* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Chestia nasoala e ca incep si ei sa se comporte ca si celalalt copil care l-a muscat sau lovit. Iulia azi de ex. m-a muscat de pantaloni, ea radea, mi-am dat seama ca e in joaca si daca am intrebat-o de ce ma musca mi-a replicat ca si Alina a muscat-o. Si copiii musca ca si cateii. Si de aici lupta-te cu morile de vant. Ea de ce sa nu muste daca altii musca.
Si sincer, cui ii convine sa-i fie copilul tot articulat de altii. Eu deocamdata singura metoda ce am gasit-o e sa nu ma mai intalnesc cu specimene de genul.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,sunt prin zona ,numai ca ca sunt prinsa cu treaba.La noi e sarbatoare,avem deseara musafiri,...deci bucatarim.Si ca sa le facem pe toate,...facuram si pomul de craciun ieri,si e asa o atmosfera faina,de poveste in casa.

Micaalsa,o vazui pe Iulia si ,...tare a mai crescut.Si Rudy,la fel daca nu doarme dupaamiaza,...e jale si prapad de la 5 dupamasa,nu mai ai cu cine sa te intelegi.Dar daca isi face somnul,e cel mai scump si rezonabil pui de om.
Fug la gatit

Mergi la inceput

Delia, ai ceva pofte ??? Ce-ai gatit bun? Pe mine m-a apucat mancatul de castraveti murati si gogonele. As fi in stare sa mananc un borcan

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

micaalsa,
te rog eu sa-i dai un pupic Iuliei din partea noastra, ca e tare dulce :) stai linistita ca nu, nu-i cumperi deloc "prea multe" si nici n-o rasfeti.

Noe si nshiro,

mihaser,
ai de ce sa te superi, legat de bunici. copiilor trebuie sa le si stabilim niste limite, nu sa-i lasam asa de capul lor, pentru ca au nevoie sa fie ghidati de noi, ei fiind prea mici pentru a putea aprecia unde trebuie sa se opreasca.

apropos de limite, Alexandrei mi-e foarte usor sa-i distrag atentia de la ce-ar putea fi un inceput de comportament "necontrolat", atragindu-i atentia catre altceva. de exemplu daca o apuca sa se trinteasca pe jos ca nu-i pun desene cu Mickey Mouse (cu care vad ca e in mare amor, mai nou), ii spun ca "n-ar fi mai bine daca am modela plastilina?" sau ii fac balonase din apa cu sampon (pe care adora sa le urmareasca), sau ii aduc sa coloreze o carte, ii arat ceva pe geam etc. de cite ori ii distrag atentia cu altceva, uita total de "fitze" si merge pe mina mea.

tocmai am gasit un articol foarte bun, legat de cum sa-ti ajuti copilul sa se poarte frumos (Helping Young Children Behave), www.aces.edu/pubs/docs/H/HE-0719/" target="_blank">aici. va recomand sa-l cititi, se trateaza si ideea palmutzei (de ce nu e bine si ce mesaj transmite copilului o palma primita), si al parteneriatului obligatoriu intre parinti, cind vine vorba de educarea copilului.

iar daca mergeti www.aces.edu/pubs/pubIndexes/hefcd.php" target="_blank">aici, veti gasi o intreaga lista de articole foarte utile, numai timp sa aveti (si sa stiti engleza :)

am avut citeva zile mai usoare, la birou, dar daca nu scriu la fel de des si de-acum incolo, sa nu va suparati :) incerc, insa, sa citesc ce scrieti ori de cite ori am ocazia.

pup si un weekend frumos

Mergi la inceput

p.s.: Delia, Ciuf -
Happy Thanksgiving!

Mergi la inceput

si pentru ca multe inca incercam sa ne invatam copiii sa faca la olita, va recomand "www.aces.edu/pubs/docs/H/HE-0721/" target="_blank">Coping With Your Toddler & Toilet Training"

gata, am fugit :)

Mergi la inceput

aida, foarte interesante articolele ce le-ai postat . Sunt bine venite ca si-asa cateodata nu stii incotro s-o apuci

Bubulina mishelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI DE SF ANDREI!

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

program de seara:

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

si pe ce muzica dansam noi cand nu ne vede nimeni

Mergi la inceput