* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Neata!
Alina nu cunosti pe cineva in Debrecen dornic sa primeasca niste colete La redoute pe care sa mi le trimita la Timisoara prin curier sau posta? Contracost of course!
elvie spune:
Micaalsa ,Felicitari
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
alinaalex spune:
Miha, sorry, dar chiar nu cunosc pe nimeni in Debrecen, te-as fi ajutat cu cea mai mare placere...
Stefanna, tot am vrut sa -ti zic, asa rau imi pare ca nu v-ati acomodat la gradi...dar daca mica ta suferea asa, mai bine sa stai cu ea acasa! si iti tin pumnii sa reusesti la faza cu actele pt. Anglia!
ziceai ca-ti trebuie copil ca si Marc , ei, stai ca te linistesc eu, nici cu el nu-i asa usor, cu naneala, of course, ca-n rest...e corespunzator varstei . Noi tot tarziu ne culcam, iar dimineata cu trezitul e foooarte greu, noroc ca am scapat de treaba asta in timpul saptamanii, tati se veseleste cu el, ca eu tre sa ajung la o ora normala la servici. La gradi doarme cate 2 ore jumate si numa bine-i fresh cand vine acasa. Aseara mi s-a culcat aproape la 12! si asa cu somatii ca se supara mosu' pe el ca nu vrea sa doarma. Iar in w-e nu mai reusesc sa-l culc nicicum la amiaza, si culmea ca rezista pana seara, si tot tarziu se culca si asa. De obicei il bag in pat la 8.30 pm, da' tot degeaba. Azi am reusit totusi performanta sa-l nanesc la 15.30, cu chiu cu vai, cu promisiunea ca mergem la oraselul copiilor pe scena (are fixul mai nou ca vrea pe scena sa cante), si asta pt. ca era rupt deja, am avut de dimineata musafiri, si a alergat toata casa.
Ciuf, unde esti?
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
elvie spune:
Alinaalex, Ciuf este ori foarte ocupata ori ai este lene sa scrie.Eu tind sa cred ca nu isi mai vede capul de treburi.Personal as avea multe sa spun dar imi este lene sa scriu,intrai doar sa va salut asa ca salutare la toata lumea si un sfarsit de saptamana placut.
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Ameera spune:
Ce veste frumoasa, Micaalsa, felicitari! Sarcina usoara, multa sanatate si incearca sa nu-ti faci atatea griji
Catrinel, multumesc! Zilele urmatoare sunt putin mai libera, poate o sa reusesc sa pun niste poze si sa recuperez si eu cu vizionatul, ca nu i-am mai vazut pe ghiocei de multa vreme.
Va pup, o zi buna tuturor!
mihaser spune:
Buna!
Alina nu-i bai! Cred ca pana la urma tragem o fuga la Viena ianuarie ptr cumparaturi!
Va pup!
micaalsa spune:
Am promis cateva poze cu Iulia si abia acum am reusit sa pun cateva in album
Aici http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Octombrie2008# sunt cele mai recente.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
alorea16 spune:
Salutare fetelor! Doamne, de ce o fi ziua asa de scurta nu imi mai ajunge timpul mai de nimic.La servici timpul trece repede iar acasa piticul nu ne lasa nici sa respiramImi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des dar de citit va citesc.
Micaalsa felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate Am vazut pozeleeee Iulia merge pe bicicleta?
Mihaser ma bucur ca ati scapat de gipsPupam tizul
Alinaalex ma bucur ca te simti mult mai bine
De noi ce sa va zic suntem foarte suparati (nu stiu daca pe noi sau pe socrii mei )din cauza piticului. Nu ne mai intelegem deloc cu el. Este foarte agitat cand ne ducem noi acasa. Nu stiu ce face toata ziua cu socrii mei acasa ca seara cand venim este o continua agitatie. Are program de aruncat cu tot ce nimereste si in oricine. A fost pedepsit chiar si atins dar NIMIC parca mai rau face.I-am zis ca nu mai vine Mosul ca daca nu este cuminte ... SI NIMIC. Toata lumea imi spune ca este foarte rasfatat din cauza bunicilor.Ce sa fac fetelor? Ca nu am cu cine sa-l las iar la gradi particulara este foarte scumpa...
