compenseaza pe undeva.

Oricum, este un site pe care l-am gasit tot pe la odisee (o sa il caut si il postez) unde treci greutatea si inaltimea la inceputul sarcinii si apoi iti da pe saptamani cat "ai voie" sa iei in greutate. Dupa acest grafic, eu ar trebui sa iau in total vreo 6-7 kg pana la sfarsitul sarcinii. Ca sa nu iti faci totusi o idee total gresita despre gabaritul meu iti pot spune ca atunci cand am ramas insarcinata aveam 1.65 m si 88 kg. Cam mult, nu? Iar acum am 90.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetelor, ajutor! mie doctorita nu mi-a zis nimik de echo morfologica.... ar trebui sa intreb eu sau sa mai astept pana la controlul de la 24 sapt?
cursuri la noi la timisoara se fac, de luna viitoare ma gandeam sa merg si eu sa vad ce si cum, in special ca vrea si tati sa mearga.. ma mai gandeam sa va intreb daca stiti ceva de nasterea in apa, se practica pe undeva in romania? pe unde am mai intrebat, nu au stiut sa-mi zica....

Mergi la inceput