* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
Pup si eu lumea din fuga trenului.Al meu electronist-computerist mi-a bulit al 2-lea compute,...asa ca e la reparat.Traiasca garantia data de magazin,contracost binenteles!!!Deci scriu de la scoala.
CIUF,LA MULTI ANI lui LUCA si din partea noastra,sa fie norocos si sanatos toata viata!Da am inceput scoala dar mi-am luat cursuri putine,....caci m-am lenevit si,...nu ma pot trezi la realitate asa dintr-o data.Nu as avea randamentul necesar si m-am fript o data,nu imi iau mai multe cursuri de cat pot duce caci imi stric media si ma si stresez aiurea.Deci 2 zile pline de la 8 dimineata la 5 seara si restul invatam,...caci apropo si mie incepura sa se miste rotitele mai incet,....adica nu prea stau bine la capitolul chef de invatatDar,....sa speram ca se va schimba situatiunea in mod favorabil pana in ianuarie,...ca sa imi iau atunci mai multe cursuri,....dar nu prea multe caci strica la frumusete,zau,...si e pacatAlina,felicitari!!!Sarcina usoara si bebic sanatos!!!Ia zi-ne si noua siiiincer,ce iti doresti bebelus sau bebelusa?CATRINEL,da ....si sa vezi ce imensa si cate camere sunt inauntru,....Irina,pupam zgomotos si noi nepotica cea proaspat crestinata!Poze......?
ciuf spune:
Alinaalex, ce veste grozava!!! sa fie intr-un ceas bun si samburelul sa creasca mare, sa fie un voinicel, indiferent de-o fi fetita ori baiat.
Andreea, mai, ziua Cristinei nu era in oct? Sau e aniversare ceva? IMi scapa mie? Thea e o frumusica. Zilele trecute am admirat cele doua albume ale voastre (credeam ca ai mai multe) impreuna cu mama si copiii. Costumul popular e nemaipomenit. iar cu mocofonul e mortala. Mi se pare un copil tare sensibil si imi place ca o inveti sa fie cu inima mare.
Delia, spor la invatat. Eu zic ca mai e si varsta, ca e cam greu sa mai inveti mai ales dupa o perioada in care ai fost deconectata. Ce face Rudy?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alinaalex spune:
in sfarsit pun mana pe calc., ca de ieri n-am avut vreme si nici n-am avut cum, caci azi a primit Marc bonus si am stat cu el acasa, a dormit cat i-a poftit inimioara (in stilul caracteristic, pana la 10.30 am), ne-am plimbat, i-am facut toate poftele, nu s-a nanit la amiaza, cu chiu cu vai a adormit intr-un final.
Andreea,Miha, Carmenpitt, Delia, Elvie, Ciuf, mersi din suflet pt. urari, , sunteti dragute! am niste sentimente de fericire, amestecate cu teama, ma rog, ca la inceput de sarcina, in rest nici un simptom, oricum e prea devreme si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.
Delia, sincer, mi-as dori foarte mult o fetita! dar nu m-as supara sa fie baiat, sanatos sa fie!
btw, eu eram in a doua sapt. de concediu, dar nu de relash, ci de invatat, ca tocmai ma pregateam sa schimb serviciul, gasisem un post pe masura studiilor si viselor mele, chit ca eram 30 pe un loc...tocmai de aia mi-am luat liber sa trag tare si sa-nvat la asemenea concurenta si uite ca nu mi se arata, hopa surpriza! lunea viitoare e concursul, acuma va dati seama ca nu ma mai prezint, nu mai are rost in situatia data. De obicei mie oricum nu-mi ies planurile, am zis ca din ianuarie imi iau inca un job daca nu iau concursul asta, dar se pare ca mi-au iesit alte planuri, chiar cand nu ma asteptam, ca deja imi luasem gandul de la bb2, renuntasem la calculat zile, etc.
Alina 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Qamar spune:
hello, fetele:)
alina, felicitari!
imi pare tare rau ca nu am mai prea scris la subect insa pentru mine ultimele 3 luni au fost destul de challenging, au existat momente foarte urite si prin care nu credeam vreodata ca o sa trec...au existat momente in care am fost la 1 cm de a ne separa, insa pana la urma am decis sa mai dau inca o sansa relatiei, macar de dragul biei si al Sarbatorilor de iarna; nu stiu ce va fi, in urma cu 2 saptamani eram 99% hotarata sa iau bia si sa plec, acum mi-a mai trecut supararea si incerc sa gandesc foarte limpede...Pentru ea, dar si pentru mine o sa mai incerc, inca putin...si sper ca Sarbatorile sa fie o ocazie in care sa se limpezeasca (toate) apele...
