Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
damiana spune:
neatza, fetele! 

ira, ca ce bine le zici, draga mea! da-le'n colo de kile, ne-om descurca noi sa le dam jos! si sa stii ca te inteleg cu masina de spalat... noua ni s-a stricat masina, ceva pe la motor s-a parlit, si asa nu aveam nici un chef de cheltuieli suplimentareee......dar asta e, ce sa-i faci.. noi si bb sa fim sanatosi!
ledi, mersic mult! 

Leditia spune:
Neatza..
Ira ma bucur ca ai trecut si pe la noi,Chiar ma intrebam ieri pe unde umblii si tu.Imi pare rau ca ti s-a stricat masina de spalat.Nu se poate repara?A iesit din garantie?
Mie in vara,cand erau caldurile alea mai mari mi-a crapat frigiderul,fix dupa ce facusem cumparaturi.Tare nasol a fost pana ne-am luat altul..Oricum voiam altul,dar peste un an asa
.
Vezi poate nu are mare lucru stricat la ea si scapi mai ieftin daca o repari..
damiana,ti-am trimis eu PM.
Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Alina1976 spune:
Neata fetelor,
Eu sunt FOARTE racitaaa!!! Am facut febra 38.5 de ieri. Ma doare toata carnea, capul, in gat...imi curge nasul la greu.
Nu stiu ce sa mai iau...am luat o tona de lamai, miere, ceai cald, oscillo, Paracetamol....febra scade FFF greu!! ce sa fac? 

Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
damiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Neata fetelor, Eu sunt FOARTE racitaaa!!! Am facut febra 38.5 de ieri. Ma doare toata carnea, capul, in gat...imi curge nasul la greu. Nu stiu ce sa mai iau...am luat o tona de lamai, miere, ceai cald, oscillo, Paracetamol....febra scade FFF greu!! ce sa fac? ![]() ![]() Alina 31+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 9 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
draga mea, incearca niste frectie cu carmol, spit in cap+caciula si sosete inmuiate in spirt... eu asa am reusit sa-mi scad febra.... si ai grija de tine si de bb si sa te faci bine repede!!

Alina1976 spune:
Damiana
, mi-am facut aseara asta si e adevarat ca scade dar revine la loc peste 2-3 ore
....Oare Agocalmin fiola am voie sa iau? Am vazut pareri impartitite...
Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
damiana spune:
stii ce mai poti incerca? un tricou inmuiat in apa cu otet, plus vreo 2-3 pulovere pe deasupra, ca sa transpiri bine de tot, bai cat de calde le suporti la picioare, cu sare din aia grunjoasa dizolvata in apa calda si ceaiuri multe cu miere si lamaie....
de algocalmin fiola, nu stiu ce sa-ti zic sincer... teoretic (si practic, in unele cazuri) din luna a5a poti sa iei orice, in functie de afectiune.... parerea mea e ca ar trebui sa mai incerci cu leacuri din asta babesti si daca tot nu trece, eventual vorbeste cu medicul de familie
te pup si ai grija de tine 

Leditia spune:
Alina mereu cand a fost vba de temperatura am scazut-o cu sosete imbibate cu otet.Dar le schimbam des,persoana in cauza statea numai in pat,invelita...Imi pare rau ca dupa atatea medicamente nu ti-a trecut.
Despre algocalmin fiole nu stiu sa-ti zic sincer,din cate stiu eu nu sunt ok...dar un medic te-ar putea lamurii.
Multa sanatate iti doresc.
Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui damiana stii ce mai poti incerca? un tricou inmuiat in apa cu otet, plus vreo 2-3 pulovere pe deasupra, ca sa transpiri bine de tot, bai cat de calde le suporti la picioare, cu sare din aia grunjoasa dizolvata in apa calda si ceaiuri multe cu miere si lamaie.... de algocalmin fiola, nu stiu ce sa-ti zic sincer... teoretic (si practic, in unele cazuri) din luna a5a poti sa iei orice, in functie de afectiune.... parerea mea e ca ar trebui sa mai incerci cu leacuri din asta babesti si daca tot nu trece, eventual vorbeste cu medicul de familie te pup si ai grija de tine ![]() ![]() ![]() |
Asa o sa fac. Saru'mana mult de sfaturi!!

Sper sa nu fie gripa!!

Alina
31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Neata burtici

Alina ce rau imi pare sa aud ca iti e asa de rau, dar sunt de acord cu fetele care zic de otet. Si mie la fel imi scade febra. Dar nu te dai jos din pat si te schimbi dupa ce transpiri. Hai sa ne tii la curent cu ce se intampla. Sanatate multa multa
Sa va pove ce am facut aseara. Am plecat de la serviciu pe la 5 si la 7 am fost la sotul meu la teatru ca aveau colegii de la sectia germana premiera la o piesasi era musai sa mergem ca de...asa se face intre colegi. Am crezut ca mor 45 de minute 
, nu am priceput nimic, ca eu nu stiu o boaba germana, am pus capul pe sotul meu cred ca am atapit vreo 10 minute
.Asa de greu a trecut timpul....nu mai imi gaseam loc nici pe scaun
groaznic. Dar am scapat....cu bine....dar i-am zis lui Mircea ca eu in viata mea nu mai vin cu el la teatru la colegii de la germana....ca mor acolo pe scaun.
Apropo de teatru
, fetelor de maine raman singura o saptamana ca Mircea pleaca in turneu la Galati ca e un festival de teatru. Apropo'oare cine era din Galati dintre voi...Selene, dar parca zicea ca pleaca la Cluj....Daca sunteti vre-una dintre voi din Galati sa va duceti sa imivedeti sotul daca aveti chef de o piesa de teatru haioasa....si veniti si imi spuneti si mie daca e cuminte![]()
![]()
Urasc sa stau singuraaaa
O sa va stresez toata ziua cu mesaje...

25+
Vlad