Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 27
lisa79 spune:
Alina,imi pare rau ca esti bolnavioara. ai grija de tine si refacere rapida
!
vero,lasa,mai bine fara "sarbatoarea asta" renumita in State. eu una nu ii vad rostul. cineva mi-a zis ca e singura zi din an data diavolului...adevarul e ca atunci cand vezi oamenii pe strada imbracati in draci si fantome si .... te ia cu friguri...bine eu sunt si mai fricoasa de astefel de lucruri. eu cred ca noi,romanii,sarbatorim mult mai frumos aceasta zi,dedicata mortilor.
in fine,
revinim la ceva mai dragut:
am gasit pentru ce putem folosi burta: OPRITOR LA FIRIMITURI!
eu mananc bine merci oriunde,pot si in pat acum
,ca tot ce pica,pica pe burta,nu pe jos!
ieri mi-a mai aparut o frumusete de herpes
,am aflat ca se fac de la dezhidratare...
ce dezhidratare d-le ca eu beau la apa ca o gasca si tot nu e bine! oooof!
bebelusi,grea incercare,piesa de teatru in germana. nici eu nu as putea rezista.
27S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
ingrid70 spune:
Alinuta, asa stiu si eu: nu se sta cu febra mare in sarcina! Si despre Paracetamol stiu ca una la 6 ore pentru toata lumea mai putin copii si gravide. Gravidele maxim 2 pe zi si nu mai mult de 2-3 zile (desi eu sapatamana trecuta m-am riscat la un tratament mai lung 1-2/zi vreo saptamana ca eram in delegatie si nu mai puteam de rau, nu am avut febra,dar ma durea capul ingrozitor, si gatul si nasul si toate cele- ca la viroza,de!
)Depre Paracetamol am vazut la stiri acum vreo luna si ceva ca nu ar fi tocmai safe pentru gravide asa cum se credea pana acum.Lamaie cu miere, ceai cu miere, ciorapi in otet, frectie, caldura multa, sa transpiri si sa te schimbi si de doua trei ori pe noapte, de cate ori este nevoie, sa nu stai transpirata, baie fierbinte cu sare grunjoasa la picioare, lapte cu miere, deci cum au zis si fetele, tot asa imi trece si mie! Desi acum bantuie o viroza mai urata, pe mine m-a tinut vreo doua saptamani in loc de 7 zile! Si inca nu respir bine noaptea!
Veronica! Am cam lipsit, dar acum ca mi-am pus net si acasa sper sa intru mai des! Oricum citesc ce se scrie!Cu net-ul asta acasa e belea, ca de ieri nu mai fac nimic prin casa, doar la calculator, de parca nu as lucra (la serviciu) pe calculator de vreo 10 ani!Acum trebuie sa-mi iau si un birou pentru laptop ca tot in pat cu el ma dor toate cele!Nici la cumparaturi nu ma duc astazi, il trimit pe sot singur, ca deh! eu am treaba la net!
24+
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Alina,imi pare rau ca esti bolnavioara. ai grija de tine si refacere rapida !vero,lasa,mai bine fara "sarbatoarea asta" renumita in State. eu una nu ii vad rostul. cineva mi-a zis ca e singura zi din an data diavolului...adevarul e ca atunci cand vezi oamenii pe strada imbracati in draci si fantome si .... te ia cu friguri...bine eu sunt si mai fricoasa de astefel de lucruri. eu cred ca noi,romanii,sarbatorim mult mai frumos aceasta zi,dedicata mortilor. in fine, revinim la ceva mai dragut: am gasit pentru ce putem folosi burta: OPRITOR LA FIRIMITURI! ieri mi-a mai aparut o frumusete de herpes ,am aflat ca se fac de la dezhidratare...![]() ce dezhidratare d-le ca eu beau la apa ca o gasca si tot nu e bine! oooof!bebelusi,grea incercare,piesa de teatru in germana. nici eu nu as putea rezista. 27S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
24+
cami_antonia spune:
FETELOR dar am ajuns la pagina 27 ... noua nu ne mai deschide nimeni un capitol nou ?????
hai ca sunt pe ultima suta de metrii cu aceasta naucitoare curatenieeeeeeee .... si se va nimeri perfect ... imi voi lua concediu swi voi sta linistita ... exact ce imi trebuie ....
ingrid bravo pt netul de acasa ....
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
ingrid70 spune:
Yupii! M-am uitat in calendar si mai am doare 3 saptamani si 2 zile de mers la serviciu!
Am vazut ca unele dintre voi vor sa mearga cat de mult! Eu nu vreau! Eu vreau sa stau cat mai mult acasa si sa intru mai devreme in concediu, sa-mi pregatsc cuibul pt bebe, mai ales ca am viteza melcului turbat! Obosesc din orice! Poate si din cauza ca am luat deja foarte multe kg in plus, vreo 16, si, dupa cum se vede, nu am prea multe saptamani de sarcina!Prefer sa merg la serviciu in vizita, la povesti, nu cu o tona de responsabiitati!
24+
miereamara spune:
Fetelor, fiecare popor cu sarbatorile lui, daca voua nu va place nu va obliga nimeni sa o sarbatoriti.
Doar nu o sa incepeti si voi cu prostii de genu' "sarbatoare malefica", mai era un subiect deschis la generale unde se abereaza la greu...uite aici, am ras cu lacrimi cand am citit blogul respectiv.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128626
Sarbatoarea asta e una cu radacini celtice, a fost importata de SUA cu ocazia emigrarii in masa a irlandezilor, pe la inceputul sec 19.
Alina, multa sanatate, fa-te bine, stiu cat de pacatoase sunt virozele/gripele astea, mai ales cand esti insarcinata si nu poti lua medicamente. Eu de abia am scapat, m-a tinut aproape 10 zile.
Lisa pt herpes, taie un catel de usturoi in doua si freaca-te cu sucul rezultat in zona respectiva.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ingrid70 spune:
Merci, Cami
Sunt foarte incantata de el, desi nu prea are viteza, cica din cauza ca am instalat pe calculator Windows Vista si nu XP, dar acum o luna cam am cumparat laptop-ul doar asa aveau la magazin: cu Vista sau cu free dos sau cu nimic! Iar nici eu nici sotul nu ne pricem la instalat calculatoare! Suntem doar simpli operatori pe ele. Stim sa lucram cu programele noastre profesionale si pentru restul, la serviciu, avem om la intretinerea calculatoarelor!Chiar nu deschide nimeni un nou capitol, ca eu, cum am mai spus, nu ma pricep!
24+
ingrid70 spune:
Au! Nu mai pronuntati gripa ca ma ia cu fiori! Racelile sunt viroze si gripa e cu totul altceva! Gripa in primul trimestru e indicatie de intrerupre de sarcina ca e malformanta, in trimestrul 3 de nastere prematura, in 2 nu mai stiu si nici nu vreau! Gripa e aia pe care o faci de cateva ori in viata, in care faci 40 de grade temperatura si nu te poti ridica din pat 3-4 zile si esti convalescent 2 saptamani! Aia rea pe care nu ne-o dorim in sarcina!
Eu din cauza asta mi-am si vaccinat sotul antigripal (acum va putea face doar raceli nu si gripa) si eu voi ramane acasa mai repede tocmai din cauza asta! M-as fi vaccinat si eu, dar parerile sunt impartite si mai bine ma feresc! Sper sa nu o iau pe la spital, cand voi naste sau de pe la consultatii ca la doctorita mea se asteapta mult chiar daca ai programare!
Si acum imi aduc aminte de ultima gripa pe care am avut-o in iarna lui '98-99!
24+

sau la
?