Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 28
miereamara spune:
Pai de aia am si zis ca nu stiu ce am avut, initial am crezut ca e o viroza, dar a durat aproape 10 zile, din care 3 nu m-am dat jos din pat, nu am dormit cum trebuie 4-5 nopti, cu tuse, nas infundat, slabiciune generala, etc. De la mine s-a imbolnavit si Luc, care la randul lui a dat-o la servici si eu la randul meu am imbolnavit cateva persoane la scoala![]()
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Pai de aia am si zis ca nu stiu ce am avut, initial am crezut ca e o viroza, dar a durat aproape 10 zile, din care 3 nu m-am dat jos din pat, nu am dormit cum trebuie 4-5 nopti, cu tuse, nas infundat, slabiciune generala, etc. De la mine s-a imbolnavit si Luc, care la randul lui a dat-o la servici si eu la randul meu am imbolnavit cateva persoane la scoala Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
24+
cami_antonia spune:
ingrid eu sunt aici dar printre picaturi .... caci in rest multaaaaaaa treabaaaaaaa .... frecat baia .... acum am terminat ... am de intins niste rufe ... apoi ma bag putin la calcat .... sa mai ramana doar livingul de aranjat .....
dar sunt aici .... eu mai am doar o sapt in care vreau sa merg la scarbici .... imi bag medicale la greu .... ca am nevoie de bani mai multi dupa nastere nu inainte .... si am un salariu mic care nu ma avantajeaza legea promulgata de curand
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia ingrid eu sunt aici dar printre picaturi .... caci in rest multaaaaaaa treabaaaaaaa .... frecat baia .... acum am terminat ... am de intins niste rufe ... apoi ma bag putin la calcat .... sa mai ramana doar livingul de aranjat .....dar sunt aici .... eu mai am doar o sapt in care vreau sa merg la scarbici .... imi bag medicale la greu .... ca am nevoie de bani mai multi dupa nastere nu inainte .... si am un salariu mic care nu ma avantajeaza legea promulgata de curand 25+ ANTONIA IOCamelia |
Cami,
Te invidiez ca ai chef sa faci smotru
As face si eu, dar nu am chef! O sa fac cand raman acasa!Mi-as baga si eu medicale, dar mi-e jena sa le cer
Oricum sapatamana viitoare e mai usoara, sper, daca nu-mi pleaca un coleg, apoi celalta mai grea si ultima mai usoara ca-mi vine schimbul (o colega care-mi va prelua treaba)As face totusi ceva bun de papa! Dar nu am nici o idee

24+
ingrid70 spune:
Nici eu nu am un salariu mare, asa ca, cred ca legea ma va avantaja doar un pic, iar daca se calculeaza pe 12 luni in urma poate chiar deloc! Ca acum 12 luni aveam un salariu si mai mic! 
24+
cami_antonia spune:
si eu sunt la fel cu salariul ingrid .... de aceea imi bag medicale cat mai multe ca sa am cat mai multe zile din cele 126 dupa nastere ...
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
fil_lily spune:
Buna dimineata fetelor
(in tara de fapt e buna seara
).
Cam slabuta activitatea.Pe unde sunteti?
Ma dor toate, cred ca de asta nu mai pot lenevi in pat
.Ieri am fost la cumparaturi pt. bebe,dar nici bine nu am intrat in magazin ca am inceput sa am dureri de burta si sa simt presiune in partea de jos a abdomenului
.Asa ca nu am reusit sa iau prea multe,din pacate.Se pare ca trebuie sa ma grabesc cu cumparaturile ,cu cat sarcina e mai avansata cu atat trebuie sa stau mai mult in pat( dar nu am stare!!!!)
In rest ma bucur de vreme, ieri la noi a fost cel mai cald din toata Canada(23grade)
.
Liliana
27+
ingrid70 spune:
Liliana, ai sarcina cu probleme de trebuie sa stai in pat? Intreb si eu
, vreau sa stiu ce ma poate astepta!
Ups! A venit sotul cu ciocolata si suc! Iar o pun de un party cu dulciuri!

24+
ingrid70 spune:
S-a dus sotul sa curete cartofii ca eu nu ma pot dezlipi de calculator!
Sunt o nerusinata!
Da focul tot ma duc sa-l fac! Acummm.....
24+
ingrid70 spune:
Gata focul! M-am intors! Au inceput sa ma doara toate de cand stau cocosata peste laptop! Cred ca o sa ma duc putin pe la bucatarie si apoi la un film! La televizor
Imi da si mie cineva parola de la contul comun?Cum activez oare PM? Sau o fi activat?
24+