* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 7
kim spune:
Mii de plecaciuni, am disparut in ceata, v-am lasat fara poze si am fugit la ale mele... interminabile, nu stiu cand imi voi face timp sa ma revansez, week-end-ul asta am o vizita de familie, sa vedem cum ma pot organiza... printre dansuri, jocuri, povesti, si alte cele.
Alinaalex, felicitari mamico si sa ai noroc de o sarcina usoara!
Noe, suntem alaturi de tine, orice decizie ai lua, sunt convinsa ca treceti printr-o perioada super zbuciumata in care usor ies scantei si cel mai bine e sa lasi putin timpul sa treaca si asa se vor mai linisti apele. Sub impulsul momentului e greu sa vezi lucrurile rational, pune in balanta si vezi ce e bine pt tine si familia ta, mai ales acum cand aveti nevoie sa va sprijiniti unul pe altul...
Stefanna, Nshiro, Mihaser, vad ca nici voi nu stati pe roze, sper sa se rezolve treburile si la voi.
Ciuf, cu intarziere La multi ani pt Luca cu toate urarile de bine! Mi-a placut la nebunie printesa roz in seara de Halloween (cu efectul flashului).
Andreea, pupam micuta tarancuta cu suflet maare (seamana cu mami).
Delia, de Halloween am vazut un Spiderman pupacios, se vede ca nu pierde vremea baiatul. Normal, e un dulce. Iti vine sa-i mananci, nu altceva, la varsta asta.
pupici la toata gasca
mihaser spune:
Neata!
Eu aplic terapia cu mamici si functioneaza de minune...Ne intalnim des cu tot cu pitici la un loc de joaca si ne distram de minune!
Cristi e si el foarte cuminte acolo se joaca asa frumos si cu toti copiii care vin la locul de joaca.
Am mare noroc cu forumul asta! Am cunoscut niste persoane minunate!
mihaser spune:
Stefanna imi pare tare rau ca aveti probleme. Eu sunt convinsa ca veti reusi sa ajungeti in Anglia mai aproape de bambi! Si mama mea sufera de paraontoza, si bunicul meu a avut...nu stiu ce o sa facem...Gasisem un dentist si ii propusese sa ii scoata niste dinti ca sa ii salveze altii mai stabili, insa nu vrea....si din pricina costului, si ptr ca asa simte ea...asa ca nu o mai bat la cap!
Cred ca e un cosmar sa nu vrea copilul la gradi...eu gasisem sa il mut pe Cri la o gradi faina de stat, dar sotul nu a vrut ptr ca el se simte f bine aici unde e...Acum imi dau seama ca a avut dreptate! Nu stiu daca s-ar fi adaptat la fel de bine acolo.
Aici fac deja tot felul de desene si modelaj...e asa mandru de creatiile lui...mereu mi le arata la panou...Cu desenul iar e foarte avansat...exerseaza zilnic...si au inceput sa prinda contur masinutele si avioanele, pomii tot ce face el acolo...Sunt foarte mandra de el!
Ieri am mers cu el pana la mall si l-am rugat sa nu ma faca de rusine sa fie cuminte...si mi- spus ca o sa-mi spuna daca face pipi...nu o sa faca pe el...Asta a inteles el prin a-si face mama de ras!
Va pupam si asteptam vremuri mai bune!
alinaalex spune:
fetelor, din pacate visul meu frumos s-a terminat...
s-a dus samburelul, cu o parte din sufletul meu...
vineri seara am inceput cu mici sangerari, normal ca m-am speriat, aveam frisoane, l-am sunat pe dr., mi-a zis sa tau in pat si sa iau utrogestan, iar daca se agraveaza situatia, sa vin la spital. Nu m-am miscat din pat pana ieri la amiaza, atata cat sa mananc ceva. apoi am inceput sa sangerez tot mai tare si am fugit la urgente, norocul meu, daca se poate spune asa, a fost ca de garda era un fost coleg de-al meu, m-a luat repede, mi-a facut eco si consult si diagnosticul a fost crunt: avort incoplet...m-au internat de urgenta, am facut analize si m-au chiuretat, sa nu ramana resturi, apoi mi-a dat antibiotic.
Acuma sunt acasa. Peste noapte am ramas la spital, nu va spun ce soc a avut maica-mea cand am sunat-o ca sunt la spital, ea nu stia nici de sarcina, parca presimteam ca o sa fie de rau, caci n-am spus la nimeni, decat sotului si unei prietene apropiate si voua, bineinteles. Tratamentul il continui acasa, m-au lasat cu branula intr-o mana si mai am 2-3 injectii de facut.
Fizic sunt bine, psihic...incerc sa trec peste, n-am avut puterea nici sa plang, si vreau sa merg mai departe si sa sper ca poate intr-o buna zi o sa vina si bb2 fara probleme...
Marc a fost tare dulce, cand am venit acasa dimineata, mi-a intins cateva bucatele de prescura: "uite mami, m-am gandit si la tine si ti-am adus prescurica de la popa si doamne-doamne de la biserica, sa papi sa te faci bine, da?"
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
pt. samburel si pt. tine, sa te faci bine si sa treci peste acest moment trist. Prin cate mai trebuie sa trecem noi, femei si mame deopotriva... pt. Marc cel bun si iubitor. Capul sus Alina!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
Salut!
Offf Alina ce rau imi pare!
Sper ca DD sa va dea din nou un motiv de bucurie cat mai curand!
Iti doresc multa sanatate si o recuperare cat mai rapida. Psihic ma gandesc ca e f greu!
Catrinel_17 spune:
ALINAALEX, ce rau imi pare!!! chiar voiam sa scriu, azi m-am tot gandit la tine! Imi pare asa de rau!!! te imbratiesez! uite la Marc, scumpul de el... va fi bine!! ai sa vezi, peste cateva luni va fi totul OK!!
ANDREEA, Thea e totala! n-am ajuns sa ma uit la poze, abia astept sa o vad in "popular"!!
kim spune:
pozele promise aici
http://good-times.webshots.com/photo/2199357660079550210HUZZCq?vhost=good-times
pupici
kim spune:
...of doamne, Alina, acum am citit, imi pare asa de rau pentru samburel si pentru ce e in sufletul tau acum...