cam asta a fost, pe scurt...
multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis un zambet sau o imbratisare sau care mi-au spus ca au incredere in mine si ca va fi bine...si eu sper sa fie bine, pe orice drum o sa o luam, va fi bine, stiu asta...
noi o sa mai ramanem deci in tara inca cccateva luni asa ca sper sa trec mai des pe aici:)
ma duc, ca ma ia cu bocit
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
Qamar spune:
Bia va saluta
e fresh, a dormit in masina de la 6 la 8
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
alinaalex spune:
Andreea, vaai ce figura e Thea, ce replici da, de-ti sta mintea-n loc! Si Marc e la fel, pe langa ca e f. vorbaret, guraliv de-a dreptul, scoate niste perlute si ma uimeste in fiecare zi cu cate chestii zice, face, drege
fug imediat sa vad si pozele noi.
aaa, ma intrebai cum facem noi dimineata cu trezitul si pregatitul de gradi: la fel ca voi, Marc trage de timp, dupa ce se trezeste cu chiu cu vai, apoi danseaza, isi gaseste de lucru prin casa, orice, numai sa fim in intarziere. Si de regula noi ajungem ultimii la cresa. Noroc ca-l duce tati, ca eu nu stiu cand as ajunge la servici , dar in zilele in care trebuie sa-l duc eu, il trezesc mai dimineata, n-am ce face (pe la 7 si ceva, ora grea pt. Marc!)
ce mai face buzita lui Thea, s-a vindecat? mai, ce chestie, mare grija trebuie sa avem cu copiii astia!
Delia, spor la invatat!
Carmen, chiar n-ai mai scis demult, ce mai face Ali, cu cine sta cat voi sunteti la servici? mersi de urari!
Ciuf, deci sambata e marea petrecere? apai, dixtractie placuta, imi inchipui ce incantat va fi sarbatoritul! Evuta ce mai face? buna idee cu inchiriatul pt. petrecere, asa am facut si noi, ambele aniversari ale lui Marc au fost la spatii de joaca, cu tot tacamul, copiii fericiti ca aveau ocupatie, tobogane, bile, jucarii, parintii fericiti ca puteau sta linistiti la masa, eu si mai fericita ca n-a trebuit sa fac nimica, numai sa ma prezit, si nici nu mi-am intors casa pe dos.
Miha, mersiiii! va asteptam la Oradea!!! (numai in formula completa)
Elvie, ce mai face Lara? la voi e cald acuma, asa-i? ce bine de voi! va invidieeeez!
Irina, imi pare rau ca ai ramas fara job, dar sunt sigura ca o sa gasesti cat de curand altceva! bafta! Miha are dreptate, ai putea sa faci cursul Anevar, merita, si pe mine ma bate gandul de cateva luni sa-l fac, o prietena de-a mea l-a facut si acum e evaluator, face o gramada de bani din chestiile astea, serios.
Andrei ce mai face? merge la gradi?
Oare ce mai face Aida, Kim, Stefanna, ? dar Catrinutza?
Alina 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
vai de mine , NOE, da' ce povestesti tu acolo!
am vazut ca n-ai mai scis la noi decat f. pe scurt, te-am mai vazut pe la alte subiecte...dar n-am stiut ca s-a intamplat ceva cu relatia voastra...
imi pare asa de rau, dar orice ar fi, eu sper sa fie totul ok pana la urma!
iti multumesc pt. urare!
Alina6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
nshiro spune:
Saluare. Am vazut ca am fost strigata la apel. Din pacate nici noi nu trecem printr-o perioada tocmai roz doar ca la noi lucrurile nu sunt grave intre mami si tati ci ne coplesesc problemele pe alte planuri. Mai mult pe mine... Maria, slava Domnului e ok, nu am trecut decat decat printr-o scurt rosu in gat de 3 zile care a culminat insa cu o febra de 39.5 insa am fost pe faza si am dus-o imediat la doct, medicamentele scazandu-i febra ca prin minune.
FELICITARI in primul rand Alinei sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritilor Noe (cu intarziere) si Luca. Noe imi pare nespus de rau ca va confuntati cu astfel de probleme. Sper sa ai intelepciunea sa iei cea mai buna decizie pt puiul tau.
M-am delectat cu poze si povestiri, o Thea adorabila, ca sa folosesc vorba mamicii ei, atat in costumul de Sofia Vicoveanca cat si tunsulica frumos. vazut pui costumati frumos de Ciuf si de Delia.
Va pupic cu mic cu mare si sper s arevin intr-o forma mai buna.
Stefanna spune:
Andreeageorgiana si Alinalex va multumesc mult pt ca ne mai purtati prin gand, desi dam atat de rar pe aici.Si la Thea pupi multi sa treaca bubita.
Alina felicitari pt bebe din burtica, sa creasca sanatos si sa fiti fericiti cu ai vostri copilasi.
Noe, ai de la noi tot sufletul alaturi, pt o decizie buna...stii tu pe ce listuta te-am trecut noi
Rocsana, vrem sa auzim de bine, si dorim ca sa se indrepte lucrurile cat mai repede.
Noi?! habar nu am de unde sa incep si unde sa termin.In primul rand copilul meu a incetat orice activitate de gradinita.In 4 luni nu s-a adaptata deloc, plangea de imi sfasia inima, iar acum spre sfarsit numai nu se punea dimineata in genunchi siimi zicea:'te rog mami, te rog mult sa imi explici de ce tre sa merg la cresa".Avand in vedere ca acum sint acasa, nu am mai rezistat si am intrerupt cresa.Plus ca eu avea muuulte nemultumiri legate de cresa la care mergea.Acum fata mea e vesela si fericita, si eu la fel.A incetat cosmarul serilor si diminetilor.. seara cand mergeam la culcare ma intreba:"maine ma duci la cresa?", iar cand se trezzea, nici nu deschidea ochii bine si auzeam"ma duci la cresa mami?"
Io,mi-am depus dosarul pt Amglia, si astept de la ministeru sanatatii din Ro o scrisoare de conformitate( e o poveste lunga) si pare ca dureaza ff mult, si astia de la anglia vor sa fie toate actele la ei pana la 25 nov,ceea ce nu va fi posibil.Ma zagarii pe ochi daca pierd trenul si pe 2009 la ei.L-am rugat pe tata sa isi zbuciume creierii poate gaseste de cine sa se agate sa ajunga la minister,ca poate mi-or elibera scrisoarea aia mai repede.Si parca nu era zbuciumul asta, acum vreo 2 zile, m-am dus la dentist, pt ca un incisiv central de sus a coborat mai jos de nivelul celorlati dinti, si se clatina.Diagnosticul a sunat crunt, paradontoza avansata, nu intelege medicul cum de inca mai sta acel dinte, plus incisivii centrali de jos, si singura varianta ca sa incerc sa ii salvez e chirurgia.Aici nu imi permit sa mi-i fac, asa ca acum zbucium iasul sa caut un chirurg BMF-ist ca sa vin acasa si sa imi aranjez ce se mai poate din dantura.Am inteles ca si in Ro sint extrem de scumpe aceste interventii, insa mai omenesti decat aici( mai ales ca noi nu avem asigurare pt dinti).Dar pt fiecare val de asta de vesti nu tocmai placute, avem si puterea cea de sus care ne sustine.... si apoi partea cea mai plina a paharului meu este fetita asta care imi lumineaza fiecare clipa, si incearca sa dezvolte in mine rabdarea super sfintilor uneori.Face de toate,emite perle constant, si ma terorizeaza cu lipsa nevoii de a dormi.Mie imi trebuia un copil ca Marc.Asta a mea indiferent la ce ora se culca, se scoala la 7 cel traziu, iar mersuul la nani e cu tam-tam mare.Am incercat sa nu o mai culc la pranz, insa fara somn de pranz pe la 5 sint la un pas sa imi pun juvatu de gat.Si nici nu merge la somnul de seara fara scandal
Andreeageorgiana, si noi mai servim din biberon.Uneori si seara,pt ca uneori cand refuza sa mance si a depasit lmita rabdarii mele, o las nemancata si imediat inainte sa adoarma bine, ii dau bibele cu cereale.LA noi mai e un motiv pt care bibe va ramane important.Ea mananca numai cerreale integrale, si astea se mesteca mai greu...si de cate ori am incercat sa i le dau cu lingurita lua 3 guri si stop.Asa ca i le pasez, si i le dau in laptic si pana o merge la scoala daca e nevoie.
M-am intins cam mult... ma duc sa imi termin de facut tofu si sa nanesc.
Ada si tie pupici de la noi.
Ciuf nu o sa ma plictisesc niciodata sa citesc ceea ce scrii tu.
Irina, sper sa se rezolve cat mai repede cu serviciul tau.Sanatate la Andrei
Si pt toate fetele imbratisari si cald la inima sa va fie.Nu am mai vazut poze, sper sa recuperez curand.
De la cord cu drag si dor
Stefanna
mihaser spune:
off Noe imi pare tare rau ca si voi aveti pb! Nici noi nu stam prea roz, dareu sper sa ne lumineze D-zeu mintea si sa ne dea rabdare ca sa mergem inainte!
Azi am scapat de gips!