Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 20

Anuc spune:
Fetelor, sa stiti ca eu ma mut la alta odisee, ca aici nu ma incadrez. Pai voi ati luat toate intre 2-10kg, iar eu am deja 13 in plus?? nu ma mai joc! o sa caut o odisee cu mamici care iau peste 15 kile....Si asa eu ziceam ca sunt super ok ptr ca prima oara am luat vreo 28 pana la final...acum nu ma simt nici fff mare, nici fff umflata....dar cand va citesc si va vad pe voi in poze ma oftic!
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

bebelusi spune:
Fetele din Bucuresti am vorbit cu o prietena din Bucuresti care imi spunea ca e cu kinderuta in nu stiu ce parc din Buc si ca e expozitie de carucioare. Daca va intereseza spuneti-mi ca o sun si o intreb despre ce parc e vorba..25+
Vlad

miereamara spune:
Anuc, stai linistita ca si eu tot pe acolo sunt: 11-12 kg si sunt de abia in saptamana 30. Am inceput sa cresc exponential incepand cu saptamana 20.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan

crisspy spune:
Buna burtici. Va citesc de mult insa abia acum am avut timp sa si scriu.
Vroiam sa o linistesc pe Anuc, eu sunt in sapt 23 si deja am luat 12 kg. Mi se pare mult insa spre uimirea mea nu ma simt deloc greoaie, deocamdata .
Bebelusi daca nu e prea mare deranjul poti sa o intrebi pe prietena ta unde este expozitia de carucioare?

Venerata spune:
ALina_76, te inteleg foarte bine cu mersul la toaleta noaptea, si eu parca sunt ceas, la 3 - 3.30 ma trezesc in fiecare noapte si apoi imi trebuie mult timp sa adorm la loc. La 6.30 trebuie sa ma trezesc .
Mvb, fii fericita ca are cine sa faca treaba. Tu ai acum o "treaba" si mai importanta - sa aduci pe lume un bebe scump si sanatos si pentru asta niciun efort nu e prea mare, chiar daca asta ii implica ceva mai mult decat pana acum si pe cei din jurul tau. O sa ai tu timp sa "recuperezi" dupa nastere! Sanatate multa!
Bebelusi, sa stii ca e bine crescut bebe . Asa m-am distrat cand mi-a zis doctorul ca, da, casca! Probabil ca incerca sa-si suga degetul, nu sunt foarte sigura, dar oricum "spectacolul" este unic si extrem de emotionant . La Vlad nu am avut parte de asa ceva, sa-l vad in 3D inainte de nastere.
Naty, ai mare grija de tine! Sanatate!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

bebelusi spune:
Dragele mele nu mai raspunde la telefon prietena meaImi pare rau, daca reusesc sa vb cu ea va scriu
25+
Vlad

cristi_2003 spune:
are cineva nr de tel al lui selene? 30+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI

Anuc spune:
Miere si Crisspy, multumesc dragelor, ma simt mult mai bine . Oricum v-am zis ca de cateva zile am dat-o pe salatoaie care ma umfla, dar macar nu au atatea calorii cum au mancarurile consistente...in schimb compensez cu dulcegarii...
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

crisspy spune:
Vroiam sa va intreb daca naste cineva la Giulesti? Cum este spitalul etc...Imi pare rau daca s-a mai scris si nu am vazut eu, uit cam repede in ultima vreme

Selene_Bunny spune:
cristi, n-am dat inca la nimeni numarul de telefon...
Inca sunt pe aici, mai citesc, mai dorm ziua, ca noaptea nu pot... cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!