Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
edinutza spune:
Criss_ah inseamna ca nu sunt singura care a trecut prin situatia asta
,incep sa scap de complexe!dr mea nu a zis nimic doar a ramas cu ideea ca sigur au gresit cand au trecut acele kg,dar eu stiu ca nu au gresit
!
ce bine de tine!!si eu vreau baby shower!sa ne spui ce ai primit!pofta buna la lunch!
Naty_tin pumni sa fie totul ok!
edina `
de 24+
ingrid70 spune:
Buna seara, fetele! Azi mi-am pus internet si acasa si de pe la ora 3 p.m. incerc sa recuperez ce am pierdut. Am pierdut vreo 7 capitole si am reusit sa citesc astazi doar vreo patru, dar nu mai pot!
Nu am mai intrat pana acum pentru ca am avut o delegatie la Bucuresti de vreo cinci zile pe care a trebuit sa o pregatesc cu o saptamana inainte, deci am avut mult de lucru si nu am mai intrat la Odisee. Apoi am fost si foarte racita, am avut o viroza foarte fff urata. Dupa ce am venit din delegatie mi-am luat si vreo cateva zile de concediu ca nu-mi reveneam din oboseala, mai ales ca nu prea am dormit cu viroza asta.
Si imi vine foarte greu sa scriu la laptop, nu m-am obisnuit cu tastatura.
Am fost si la ecograf pe 18 oct., dar din pacate bebele nu s-a aratat ce este.
Damiana, bine ai venit
,bb sanatos si norocos!
Sicuta, imi pare fff rau de ce s-a intamplat, dar, crede-ma in curand vom afla vesti bune despre tine la o alta odisee!
Daiopri, cred ca te bat la kilograme, eu am pus deja 16 kg si sunt cu doua saptamani in urma ta!
22+
DarkBendis spune:
Seara buna la toata lumea!
Vad ca tot despre kilograme se discuta. Ca de obicei, la mine e mister total (adica de domnul cantar tot nu ma aproprii) da' pun pariu ca maine voi avea mai multe decat azi... m-a dus al meu sot la un restaurant indian sa "ne aniversam" cei 5 ani de casatorie si m-am indopat ca purcelusul. Acasa am ajuns destul de tarziu... aici de Halloween ne viziteaza copiii din cartier cu "Trick or Treat"... de data asta au venit putini, ca deh, aia mici sunt pusi devreme la culcare... asa ca am ramas cu un valau de dulciuri si bineinteles ca nu le lasam sa se strice ![]()
Partea cea mai faina e ca pana lunea viitoare nu mai am treaba cu serviciul... iar sotul e si el in concediu... trai neneaca si cheltuiala de bani (ca avem lista luuuunga de cumparaturi).
In seara aceasta noi sarbatorim Samhain, vechea sarbatoare celta (care sta la baza Halloween-ului) aprindem lumanarile, ne uitam la albumele de poze si ne reamintim de cei care au plecat de langa noi...va urez o seara frumoasa si linistita

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Mi-am cumparat patutul de copil PC6 de la Elga West (www.elga-west.ro) la 280 ron + taxele de curier rapid vreo 60 ron, deci in total 340 ron. Il vazusem si la Carrefour Pitesti, dar nu am avut loc in masina sa-l luam. Tot cu 340 ron + o lenjerie de patut cadou. Am mai cumparat de la Carrefour Pitesti si un set pentru patutul de bebe cu aparatoti cu tot la 110 ron si o saltea din aceea din nuca de cocos la 125 lei si un sac de dormit pentru bebei la 40 lei. Doar atat pana acum.Am montat deja patutul si am pus toate in el. Sotul meu spunea ca doar bb lipseste din el ![]()
24+
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 schimbul 2,pe unde umblati??? 27S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Suntem cu trick or treat
Happy Halloween!!!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
IRA_LIZA spune:
Hai neatza, burtici!
8 - 10 kg?? si va vaitatzi?? inseamna k sunt leader! 15 kg! ha! Ma rog, dintre care cca 5 or fi bebika & lichidul amniotic, ma tot consolez io. Fapt este k nu-mi fac nici o problema, realmente NU imi fac (acum), am tot timpul dupa nastere sa ma stresez. Se spune k in 9 luni de sarcina iei in greutate, apoi in cele 9 luni de dupa le dai jos, sa vedem ce-o fi...
...acuma, nu-i mai putzin adevarat k alaltaieri, cand am triat niste haine si ma uitam la cateva tricouri purtate in primavara, mi s-au parut minuscule pt burta & sanii de acum si m-a pocnit un plaaansss...al meu se uita putin mirat la mine, pe urma si-o fi adus aminte k are o gravida in casa si nu m-a mai intrebat nimic.
...asa k nu va mai plangetzi de kg, ok? e ultima noastra problema, atata vreme cat ne simtim bine. Eu, una, am mai multa energie acum decat la inceputul sarcinii.
Hai, dati-le incolo de kile in plus, hai la cafea cu lapte/cappucino/ceai/apa plata cu lamaie, orice va binedispune la ora asta. Motiv de suparare? uite unul: mi s-a parlit mashina de spalat tocmai acum, cand fix de cheltuiala asta nu aveam nevoie (cca 1000 lei), pe langa lista lu' bebe, mobila noua, bani 75% din salariu luna asta k am fost in medical...e? asa-i k as avea de ce sa ma supar?
Ira
29+ mami de
Lizuca
damiana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui edinutza
nu am uitat de tine,dar activeazati PM-ul! edina ` de 24+![]() |
gata, am activat..

sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!