* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

La Multi Ani Luca de Ciuf ,Petrecere frumoasa sambata si tot ce-ti doresti,Ciuf mai ai parul rosu?

Noe ( cu intarziere) sa fi fericita alaturi de familie.

AndreeaGeorgiana imi pare rau ca Thea a facut buba la buzita,sper sa nu ramana cu semne,oricum tot frumoasa ramane.

Lara aduce cu mine desi are parul blond si ochi albastri de la tatal ei.

Mihaser fiecare anisor din viata aduce criza lui Parca tie ti-am spus anul trecut ca am sarbatorit 29 de ani cand de fapt eu am facut 30

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Catrinelu`...nu seamana criza sotului cu aia de o descrii!
Mi-am tras alt look...la Mall
E incantat husband!

Luca sa ne traiesti si sa ai parte de tot binele din lume!

http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli 4 luni/Eli 5 luni/?action=view¤t=MVI_3559.flv

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, vreau sa impartasesc cu voi fericita veste ca voi fi mamica din nou!
azi am fost la eco, sa-mi confirme dr. ceea ce banuiam deja. Luni am facut primul test si a iesit, spre marea mea surprindere, pozitiv, ieri l-am repetat, caci nu-mi venea sa cred! in orice caz, a fost o mare surpriza, inca nu mi-am revenit!
la eco nu s-a vazut mare lucru, doar ca e sarcina intrauterina in faza incipienta. dar e acolo!

va pup, si revin mai tarziu sau maine cu mai multe, ca-s in urma rau de tot...

Alina 6+ si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

si FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!
Si vorba cantecului (adaptare Thea) Bebe sa taiascaaaaaaa, bebe sa taiascaaaaa, aaaaaa muuuuuuuti aaaani! Si burta sa creascaaaaaa, aaaaaaaa muuuuuuti aaaaaaani!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna fetelo si bine v-am regasit
sa stiti ca am dus lipsa forumului dar deh asta este cu timpul liber
noi suntem bine in speta ali, este o nazdravana, o capoasa si o vorbareata... a si o
inca nu merge la cresa ne-am hotarat sa o dam in toamna la camin, anul acesta nu ar fi primit-o decat la cresa sau la un camin particular dar nu ne-am permis
acum cu criza asata economica si cu evolutia joburilor ma bucur ca nu avem ac cheltuiala.
deocamdata mai avem serviciu si eu si sotul dar nu se stie niciodata ce restructurari ne asteapata
am vazut mai sus ca alina este din nou insarcinata si voiam sa o felicit din toata inima
va pup pe toate si sper sa va salut mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Wow Alina felicitari din suflet!!!! Vin la Oradea!!!
Sa ai o sarcina usoara si sa fie fetita!

Revin si io cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Alinaalex Felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Ciuf, sa va traiasca micutul Luk, cel care ne-a umplut de zambete...perioada de sarcina! Sa fie sanatos, sanatos, sanatos si sa se inteleaga cu Eva si impreuna, sa fie cel mai bun motiv de bucurie pt. voi si bunici!

Serj, LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii sanatoasa si inconjurata de dragoste si sa dea Dumnezeu sa va fie bine acolo si sa nu simtiti nicio secunda ca..."acasa" este in alta parte.

Tania, nu cred ca ai stricat mirajul Mosului. Sa stii ca si noi am inceput "santajul" si ii explicam intr-una ca tre' sa faca si sa dreaga (bine!) pt. ca Mosul si-a trimis mesagerii in casele copiilor (niste ingerasi) pt. a-i urmari si a raporta daca fac sau nu fapte bune (sau rele). Securitatea e o gluma pe langa povestea mea

La noi functioneaza oarecum, in sensul ca isi aminteste mereu de existenta ingerasilor si se intreaba ce or face in clipa aia. Uneori improvizeaza discutii imaginare cu ei. In weekend au venit ai mei si am fost langa Ploiesti la o manastire (aceeasi la care facem mereu parastase). Asadar, am avut cateva zile pline ochi de rasfat si...de perle. Mama i-a adus (in sfarsit!!!) costumul popular comandat de un an in Bucovina, original si foarte frumos (bundita o primisem in primavara ) iar Thea a facut o pasiune pt. "popular" cu care ar fi stat imbracata si in somn. Inclusiv cu opincile. Ma rog, a trebuit sa o gatim in fiecare seara si sa punem muzica adecvata (am cautat un post de folclor de mi-a venit rau!!!) Va dati seama cam ce facea "diva" in fata spectatorilor?! Ca erau si ai mei, sor-mea, socrii etc. La un moment dat s-a prins ca o cantareata canta fara microfon ( ce sa stie copilul de playback?!) si ne-a intrebat de "cum de se aude muzica fara mocofon?" Dupa care si-a lipit propriul microfon ( ca nu se poate fara,ne scuzati!!!!)de ecran..." sa o ajut putin!". Iar intr-un final apoteotic, in timp ce canta de mama focului o doina (cred!) se opreste brusc, se apropie de geam (unde banuieste ea ca ar sta spionii) si aproape striga (ca era o mare larma, oricum): "Si sa-i spuneti Mosului ca cant frumos si ca vreau alt mocofon, da?????" (adica voi, ingerasilor!!!)
Inutil sa va explic reactiile noastre.
Asta este una dintre muuuultele clipe in care ramanem socati de ea si de ceea ce-i trece prin cap.
Pun poze imediat cu mica tarancuta.

Catrinel, abia astept sa veniti acasa. Treceti si prin Buc?Pls!!!!!

Nshiro, ce mai faceti voi? Uitasem, am vazut ca puiutele noastre au rochite identice si amandurora le sta bine in mov

Mergi la inceput

Elvie, deci anul viitor faci 30 de ani?

Carmenpit, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. sunt mai toti ghioceii in anumite momente. Cu cine sta Ali daca nu o duceti la gradi?

Irina, sunteti bine?

Mergi la inceput

Am pus poze incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2319273460079410238ejGcAn

Inclusiv cu...popularul

Inca o faza, foarte proaspata.
Dimineata, in drum spre gradinita, avem deja fel de fel de discutii si joculete. De exemplu, de la un anumit punct, Thea numara stradutele pana ajungem la strada unde este gradinita. Exact la intrarea pe respectiva straduta am stationat un pic (din cauza unui mic ambuteiaj) moment in care Thea a avut timp sa observe un copil amarat care statea pe o cutie, murdar si flamand (mai mult ca sigur). M-a intrebat de ce sta baiatul acolo? Si unde e mamica lui?Si...cine il iubeste pe el?Si..."Mosul unde o sa-l gaseasca?" Noroc ca am ajuns repede la gradi si i-am distras atentia. Sau...asa am crezut. Am fost sa o iau la 13.00 de la gradi (de obicei o ia Maia, dar a avut o problema si a intarziat) si educatoarea ei favorita mi-a spus ca a fost foarte cuminte si foarte...ganditoare toata ziua. Si ca i-a cerut restul de snitzel la pachet pentru acasa (asta este culmea!!!). Ne-am pupat, ne-am iubit si, exact in dreptul stalpului unde a vazut baietelul dimineata mi-a spus sa "opesc masina" sa-i dea si baiatului "niste carnita de la gradinita".Si Cavitul ei, pe care il bagase in buzunar dimineata in loc sa-l manance ea, asa cum crezusem eu.
Sunt profund tulburata si inca am lacrimi in ochi...

http://community.webshots.com
/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro

Mergi la inceput