Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 26
dalma spune:
Alina, suna-ti de urgenta medicul
NU sta cu febra asa mare nici macar 1 zi, crede-ma stiu ce spun
Te rog pune mana pe telefon si suna medicul, e deja prea mare febra pt leacuri babesti (chiar daca astea dau rezultat uneori)
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
Alina1976 spune:
Fetelor, am vorbit cu 2 medici (unul care imi urmareste sarcina si unui internist). Amandoi mi-au zis acelasi lucruri. Paracetamol, dusuri cu apa calaie, otet, etc...
Acum mi-e un pic mai bine...a mai scazut. Nu am lasat febra sa creasca, am tinut-o sub control..
Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alina, bine macar ca ai intrebat si stii ca nu faci de capul tau. Hai treci in pat la otet si transpirat.....sa te faci bine
25+
Vlad
Alina1976 spune:
Da, merci! Va pup! Si va tin la curent! 

Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
veronica75 spune:
Neata fetelor,
Alina - imi pare tare rau ca nu esti bine
Sper sa iti treaca cat mai repede.
Eu am reusit intr-un an sa scap de o gripa grea cu oscilococcinum luat trei zile la rand cate o doza. Am citit ca ai luat si tu....nu a avut nici un efect?
Ai grija la febra si odihnestete.
Damiana - fumoasa burtik,
si ce soare si cald acolo!!! ma faceti invidioasa ca aici e asa urat ..si ploua..
Ira - ai dreptate cu kg, da abia in 9 luni scapi de ele?
. Si imi pare rau de masina de spalat...intredevar aia problema si cheltuiala in plus.
Ingrid70- ma bucur ca ai mai revenit pe la noi si sanatate multa.
Fetele din state..cam tarziu da va trimit si io niste bomboane..ceva dulce acolo
M-am uitat aseara pe geam poate vin si pe aici...da nu..nu se practica ..desi, am vazut unele case impodobite. Deci am ramas cu bomboanele...si o sa le mananc ![]()
Va pupacesc
si va doresc un weekend cat mai placut.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
cami_antonia spune:
NEATA BURTICI
am aparut si eu putin printre voi ... sunt satula deja de munca ... sper casaptamana asta sa terminam cu casa desi muncitori mai am la izolatia pe dinafara .... suntem foarte mandrii de noi ca ne-am cumparat multe chestii si ne tare draga casuta ... toate astea datorita lui bebe ....
apoi sper sa incepem sa ne cumparam si lucrusoare de bebe ....
alina ai mare grija de tine ... si nu sta cu febra ... nici macar cateva ore .... eu zic sa suni un ginecolog .... doctorita mea a zis ca nu e nimic daca luam pastile sa ne scada febra decat sa stam cu ea .... m,a repet ca am mai spus asta dar ma incred in ea ... eu stiou o persoana care a luat si antibiotice nu numai algolcamin si e bine si ea si fetita .... si tot in trimestrul 3 de sarcina era ....
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
Alina1976 spune:
Am facut o supa calda de pui cu taietei. Am si reusit sa mai adorm un picut si parca sa zic ca mi-e mai bine...febra a scazut.
Cred ca totusi de la Paracetamol scade febra. Si cu Paracetamol-ul asta...nici nu mai stiu cum e bine sa iau. Una din Dr mi-a zis sa iau 2 tablete pe zi si alta mi-a zis ca pot sa iau 1 tableta/6 ore ![]()
Deci eu ce fac?
Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
yashy spune:
Alina, multa sanatate!
Nu stiu ce sa-ti zic despre paracatamol... poate ar fi bine sa iei doar 2 si daca mai creste febra sa incerci toate leacurile babesti posibile...
Adina
& Luka
& bobita din burtica
24+
obraznicatura lu' mami