* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)
Raspunsuri - Pagina 4
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, mi-ai dat fiori cu ce s-a intamplat cu Thea! Cum e buzitza? Eu in decembrie vin in Ro, crezi ca ai putea sa trimiti hapurile pe adresa mamei mele? Pupici multi Theei!!! Am vazut poze cu Thea! E asa de fotogenica!!! Ce misto fazele cu perlutzele sa le notezi neaparat!!! Eu le scriu, de obicei!
Unde-s pozele cu dovada tunsului?
IRINA, ai gasit job? Mai ce ghinion! Ce mai afce Andrei?
KIM, hop cu pozele, abia astept sa vad halloween-ul la voi. Am avut si noi o mica chestier la gradi, oana iar a fost buburuza, - costumul de anul trecut. Si din pacate au mai fost trei buburuze, macar aveau alte costume…
Aoleu, NOE!! La multi ani!!! Succese nenumarate si bafta cu stramutarea!!!!!!!!!!
AALINA, e mai face Ana? Nu ne-ai mai pove despre ea de cand cu coafatul!!
DELIA, mi-au picat ochii cand am vazut casa! Wow, numai in filme am vazut din astea Pup pe Superman
MIHASER, ce criza la 4 ani, iar!!!!? Ca dupa aia vine imediat pubertatea, si atunci sa vezi!!!
CIUF, si la noi e asa cu pungutzele, foarte fain obicei. Sa ne pove cum a fost! Am fost sambata la o zi de nastere (o fetita de 4 ani care si.a dorit set de machiaj si lac de unghii!! si mama ei a zis OK). A fost nebunie. Parintii au livrat 7 copii pt trei ore, si parintii fetitei sarbatorite au trebuit sa organizeze o gramada de chestii sa-si consume micutii energia. Cand am intrat in casa sareau pe sofa, mai ca nu erau pe pereti sip e tavan. Never-ever nu fac asa la mine acasa!!! Cea mai buna idée e inchiriatul…
Misto faza cu curatenia
AIDA, si oana scoate niste sunete cand o doare gatul sau si-l… drege, de zici ca e un mos de 70 de ani! Ce dragutza e printzesa ta!!
NSHIRO, tu ce mai faci!!!!!!!!
Oana cu otita. Mi.a zis sambata trecuta “mami, ma doare urechea, da-ma cu o crema speciala!” si a fost asa de dulce ca eu am zis ca glumeste. Luni, iar ca o doare urechea, i-am dat ceva sirop, si din pacate numai o zi doua… si nu o lasa febra, tot facea seara cate putin. La medic a zis ca are lichid in ureche, si inauntru e umflat si rosu, deci picaturi (homeopatice – pe bune ca ajuta!!) din ora in ora, picaturi pt nas de trei ori pe zi. Si nu mai are febra, si i-a revenit pofta de mancare. Continuam cu picaturile (Otovowen) toata saptamana (numai de trei ori pe zi) si pic in nas numai seara. Cica era destul de mult lichid… Vineri am fost la medic (soacra-mea “nuuu, nu cred ca e nevoie”, dar cine asculta de ea), si oricum ma scoate din minti, efectiv o ia intr-una de langa mine si o tot cara in brate, e de groaza. Na. ca m-am descarcat
Pupice, fetelor!!!
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
Qamar spune:
multumesc pt urarile de ziua mea
si eu va rog din corason sa treceti pe la bazarul pentru Sonia stiu ca o putem ajuta sa ii fie mult mai bine..e un pui mic cccare a luptat enorm, mai mult decat ar fi suportat un adult, poate, asa ca trebuie, trebuie sa ii dam o sansa buna de tot
mihaser spune:
Catrinelu criza lu fi-miu de la 4 ani cred ca o sa fie floare la ureche fata de asta de la 29 a lu husband
Pup urechea cu probleme sa treaca!
tania2 spune:
sal,
Fetele, cred ca am facut o mare greseala!
Am stricat mirajul "Mos Craciun"!
Stati sa va povestesc:
Ieri bia a rupt o carte in fata mea desi eu ii spusesem sa nu o rupa.Am fost asa suparata pe ea incvat i-am luat biberonul cu apa, (care ma streseaza la maxim ca nu accepta nici-un fel de cana, canuta, pahar, sticle si sticlute, epuizat tot ce este pe piata,).
Cand l-a cerut i-am spus ca i l-a luat mosul, ca este suparat pe ea pentru ca a rupt cartea! Asta mi-a venit! A facut ochii mari, nu i-a venit sa creada.
Noi eram in pregatiri de mos, cu cantecele, cadouri etc, etc
Acum ce fac! Ca de, n-am rezistat prea mult si la culcare i-am dat pe bibe!
pupiiiii
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Catrinel_17 spune:
ufff, tania, am crezut ca ti-a scapat si i-ai zis ceva de genul "nu exista mos craciun"!! Cred ca poti sa ii spui ca mosul nu mai e suparat cand ai ocazia, de ex cand te ajuta sa faci ceva.
pupice
MIHA, ia zi de criza lui huzband. are midlife crisis asa devreme? aveam o prietena care povestea sa sotul ei la vreo 37 de ani incepuse sa mearga mai des la sala, sa isi dea cu crema hidratanta, si sa se penseze (!!!) (Si nu era vorba de o "alta")
ANDREEA GEORGIANA spune:
Si suntin meeting...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Qamar spune:
LA MULTI ANI, LUCA! de Ciuf
Valeria, sanatate multa juniorilor si voua si petrecere frumoasa
alinaalex spune:
iti uram si noi La Multi Anisori fericiti, draga LUCA!
petrecere frumoasa, distractie placuta si muuulte-muuute cadouri!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ciuf spune:
Noelino, Alina, Cripinici, Tania, Cristina R si Poli, mii de multumiri de urari. Sambata il sarbatoriram pe junior cu trambite si fanfare. 'Mnealui a fost tare incantat de surpriza, de care a aflat chiar in fata localului. Revin cu impresii ca acusica ma duc sa ma fac mumoasa. Ma tund.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea