Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Alina, ma bucur ca Ana e bine, la tara, bravo ei, sa stea fetita la aer curat.
Edinutza, vad ca si tu ai aparut, te pup.
Fetelor, si eu ma alatur clubului care se trezeste noaptea si nu mai adoarme...eu citesc. Nu vreau la computer ca l-as trezi pe al meu (dormim acum temporar la etajul doi si acolo e si computerul) si trebuie sa lucreze si el saracul a doua zi. Insa simt a doua zi, la servici, oboseala.
Bebelusi, arata frumos caruciorul, insa eu trebuie sa probez asa ceva ca sa spun daca e bun sau nu...
Eu sunt foarte ocupata la job, de aici mergem direct la un resto italian cu colegii si nu o mai vad pe Francesca azi!
Pe cand ajung acasa o sa doarma... dupa resto mergem toti la un coleg care si-a decorat casa de Halloween superfain, ca in fiecare an, vin sute de copii la el la cerut de dulciuri.
Noi avem un weekend incarcat, maine mergem la prieteni la masa(dupa-masa, deci cu Francesca), duminica cu prieteni iarasi in Rotterdam, iarasi la resto japonez(fara Francesca).... Acum chiar ca par un parinte denaturat, dar asa s-a intimplat acum, alteori nu iesim cu saptaminile in doi.
Va doresc de pe acum un weekend fain, relaxati-va, bucurati-va de timpul in doi cele care sunteti inca fara bebe, in trei cele cu puiuti (sau un patru, Aryia, nu?). Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, dati-mi si mie acces la adresa aia comuna, pleeeeeeeeeeaseee!

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor aseara am papat o RODIE buna buna...yamiii, cica e fructul fericirii si e bine sa mananci cat esti insarcinata. Sa incercati daca va place.

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Anuc, ti-am dat PM

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, ce active ati fost... eu am tras un pui de somn, caci se pare ca ziua pot dormi muuuuult mai bine decat noaptea... poate unde-s praf dupa nopti nedormite, cine stie...

a, si dati-mi si mie acces la adresa comuna, sa vedem si noi burtica lui bebelusi si sa va trimit poze de acum 3 saptamani cu burtica mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor aseara am papat o RODIE buna buna...yamiii, cica e fructul fericirii si e bine sa mananci cat esti insarcinata. Sa incercati daca va place.

25+ Vlad

bebelusi, cum se papa rodia aia? trebuie sa scoti ceva samburi, ca la mango, parca? ca mi-ai facut o poftaaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nu tu draga mea sa iti explic:iei fructul si il tai in jumatate. Atentie mare ca o sa stropesti tot in jur, sa iei servetele pe langa tine si sa te pui la masa. Apoi scoti fiecare cuib in parte de bobite si il mananci. O sa simti ceva samburi mititei dar eu ii mananc cu totul. Boabele sunt ca cele de porumb de mici si pline de zeama.

25+ Vlad

Mergi la inceput

na bun, ma duc deseara direct la billa sa iau vai de ei daca n-au.... o sa fie jale mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

BUna,

As vrea si eu access la adresa comuna. Se poate?
Multam.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Multumesc Lavini!

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput