* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 8
elvie spune:
Alinaalex imi pare rau ca s-a dus samburelul,data viitoare are sa fie bine .
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Irina71 spune:
Alina, imi pare rau pentru ce s-a intamplat ... Si eu am pierdut o sarcina cu 3 luni inainte sa raman cu Andrei ... si am suferit mult ... era prima din viata mea ... si credeam ca nu mai am sanse ... dar uite ca DD s-a indurat si peste 3 luni am ramas gravi din nou ! sa treaca supararea ! Tu stai in pat si fa-te bine !
Noe, capul sus !
Of mai fetelor, abia acum apuc sa scriu un pic .... puiul nu ma lasa nici sa respir ! Am 3 ore libere, de la 9-12 cat timp e el la cresa, si atunci abia apuc sa fac ceva prin casa.... cum a venit el, s-a terminat ! Imi cere sa vada desene animate la calculator (ar sta cu ochii beliti si 3 ore !) si nicidecum nu-mi da voie sa intru eu pe net .... Face numai prostii, cum m-am intors putin cu spatele, gata, a facut o boroboata. Nici la WC nu pot sta linistita, il strig de acolo "ce faci Andrei ? esti cuminte ?" ... si el nu raspunde .. si cand ies din baie, il gasesc, de exemplu, la bucatarie, cu toate lingurile jos pe covor .... E tare greu sa nu ai nici un ajutor ! tati e super-ocupat, vine seara tarziu .... si eu trebuie sa le fac pe toate ... curatenie, spalat, gatit, schimbat/spalat copil, da-i sa manance, etc. Nu am deloc viata personala. Cu jobul nu se intrevede nimic ....
Stefanna, te inteleg cu puiul care nu vrea sa faca nani .... al meu, aseara de la 11-12 noaptea, a arat prin pat, pe intuneric, spunand "nu vreau sa fac nani" .... abia la 12.07 a adormit ! (cu capul la picioarele patului !) luptele lui Calache de fiecare data cand il culc ... si la pranz e la fel !
Am fost si la botez, a fost frumos, insa nu am apucat sa descarc pozele ... poate saptamana asta, daca am un moment de respiro ...
De tusit tuseste si acum, nu stiu ce sa-i mai fac, a baut o groaza de siropuri, am fost si la homeopat ... nu stiu ce sa mai cred. O fi tuse alergica ? Dar la ce sa fie alergia ?
Vazut poze frumoase cu Alicia, Theea, Luca (La multi ani ! ), Eva - super !
Pup fetele.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
alorea16 spune:
Salutare fetelor! Imi pare tare rau ca nu am apucat sa mai scriu de mult dar timpul este foarte scurt. Acasa nu reusec deloc sa deschid calculatorul din cauza nazdravanului meu care nu sta locului nici macar 5 secunde. Fetelor avem probleme mari cu aruncatul jucariilor. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu este bine sa bata si sa arunce cu jucariile si nu numai. Spre de exemplu aseara mi-a aruncat telecomanda de la televizor de mi-a facut-o praf
Alina imi pare tare rau sa aud prin ce treci. Sanatate multa si sa fii tare!
Noe,Stefanna ori ce hotarare ati lua aceea este cea mai buna pentru voi si puii vostrii
Kim si Andreea am vazut pozele sunt foarte frumoase. Pupam buburuza si Thea in " popular "
Va pup dulce si multa multa sanatate!
alinaalex spune:
fetelor, va multumesc mult de tot pt. sustinere
eu nu prea am avut timp sa-mi plang de mila, azi m-am si dus la servici, am facut o groaza de lucruri, pur si simplu nu suport sa stau in pat, abia acuma am venit acasa, si-aicea am o mie de lucruri de facut...am fost la spital sa-mi scot biletul de iesire azi, nu am cuvinte sa va spun ce frumos s-a purtat personalul cu mine, fara atentii sau ciubucuri, dr. m-a sunat sa vada daca-s bine, m-a chemat la control peste 2 saptamani. Io as vrea sa o iau de la capat cat mai repede, sunt optimista, nici nu ma asteptam sa trec peste incercarea asta asa usor, desi ma mai umfla plansul pe ascuns...acuma nu-mi ramane decat ca sper. Mare minune e totusi ca am ramas gravi, nici nu mai speram...inseamna ca tot mai este o sansa cat de mica sa se intample din nou. De dimineata am fost la spital sa-mi scoata branula, am facut ultima doza de antibiotic si va spun sincer ca burtica nu ma doare deloc, decat mana cu branula si piciorul in care mi-au facut injectiile. Ar fi trebuit sa stau pana azi in spital, dar m-au lasat ieri dimineata daca asa am vrut.
Irina, io te inteleg perfect, nici eu n-am nici un ajutor, toate le fac eu, tati lucreaza pana seara, maica-mea idem, pe soacra-mea n-am mai vazut-o de 6 luni... Marc vrea numai cu mine, daca sunt eu prezenta nu mai conteaza nimeni. Ieri, de cum am intrat pe usa, nu s-a mai dezlipit de mine. Aseara ii striga lui tati si lui maica-mea sa plece, a trebuit sa-l spal, sa-l dezbrac, sa-l imbrac, sa ma joc numai eu cu el, in starea in care eram. Si poate sunt si eu de vina, saptamana trecuta nu l-am dus la cresa, ne-am plimbat mult, ne-a jucat, am fost in oras, desi eu stiam deja de sarcina, nu m-am menajat deloc. Dar...nu mai are rost sa caut motive, poate asa a fost sa fie...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Neata!
Alina ma bucur ca estimai bine! Sa nu iti pierzi speranta...Prietena mea de pe DC de aici din Tm a pierdut o sarcina in ianuarie si in sept a ramas din nou gravi...cu mine o data...Acum avem amandoua 2 fete cucuiete cu care ne mandrim...pe langa cei 2 cavaleri pe care ii avem de la ghiocei 2006.
Alorea ce nazdravan e tizul! Si Cri mai arunca jucariile si cu sanse sa o loveasca pe Eli...noi nu ii permitem...sotul il trimite in camera lui daca o face. De cate ori are intentia sa arunce cu ceva ca sa ne distraga atentia ii aminteste de consecinte si atunci renunta la idee.
Irina abia astept sa vad pozele! Ma bucur ca v-ati distrat. Multa sanatate lui Andrei!
Am inceput si io sa caut job din 8 noiembrie si pana acum nu m-a chemat nimeni la interviu...Cred ca din motive de criza...asa ca nu dispera!
Pup ghiocimea!
Qamar spune:
Alina, imi pare tare rau
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
Qamar spune:
multumesc si eu...pentru vorbele voastre, nu am raspuns de fiecare data (pe messenger, de ex) pentru ca in perioada asta efectiv nu vreau sa ma mai gandesc la lucrurile astea si sa vad pur si simplu cum vor/vom(?) evolua..
in momentul asta mare parte din energia mea (sau mai bine zis, ce ramane de la Bia) se duce catre Kay/Oana -mamica Soniutzei scumpe; sambata ne-am si vazut- fetelor, este o copila de 22 de ani, este o bomba de energie si de optimism si imi venea sa o imbratisez din minut in minut pentru ca e o frumoasa si o puternica...
pe Sonia, daca nu ati vazut-o la B1Tv, o puteti vedea si aici: http://www.youtube.com/watch?v=RCaxBNDW7-Q ; eu nu pot sa nu plang de fiecare data cand vad clipul insa stiu ca va fi bine, nu are cum sa nu fie bine
Bia- va incepe gradi candva in ian-feb la Little London, langa noi, sper eu; am tot cautat ceva care sa se plieze pe modul in care incercam noi sa o crestem insa am vaga impresie ca, cel putin in BUc, majoritatea gradinitelor care se numesc "Waldorf" sau "Montessori" sunt doar cu numele...Little London e la 3-4 minute de noi (daaa, exista si chestii atat de aproape:)) si mi-au facut o impresie buna..In rest, ma termina cu cat poate sa vorbeasca, totul e "de ce" si explicatiile simple nu mai sunt destule, d-soara vrea explicatii academice:))
so, cam asta e pe scurt...revin ..candva
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
Catrinel_17 spune:
am intrat repede sa vad ce fac ALINAALEX si NOE. va pup fetelor, m-am tot gandit la voi.
nu am citit ultima pagina si-s restanta si la poze, las pe diseara.
Stefanna spune:
Alina , care sa mai impace cat de cat inima ta.Imi pare tare rau si altceva nu prea stiu a zice.Curaj, putere si credinta sa depasesti incercarea.
alinaalex spune:
Noe,
lasa ca trec ele toate, acuma noi tre sa gandim pozitiv ca vin sarbatorile...noi sa fim in primul rand sanatosi!
sa stii ca si Marc ma toaca cu "de ce"-urile, si tot ca Bia, nu se multumeste cu explicatii simple, asta dureaza de cateva luni, si nu numai "de ce"-uri, ca ar fi mai simplu, el trebuie sa le stie pe toate, "care, cum, unde,cand, de unde?", etc... Si vorbesteee non stop! acuma e innebunit dupa "olala" (cu Andra) si "dansez" cu Banica, ma innebuneste sa-i zic la nenea din televizor sa-i puna olala, dupa aia vrea "gasca mea nu poate sa stea linistita" si cate si mai cate...si la gradi vorbeste incontinuu, mi-au spus educatoarele, da indicatii, explica, intreaba, e singurul copil din grupa lui care nu sta sa se uite linistit la desene, mereu mestereste ceva, cere explicatii, na, ce ma mai mir, berbec sadea! Si bineinteles, toata ziua-i cu Georgi. Daca-l intreb ce a facut la gradi, "m-am jucat cu Georgi, am mancat cu Georgi, am dormit ca si Georgi"
ma bucur ca ati gasit gradi asa aproape, super!
Alorea, Catrinel, Stefanna
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre