Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Edi, tare faza cu cantarul..la fel a fost si la mine, ca si eu slabisem vreo 3-4 kile in primul trimestru, iar acum cand m-am suit pe cantar nu i-a venit sa creada. Dar mi-a zis sa nu-mi fac griji, ca nu conteaza cat iei in sarcina, atata timp cat bebele se dezvolta normal.
Bebelusi, si eu am mancat rodii saptamana asta( le-am luat la serviciu ca sa nu trebuiasca sa le impart cu sotul, ca daca nu-s atenta mi le mananca pe toate). Doar ca nu e prea bine sa inghiti samburii aia, incearca sa ii scuipi, ca nu se digera ok, si risti sa te doara ficatul..sau burta. Zeama e dementiala.
Vreau si eu budinca de orez...dar cine mi-o face??
Azi si noi iesim cu colegii la lunch, si sper sa ne dea drumul mai repede acasa, doar e Halloween si tre sa steptam copii( saracii, nu stiu ce bomboane or avea ca deja am mancat juma de punga).
Si subscriu si eu la insomnii...stau cate-o ora, doua in pat noaptea si ma uit pe pereti.
Lisa, mama mea are viza pe 10 ani, deci nu mai trebe sa treaca pe la Bucuresti( slava Domnului, ca sapatamna trecuta s-a operat de hernie)
NAty, eu mi-am cumparat o masuta din aia mica( o chestie de lemn cu picioare de 20 de centimetrii, ca si scaunelele alea de copii de pe vremuri) si asa imi tin laptopul in pat.
Si maine am babyshowerul..yupii!!! cadouri ptr asta micu'.
Pupici la fetele nou venite.

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

ce s-a intamplat cu mail-ul comun ca nu mai pot sa intru,vreau sa vad si eu pozele,imi trimite cineva pe PM si mie parola poate ca nu o mai tin bine minteoricum mi-am facut un car de draci,si asa eram eu plina de ei

27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

ce s-a intamplat cu mail-ul comun ca nu mai pot sa intru,vreau sa vad si eu pozele,imi trimite cineva pe PM si mie parola poate ca nu o mai tin bine minteoricum mi-am facut un car de draci,si asa eram eu plina de ei

27+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Ttentzika, incearca sa-ti activezi PM-ul ca sa iti trimit mesajul

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ttentzika - am incercat si eu si merge email-ul...probabil ai uitat ceva ti-am trimis email pe yahoo.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu tot cam rau ma simt ... M-am programat maine la dr. sa vedem ce zice, sper ca nu s-a scurtat colul prea mult. Si cred ca s-a intors fata ca am simtit niste miscari ciudate rau.

Pentru fetele ingrijorate de kg - e adevarat ca acum am luat numai 6, dar la Ioana am luat 21 in total si 19 le-am dat jos. Cam in 9-10 luni

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Naty - bine ca mergi maine la dr. tin pumnii sa fie totul bine
Cum se mai simte Ioana? e mai bine? s-a linistit?

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi, ti-am raspuns.

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NATY sa dea Dumnezeu sa fie bine maine la medic ... ai grija si de tine ....

veronica poti lua un algolcamin daca te doare capul .... mie asa mi-a zis doctorita .... ca decat sa stai cu durerea mai bine iei pastiluta

cat despre kg ,.... eu am mai vb pe tema asta .... marinescu nu mi-a zis niciodata nica ... desi s-a uitat mereu la gleznele mele .... pe cand doctorita de la medgidia m-a terminat pe tema asta ... mereu imi zice ca sunt grasa .... si ca ea nu mai baga mana in foc pt mine etc ... asa ca sunt cam nedumirita ... dar e adevarat ca fac parte din categoria de mijloc ... aveam 6 -7 kg luate la sf lunii 5 ... sa vedem cat voi avea la sf lunii 6 ... sapot viitoare ....

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, pe mine m-ati uitat cu mailul comun? sa va trimit poze cu burtica mea....
cu cantarul, eu l-am "donat" pe al nostru pe perioada sarcinii, de cesa-mi fac nervi aiurea? cat o fi sa iau in greutate, iau! vom vedea noi dupa cum le dam jos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui damiana

fetele, pe mine m-ati uitat cu mailul comun? sa va trimit poze cu burtica mea....
cu cantarul, eu l-am "donat" pe al nostru pe perioada sarcinii, de cesa-mi fac nervi aiurea? cat o fi sa iau in greutate, iau! vom vedea noi dupa cum le dam jos....

nu am uitat de tine,dar activeazati PM-ul!

edina `de 24+

Mergi la inceput