* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Delia21 spune:
Am ajuns din nou la calculatorul scolii.
Stefana,felicit din inima o mami buna-buna care nu streseaza copilul cu gradiSi Rudi plange dimineata cand il las la gradi,adica nu vrea sa mearga dar odata ajuns acolo cum plec cum nu mai plange.Dar il duc o zi sau maxim 2 pe saptamana in ultimul timp.Acasa se plictiseste,il las la Tv sa se uite pana se satura dar imi dau seama ca nu-i face prea bine mai mult de 1-2 ore pe zi.Si el e bolnavior,duminica a avut 40 cu 3 febra si l-a luat si tusea.Dar la capitolul energie,....ma topeste,obosesc doar urmarindu-lBafta la aplicatia pentru Anglia!!!Sa iasa bine!!!Alina,nu imi venea sa cred ce ai scris.Offf.Asta e,capul sus,...si e mare lucru ca ai trompele bune si poti sa ramai natural.Gandeste pozitiv si va fi bine!Iar lui Marc da-i un pup mare si multe felicitari din partea noastra pentru ca i-a dat prescura la mami si pentru cuvintele frumoase.E o minune de baiat,zau.Sa te bucuri de el!!!Noe,....asa e viata cu de toate.Important e sa trecem cu bine toate hopurile.Pe mine si al meu mandru distanta ne-a apropiat,sincer.Nu ne mai certam deloc caci nu mai avem frustrari zilnice si in zilele cand ne vedem,...liniste,pace,iubire si jocuri cu minunea de baiat.E tare bine sa nu luam decizii nici la nervi nici impulsiv,...cand e vorba de familie,mai ales cand sunt si copii la mijloc.Sa dea domnul sa se limpezeasca apele si la voi asa cum iti doresti.Nu mai pot sta pe net dar revin zilele astea,...si cine stie poate imi vuine si mie calculatorul acasa caci sincer mi-e un dor de el,....mai rau ca de mama,....adictia domnle,....ce sa fac,....Va pup pe toate si pe toti
micaalsa spune:
Acum ca Iulia e cu tati la plimbare, am avut putintel timp sa citesc din urma.
alinaalex, tare rau imi pare de samburica .. offf, de ce trebuie sa se intample asa. Nu trebuie sa cauti o vina, nimeni nu e vinovat de ce s-a intamplat, doar si de Marc trebuie sa te ocupi. Asa a vrut Doamne Doamne sa fie. Data viitoare va fi ok cu siguranta
Despre noi, nu prea multe ... Suntem bine, pe ultima suta de metri cu finisatul casei. Vrem sa ne mutam in 2-3 saptamani, sa facem sarbatorile la noi acasa. Asa ca tragem tare
Bineinteles ca si iulia e la faza "de ce" - urilor si "n" altor intrebari. Noaptea bineinteles ca se mai trezeste, ar fi prea frumos sa fie altfel ... dar nu exagereaza ca altadata, maxim de 2 ori.
Eu mai nou administrez un site online, asa ca va invit si pe voi sa dati o raita prin el. E vorba de Bijuterii Fantezie
Gata, se aud pasi prin hol
Va pupic pe toate si tare dor mi-e sa mai scriu ca altadata si sa buchisesc mesajele voastre.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
aida_o spune:
Alina,
draga mea, imi pare rau ca nu a fost sa fie... fruntea sus, insa, cu rabdare si incredere ca totul va fi bine. Dumnezeu stie mai bine de ce-a trebuit sa treci prin asta.
Noe,
citeam mesajul tau, si eram confuza. credeam ca ai postat mesajul prietenei tale (Ioana?) si de fapt acelea sunt cuvintele ei. ca pina la urma sa realizez ca nu, e vorba de tine. ce pot eu sa spun... sper din tot sufletul ca veti avea amindoi maturitatea de a alege ce e bine in primul rind pentru Bia, si sa aveti puterea de a mai incerca, de a va mai da o sansa. tu esti o tipa rationala si sunt convinsa ca, indiferent ce vei decide, va fi optiunea cea mai buna.
eu inca n-am de dat nici o veste in ce priveste bebe#2. cind o vrea Domnul, atunci se va-ntimpla.
am vazut si poze de Halloween, cu Spiderman, buburuze si printese, toti tare frumosi. am vazut-o si pe Thea tunsa (e o dulce oricum ar avea parul, si mi se pare ca seamana cu izbitor cu tati! :). citesc ce scrieti, dar mi-e greu sa gasesc timp pt a scrie, sa nu va suparati. totul e bine la noi, insa (daca n-ar fi nins, era si mai bine... sau daca ar fi nins mai mult, ca sa putem face om de zapada).
ne pregatim de Craciun, si - de cite ori merg la cumparaturi - ador sa-mi pierd timpul prin raioanele cu globulete, beteala, beculete... ascultind cintece specifice Sarbatorilor de iarna. nu stiu, parca m-as intoarce in timp, cind eram copil si abia-l asteptam pe Mos Craciun :) sincer, abia astept sa pun beculetele pe casa, si sa decorez bradul cu ai mei :)
va pup cu drag si iertati-ma ca-s asa de visatoare :) probabil ca peisajul hibernal ma-ndeamna la asta :)
http://webcams.shawtv.com/athome-cams/cam1.jpg
Ameera spune:
Am reusit dupa foarte mult timp sa mai intru si eu pe aici, dar am citit numai ultimele pagini... Alina, imi pare tare rau de ce s-a intamplat... refacere rapida , si cu siguranta va fi bine data viitoare!