Voi ce solutii imi mai puteti da? Ce va mai jucati voi? Cu ce va mai jucati de ii atrageti?
Fetelor avand in vedere ca se apropie sarbatorile cu ce cadouri vine Mosul la copii cuminti ???
Va pup dulce
Qamar spune:
Alorea, el incearca sa va atraga atentia
spui ca sta cu bunicii si voi ajungeti seara- piciului ii e dor de voi si vrea atentia voastra si la varsta asta ii e egal daca ii oferiti atentie pozitiva -jucandu-va cu el din propria initiativa, etc- sau negativa- tipand la el, certandu-l, etc...
in niciun caz metodele pe care le descrii nu vor functiona
spui ca il pedepsiti- pai piciul asta va asteapta o zi intreaga si voi il pedepsiti pt ca incearca sa va arate- asa cum stie- ca i-a fost dor de voi?...
spui ca il "atingeti"- adica? il bateti? pedepsele de genul asta- corporale-nu vor functiona niciodata si nu trebuie neaparat sa ma crezi pe mine, pur si simplu e un lucru demonstrat de altii mai intelijenti decat mois...
nu il mai "atingeti" asa, va rog eu...
aratati-i si voi cand ajungeti cat de mult v-a lipsit, povestiti-i ce ati facut , intrebati-l si pe el, incearca sa il implici in tot ce faci dupa ce ajungi acasa, chiar daca esti obosita; pui masa? da-i si lui o farfurie sa o puna pe masa; pui rufe la spalat? aici te poate ajuta foarte bine si crede=ma, se va bucura...
am vazut in cercul de cunoscuti destule cazuri de copii care isi "pedepsesc" parintele care lucreaza sau care lipseste mai mult de acasa , la fel, prin atitudini de genul celor de mai sus, arunca lucruri, fac tot felul de nazbatii, ..etc si e normal, asta e modul in care ei incearca sa comunice ceva!
daca veti continua cu pedepse si cu bataie, veti intra intr-un cerc vicios din care cu greu veti mai putea iesi...
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
elvie spune:
Alorea16 eu cred ca Andrei este foarte obosit cand ajungeti voi acasa si este normal sa aibe comportamentul care-l are,O portie buna de somn ar rezolva problema sunt sigura.In felul asta Andrei nu o sa mai fie irascibil si nici tu nu ai sa te mai enervezi.
Daca Lara nu doarme la amiaza pe la 5 pm o apuca crizele ,si arunca ,distruge tot ce-i iasa in cale,si nu asculta ce-i spun eu, nici macar nu intelege ce vreau eu de la ea ,in schimb daca nu este obosita si ai cer sa nu faca un lucru se executa imediat si mai si spune : ok mama,Lara play samething else,Daca din anumite motive nu isi face somnicul de amiaza in jurul orei cinci are o ora de somn si sa vezi ce bine ne intelegem dupa
Voi aveti o rutina,copiilor le place sa stie ce urmeaza sa se intample, se simt in siguranta.Uite de exemplu aici copii se trezesc la 6/7 dimineata si urmeaza mersul la toaleta,spalatul pe dinti si maini,micul dejun ,parc sau alte activitati,fructe pe la 9:30 alte activitati ,pranz pe la 11 si somn(nu mai mult de o ora sau doua)o mica gustare, apoi activitati din nou cina in jurul orei 6-6:30 baita,spalat pe dinti,pijamale si in patut ca urmeaza story time.In jurul orei 7:30 deja viseaza frumos.
Noi respectam rutina doar ca suntem cu o ora in urma de restul