Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 21

cristi_2003 spune:
vezi ca ai pm 30+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI

miereamara spune:
Pai ai grija, uneori dulcegariile alea au mai multe calorii decat mancarea consistenta.
Si eu simt nevoia sa mananc ceva dulce, mult mai des ca inainte, in general prefer prajiturile in defavoarea bomboanelor sau ciocolatelor (nu sunt prea innebunita dupa cioco). Prefer sa le fac eu in casa, ca sa stiu exact ce si cat pun in ele.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan

veronica75 spune:
Mai fetelor, mai, si io am crescut luna asta cat fetii frumosi din poveste daaa ...da nu stiu cat, ca refuz sa ma sui pe cantar - l-am declarat si io dusman
, de cand am realizat ca ies din grafic
. M-am luat dupa cantarul ala de pe siteul "muc cel mic" sau asa ceva...si refuz sa ma uit prea des in oglinda, ca ma apuca
, nu mai zic ca imi e rusine
sa ma mai dezbrac in fata sotului
. Sper sa nu devina o obsesie
.
Miercuri merg la dr. si am sa intreb daca am luat prea mult sau e ok.
Din cate citesc eu pe aici, urmeaza sa mai iau....
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

veronica75 spune:
Aaa si am uitat,
Eu iubesc ciocolata , recunosc,
Si ieri al luat 2 cutii cu bomboane de cioco umplute... deci s-ar putea spune ca singura imi fac rau....dar si inainte simteam nevoia sa mananc ceva dulce si cateodata mancam si o cioco intreaga
si nu m-am ingrasat, da acu se vede...
..
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

crisspy spune:
Eu, dimpotriva, nu mananc aproape deloc dulciuri gen ciocolata, mai mult fructe si tot asimilez... Dar poftesc la grasimi de numa numa.... Incerc sa ma abtin si degeaba

Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronica75 Mai fetelor, mai, si io am crescut luna asta cat fetii frumosi din poveste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miercuri merg la dr. si am sa intreb daca am luat prea mult sau e ok. Din cate citesc eu pe aici, urmeaza sa mai iau.... Veronica ![]() ![]() ![]() micuta mea ![]() BB e pe drum |
Veronica, si tu ca si mine... si eu ignor cantarul

veronica75 spune:
Crisspy - bine ai venit printre noi
Stii deja ce surpriza ai in burticuta ???
Mai scrie cate ceva despre tine si sarcina, pana la 10 mesaje, si dupa aia restul mesajelor o apara mai repede. Primele 10 mes trebuiesc avizate de moderatori.
Eu zic ca am o sarcinuta asaaa mai "ciudata" ...nu mananc carne, nu gras, ff putin prajit..nu pot, mi se face greata... desi inainte mancam de toate...
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Iris2002 spune:
citat din mesajul lui Anuc Fetelor, sa stiti ca eu ma mut la alta odisee, ca aici nu ma incadrez. Pai voi ati luat toate intre 2-10kg, iar eu am deja 13 in plus?? ![]() ![]() Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S) |
Anuc, zau nu pleca, altfel plec cu tine

crisspy spune:
citat din mesajul lui veronica75 Crisspy - bine ai venit printre noi ![]() Stii deja ce surpriza ai in burticuta ![]() Mai scrie cate ceva despre tine si sarcina, pana la 10 mesaje, si dupa aia restul mesajelor o apara mai repede. Primele 10 mes trebuiesc avizate de moderatori. Eu zic ca am o sarcinuta asaaa mai "ciudata" ...nu mananc carne, nu gras, ff putin prajit..nu pot, mi se face greata... ![]() Veronica ![]() ![]() ![]() micuta mea ![]() BB e pe drum |
La ultima echo, adica morfofetala, era baietzel

Crisspy

veronica75 spune:
Oare in cat timp "se pot da jos" kg?
Stie cineva macar aproximativ?
E adevarat ca depinde si de greutate, dar ma refer la retragerea uterului, la micusorarea sanilor, la piederea lichidelor acumulate in tesuturi...ca de...mai scadem si de aci..
Vai, am o durere de cap ceva de groaza...cred ca am sa iau o pastiluta totusi..
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum