Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 22

crisspy spune:
Vai Veronica, imi pare rau pt durerea de cap. Eu tocmai am trecut printr-o raceala destul de rea, traiasca lamaile . Este deja a2-a oara cand racesc de cand sunt insarcinata, sper sa nu se mai intample pana in feb
Crisspy 23 sapt
Razvan

dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Fetelor, sa stiti ca eu ma mut la alta odisee, ca aici nu ma incadrez. Pai voi ati luat toate intre 2-10kg, iar eu am deja 13 in plus?? ![]() ![]() |
Stai linistita aici Anuc, ca si eu deja 11kg +....

Poze cu burtica si Daria

fil_lily spune:
Buna fetelor,
Si eu vreau sa va vad.Pot sa primesc si eu e-mailul comun si parola? Merci

Leditia spune:
Anuc,io-s verde de invidie pe Venera,ca ea a luat doar 2kg..Naty doar 6 parca....
Eu am luat 8-8,5 depinde de momentul zilei,seara am 8,5 in plus,dim 8..Acum,fac orez cu lapte,ce dor mi-era de desertul asta,deci maine ma mai trezesc cu cateva sute de grame in plus.
Pt cine vrea o reteta super buna,recomand urmatoarea reteta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/16486/orez-cu-lapte-reteta-egipteana/
O seara placuta va doresc.
Minunica mea29+ cu David Christian sau David Gabriel

veronica75 spune:
citat din mesajul lui fil_lily Buna fetelor, Si eu vreau sa va vad ![]() ![]() |
ti-am trimis PM
Veronica

micuta mea

BB e pe drum

edinutza spune:
Fetelor ca tot ati deschis subiectul cantar,sa va zic eu ce am patit marti la controlul lunar
!
ajung-radu cu mine,doctorita intreaba intrebarile de rutina,bun...dupa aceea asistenta ma cheama la cantar,intretimp carnetelul meu la dr in mana!si asistenta ii zice ...sa va spun sau nu?
hai ca asta e
72,eu cobor depe cantar,la care dr zice nu nu se poate inca odata:iara ma sui,asistenta nu uitati degeaba pun la 69 ca nu merge
,dr .ff incurcata imi zice :imposible 10 kg????sigur zice au gresit data trecuta
si ca sa fie sigura ma mai pun inca odata pe cantar si tot 72!
concluzia e urmatoarea:eu inainte aveam 64 cam astea erau kg mele,dar cand am ramas am slabit la 61 si la 3 luni eu aveam 61 si na normal ca dupa starea de rau mi-am revenit bine de tot ca am ajuns la 72,la o inaltime de 1.63!pot sa zic ca am ramas cu sechele de la cantar,ma ia cu fiori data de 28 noiembrie cand tre sa ma cantareasca inca odata!
ups...ca m-am lungit!
Iris_te pup si eu!iti doresc sa ai un wk reusit!
edina `de 24+

edinutza spune:
citat din mesajul lui fil_lily Buna fetelor, Si eu vreau sa va vad ![]() ![]() |
vezi ca ti-am trimis un PM cu contul si parola!apropo,stii ce ai in burtica?

edina `

veronica75 spune:
Edinutza - Bine ai venit in clubul mamicilor dolofane
Deja ma simt mai bine...vad ca ne inmultim
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

fil_lily spune:
Multumesc Edinutza si Veronica.
Referitor la ce am in burtica, am spus dupa ce am fost la singurul eco pe care l-am facut ca au zis ca pare a fi fetitza dar nu sunt siguri.Asa ca daca nu o sa mai fac nici un eco va fi o surpriza