Noe, si eu am stat sa citesc de doua ori ce ai scris, ca eram convinsa ca nu inteleg eu bine... sper ca a fost ceva trecator, si va fi totul ok din nou. Succes cu gradinita!
Andreea, m-a impresionat Thea, e foarte emotionant ce ai povestit...
La noi toate-s bune si frumoase, dar nimic deosebit... Sara este tot mai activa, de la o vreme a inceput si sa doarma foarte putin (seamana cu mine si din acest punct de vedere), am nevoie de multa energie sa-i fac fata :) . Ne intelegem tare bine, e foarte receptiva la orice ii spun, atata timp cat primeste argumente rezonabile : ) . Este tot mai pasionata de treburile gospodaresti, weekendul trecut cand am intrebat-o ce vrea sa facem (ca de obicei ea stabileste programul de weekend si vreau sa zic ca unele din cele mai faine zile le-am petrecut in felul asta, dupa "directivele" ei ) a zis ca vrea sa stea acasa sa spele vase - ceea ce a si facut, si inca foarte constiincios, cam o ora : ).
Si pe noi ne-a cuprins Christmas spiritu’, mult mai devreme ca de obicei, poate si pentru ca Sara canta toata ziua jingle bells&co … Sper sa vina si zapada...
micaalsa spune:
II
Doamne ajuta
Bubulina mishelina
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, nebunatica mica, ce vrei sa spui?? tin pumnii!!!!!!!!!
AMEERA ma bucur sa mai citesc despre voi! Poze?
mihaser spune:
Ana Maria felicitari!!!!!!!!!!
Si io sunt fericita...am fost azi la dr si nu mai trebuie gips...facem masaj la picioruse si mai mergem la un control in 18 decembrie.
Doamne ajuta!
Delia21 spune:
Micaalsa,felicitari si pentru test si pentru noua casa!!!!Sa te bucuri toata viata de ele!
Am calculatorul acasa!!!Si am pus poze de iarna,stiu ca ne grabiram dar facuram programare la fotograf acum pana nu se aglomereaza lumea pentru sarbatori http://good-times.webshots.com/photo/2349059100072337911KLHKEl si astept sa vad si eu ce pozici noi cu ghioceii s-au mai pus si ce s-a mai scris,sa recuperez la citit.Vine tati acasa mai pana pe 1 decembrie......sper sa nu ne scoatem peri albi unul altuia,.....dar nu trebuie sa-mi fac probleme caci ne va incarunti Rudy pe amandoi,....caci e incapatanat in ultimele zile,.....de ma face sa ma musc singura de ciuda,.....am fugit
micaalsa spune:
Multumesc pentru felicitari ... eu din juma in juma de ora sunt cu nasu-n test ca inca nu-mi vine sa cred. Nu ma asteptam dupa atatea incercari nereusite si dupa ce dr. imi spusese ca raman greu acum din cauza ranii care nu e vindecata complet.
Si acum imi fac ganduri si din cauza ei Inca nu am primit analizele si pana luni cand am programare, toata-s nimica
Dar sa speram ca o sa fie bine
Mihaela, ma bucur ca ati scapat si voi de ghips si ca sunteti bine. Pupici la strumfi
Catrinel, Am deschis albumul Oanei ca mi-a fost dor s-o vad si zau de-am apucat in ultima vreme sa vad vre-oo poza de ghiocel. Sper sa-mi fac mai mult timp ca m-am hotarat sa le las mai moale pe toate Si acum am dat prima data peste intalnirea cu Maria. Vezi ce in urma sunt cu toate.
delia, pozele voastre de Craciun sunt bestiale. Superbe, imi plac tare mult. Bune de pus in rama. Baiat mare si Rudy, cresc ai nostrii vazand cu ochii.
Poate reusesc sa pun cateva poze cu Iulia, sa vad pe unde le gasesc.
gashca de ghiocei
Bubulina mishelina
alinaalex spune:
Micaalsa, ooo, ce vesteee!
FELICITAAARI!
Doamne ajuta sa fie bine, ai grija de tine, baga acid folic, bucura-te si tin pumnii stransi sa fie bine!
multumesc, eu sunt bine, acum aplic terapia prin munca, saptamana asta am stat tot peste program, dar avem si f. mult de lucru si nici n-am vrut sa chem pe altcineva din concediu...
Delia, multumesc, da, e mare lucru ca totusi trompele mele sunt ok si uite ca totusi am ramas, ma bucur si pt. asta, deci tot mai am sperante. Sapt. viitoare ma duc la control, sa vad ce zice dr., de cand ma pot apuca din nou de treaba. Deocamdata am oferta pt. un alt job, pe langa asta pe care-l am, si nu stiu ce sa le raspund...ca daca mai vreau alt bb cat de curand, nu stiu daca le-ar conveni sa ma ia...
te astept pe tine, poate nimerim impreuna o noua odisee, mai stii?
azi am fost la cumparaturi, mi-am luat pantofi, cizme, palton, niste hainitze noi si ma simt happy ca m-am innoit un pic ca doar vin sarbatorile
Aida, Ameera
am fugit dupa Marc la cresa! bye!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre