Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

scz eram pe mess. Verifica din nou pe yahoo si pe "mesaje private" din meniu de pe forum.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

fetelor - ce faceti? ati adormit?

Aici sunt 4 grade si inourat dar cred ca o sa ies la o plimbare sa ma mai dezmortesc nitel.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gata Veronica, mersi mult. Sa va uitati ca am pus pe gmailul comun poze cu burtica mea facute azi, in realitate mi se pare ca sunt mai grasa dar acolo zici ca sunt somaleza cu burta

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Rox imi zici un pic daca cel pe care il vrei tu se lasa si pe spate ca landoul, sau poti pune copilul doar in fund? Ca eu nu prea inteleg...cred ca am mintea gravida

25+ Vlad

da, cel pe care il vreau eu se lasa pe spate de tot. ma rog, eu am si landoul de la Patrick (parte din chicco trio) pe care il mai pot folosi cateva luni, dar daca il iau pe asta si imi place cum e il dau pe celalalt de tot.
nu poti pune copilul in fund de la 0luni.. ca nu se poate
ala aratat de tine nu se lasa pe spate zic eu de tot, in schimb fiind "travel system" pui scaunul de masina pe cadrul caruciorului si se plimba asa - copilul sta comod.
cat despre poze, cel mai bine le pui pe unul dintre site-urile webshots.com, picasaweb.com, flickr.com, photobucket.com, faci acolo cont, uploadezi pozele si apoi ne pui link-ul aici sa va vedem.
Vero... nu te mai oftic zicandu-ti ca aci is 20 de grade, lpimbare placuta

Mergi la inceput

Veronica, aici este super cald cred ca sunt mai mult de 20 de gradeAsa as pleca si eu la plimbare.....

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

insomnii??? c einsomnii d-le ca eu trebuia sa ma trezesc acu' 2 ore si iaca am adormit la loc...dorm bustean! cand ma trezesc sunt intepenita.
ma enerveaza ca am picioarele umflate seara,a mai zis cineva ca seara are o burta mareeeee,asa si eu,burta si labe de elefanta fff mari. dimineata intram in normal.
si mai sunt nervoasa ca am manct intr-un loc acu 2 zile si ieri mi-a iesit ditamai herpesul pe buza de jos. no ca din astea nu am mai avut. toata vin deodata. hai ca nu ma mai plang,fug la munca.
pupici

27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Gata Veronica, mersi mult. Sa va uitati ca am pus pe gmailul comun poze cu burtica mea facute azi, in realitate mi se pare ca sunt mai grasa dar acolo zici ca sunt somaleza cu burta

25+ Vlad

Esti fff sexy bebelusi, ai o burtica super dulcica...si esti slabaaaaaa
mama mama as vrea si io asa

bb mic

POZE
28+

Mergi la inceput

Rox mersi mult de raspuns. Deocamdata vezi ca am pus pozele pe gmail

25+ Vlad

Mergi la inceput

Irina mersi mult, dar sunt putin ingrijorata cand va aud pe voi ca ati pus kg putine si eu am pus cam 10 kg, in poze intr-adevar par slaba dar mie in realitate mi se pare ca sunt mai umflatasi mananc ca sparta

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna ziua intregului club.Vin cu o rugaminte,,,dc sunteti interesate de cumpararea unui carucior f putin folosit va rog sa lasati mesaj pe PM.Ni s-a furat tricicleta si vrem sa cumparam un carucior sport dar nu avem cu ce
Multumim!

Mergi la inceput