Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Vai Veronica, imi pare rau pt durerea de cap. Eu tocmai am trecut printr-o raceala destul de rea, traiasca lamaile . Este deja a2-a oara cand racesc de cand sunt insarcinata, sper sa nu se mai intample pana in feb

Crisspy 23 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Fetelor, sa stiti ca eu ma mut la alta odisee, ca aici nu ma incadrez. Pai voi ati luat toate intre 2-10kg, iar eu am deja 13 in plus?? nu ma mai joc! o sa caut o odisee cu mamici care iau peste 15 kile....Si asa eu ziceam ca sunt super ok ptr ca prima oara am luat vreo 28 pana la final...acum nu ma simt nici fff mare, nici fff umflata....dar cand va citesc si va vad pe voi in poze ma oftic!

Stai linistita aici Anuc, ca si eu deja 11kg +....

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna fetelor,
Si eu vreau sa va vad.Pot sa primesc si eu e-mailul comun si parola? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anuc,io-s verde de invidie pe Venera,ca ea a luat doar 2kg..Naty doar 6 parca....
Eu am luat 8-8,5 depinde de momentul zilei,seara am 8,5 in plus,dim 8..Acum,fac orez cu lapte,ce dor mi-era de desertul asta,deci maine ma mai trezesc cu cateva sute de grame in plus.
Pt cine vrea o reteta super buna,recomand urmatoarea reteta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/16486/orez-cu-lapte-reteta-egipteana/
O seara placuta va doresc.

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Buna fetelor,

ti-am trimis PM

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Fetelor ca tot ati deschis subiectul cantar,sa va zic eu ce am patit marti la controlul lunar!
ajung-radu cu mine,doctorita intreaba intrebarile de rutina,bun...dupa aceea asistenta ma cheama la cantar,intretimp carnetelul meu la dr in mana!si asistenta ii zice ...sa va spun sau nu?hai ca asta e72,eu cobor depe cantar,la care dr zice nu nu se poate inca odata:iara ma sui,asistenta nu uitati degeaba pun la 69 ca nu merge,dr .ff incurcata imi zice :imposible 10 kg????sigur zice au gresit data trecuta si ca sa fie sigura ma mai pun inca odata pe cantar si tot 72!
concluzia e urmatoarea:eu inainte aveam 64 cam astea erau kg mele,dar cand am ramas am slabit la 61 si la 3 luni eu aveam 61 si na normal ca dupa starea de rau mi-am revenit bine de tot ca am ajuns la 72,la o inaltime de 1.63!pot sa zic ca am ramas cu sechele de la cantar,ma ia cu fiori data de 28 noiembrie cand tre sa ma cantareasca inca odata!
ups...ca m-am lungit!

Iris_te pup si eu!iti doresc sa ai un wk reusit!

edina `de 24+

Mergi la inceput

crisspy_bine ai venit!!!iti doresc o odisee placuta !

edina `de 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Buna fetelor,

vezi ca ti-am trimis un PM cu contul si parola!apropo,stii ce ai in burtica?

edina `de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Edinutza - Bine ai venit in clubul mamicilor dolofane

Deja ma simt mai bine...vad ca ne inmultim

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Multumesc Edinutza si Veronica.
Referitor la ce am in burtica, am spus dupa ce am fost la singurul eco pe care l-am facut ca au zis ca pare a fi fetitza dar nu sunt siguri.Asa ca daca nu o sa mai fac nici un eco va fi o surpriza

Mergi la inceput