* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Andrei si Andreea!

Andreea G iti doresc sanatate, mult succes cu evenimento si o viata cat mai lunga!

Andrei, ghiocel de Doina iti doresc sa cresti mare si sanatos!

Andrei pui de Irina sa cresti mare! Ptr mommy un job bine platit cat mai repede! (cred ca mi-am gasit si eu job...asa ca nu dispera!)

Aida multumim ptr articole! O sa salvez linkurile!

Fetele am vazut absolut toate pozele din capitol si sunt superbe. Avem niste ghiocei super cool!

Ciufulet, Aida, Kim, Delia, Biuta voi papati curcan? Sa aveti o masa reusita!

Pupam natiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI si multe bucurii sarbatoritilor zilei!!!

NOE,dulcica foc si plina de energie Bia ta.Si Rudy e la fel,ca o minge de energie inepuizabila,....fuge si coboara scarile de zeci de ori,eu abia ma tin dupa el,..dar nu-i bai ca uite asa are el grija sa o tina pe mami in forma si sa nu faca sunculite.Voi plecati din tara pe 22,parca citi eu pe undeva.Nu vreti sa amanati vreo 3 saptamani,....sa fie sarbatorile faine,acasa?Voi stiti mai bine,....eu mi-am luat portia de lectii,...pe tema sarbatorilor in deplasari,...cu ceva ani in urma.Bafta!
Miha.da paparam curcan dar ne-a ramas cam mult asa ca-l voi "recicla" ; cred ca fac azi o salata de boef in care voi pune carne de curcan.Sa cumpar castraveciori murati ca restul am prin casa.Am avut si musafiri la masa,si desi i stiu pretentiosi din fire cand e vorba de papica,au mancat din toate si tare au mai complimentat bucatarii,adica pe mine si pe mandru.Nu ma intind la povesti ca mie somn.Dar revin zilele astea.

Mergi la inceput

Elvie la multi ani si tie ca ai sarbatorit de curand cei 29 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Delia, pe 22 plecam in Elvetia la sora lui Dragos, vom sta acolo si de Revelion, undeva pe www.gstaad.ch/fr/doerfer/zweisimmen/zweisimmen-informationen.htm" target="_blank">aici, sper sa fie frumos, o sa fim o gashca intreaga de rubedenii, nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa imi fac curaj, ca sunt toti din partea lui Dr.

In NZ vom pleca la anul, pentru ca in acest moment piata imobiliara aici e VARZA si ar insemna sa vindem ce avem mult sub pret.

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!! tuturor care poarta numele de Andreea si Andrei

Noe, daca asta-i programul de seara a lui Bia atunci ziua cum e ? Acum inteleg eu de ce esti tu asa slaba
Frumoase locuri pe unde mergeti de Rev.
mihaser, ce mare-i Eli. Nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Numai cand ai nascut si acum sta in fundel.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noe, lumineaza-ma te rog si pe mine cum se pun filmuletele ca-mi prind urechile vad ca.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare !
LA MULTI ANI Andreilor si Andreelor!

Aida f. bune articolele, multumesc. Tehnica cu dirijarea atentiei spre altceva mergea si la noi de minune dar in ultimul timp nu prea mai prinde... Si cel mai greu e acum diminetile cand indiferent de ora la care ne trezim tot sumetm mereu in intarziere. Fuge si se ascunde cand trebuie sa se imbrace sau sa mearga la wc, tine mancarea in gura si nu mesteca vrea sa le faca pe toate singura si tot asa... Curcanul de Thks Giving e bestial!

Noe dulce dulce Bia mai ales cum numara ea . Distractie placuta in Elvetia. Bucuta-te de peisaj si nu baga in seama rubedeniile...

Unde sunt poze noi cu Eli de Mihaser?

Mergi la inceput

Rocsana cred ca a vazut la messenger poza cu Eli...dar am pus si pe net ceva poze aici. Am facut si noi 6 luni lun asta! Nici mie nu-mi vine sa cred!

Azi l-am dus pe Cri la Cinema sa vada madagascar 2 dublat...Pe la jumate mi-a zis mami nu-mi place asta , dar a ezistat eroic saracu` pana la sfarsit. Mie nu prea mi-a placut...era sunetul cam tare si imaginea se vedea cam aiurea din randul 4...noi aveam bilete in 6, dar ne-am asezat langa niste prieteni. Am venit acasa cu dureri de cap! Acum sunt mai bine ca am tras un pui de somn cu Eli..noi toti suntem ca virusati...ea deocamdata nu e. Sper sa apuc sa-i fac vaccin..ala de 6 luni.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Oana m-a incercat la maxim sapt trecuta. din orice plangea. ca nu-i statea paturica bine lui bebe, ca a scapat ceva pe jos... si oricat imi propuneam sa am rabdare cu ea, la a parta cincea repriza de smiorcaiala din asta, ma lasau nervii. Cand incepe sa planga asa e ingrozitor, imi vine sa ma ascund undeva. Plecam in alta camera, apoi ma gandeam ca ce invata ea din asta, ca cineva e in incurcatura, si in loc ca celalalt sa il ajute, o tuleste, veneam inapoi, ma impingea. Brrr. Nervii mei erau intinsi la maxim, zau. imi venea sa o iau razna. si efectiv nu cred ca exista cineva care nu a simtit asa. I-am tot expilcat, mai cu rabdare, sau mai ferm (m-am si rastit de vreo doua ori la ea), dar na... nu mergea. acuma vad ca e mai OK. Am si venit si eu mai tensionata de la birou, si poate m-a simtit, sau are iar vreo faza de crestere... nu stiu. sau poate raceste. Nu am idee, dar zau ca a fost greu. Ma bucur ca dupa ce se mai racorea venea sa o iau in brate, si atunci ii dadeam ratza si stateam asa pana ii venea iar cheful de joaca, si apoi de smiorcait... uhhhh

Cu rasfatzul, nu stiu ce sa zic, uite, Oana are faze din astea, cand plange de ciuda sau de tristete sau de nervi ca ceva nu merge, si se mai arunca pe jos... dar astea mai degraba-s exceptiile, ca in rest e rezonabila si pot discuta cu ea foarte frumos. Dar daca cineva care nu ar cunoaste-o ar vedea-o intr-o ipostaza din asta, mi.e clar ca asa ar gandi. Foarte probabil ca asa as fi gandit si eu inainte sa am copii...

Cu jucariile, si eu ii cumpar multe, dar incerc sa nu i le dau chiar deodata sau foarte des. acuma ca vine mosul o sa descarc carutza. macar am motiv

NOE, e mai bine? deci la anul o tulitzi? cred ca e mai bine asa. am vrut si eu sa vand garsoniera din Timi, dar nu prea vrea nimeni s-o cumpere. si e langa Mall

ANDREEA, ce mai faci? sper ca sunteti bine.

ROCSANA, ma bucur ca ai mai scris.

ALOREA, CARMENPITT, mai bagati un rand.

IRINA, ce mai faceti voi? si CAMELIADA!!! sine mai stie ceva de CATRNUTZA?
CIUF?

MICAALSA, ma bucur pt samburel! Ti-am zis de chestiile alea homeopate ce mi le-a dat doctoritza pt Oana? sunt bune, nu vrei sa iti trimit? sau iti trimit cand vin in Ro, daca imi zici o laternativa la Posta romana, care sa vina si acasa, daca se poate

AIDA, danke pt articole, acuma ma pun sa le citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pradatu spune:

Buna seara.
dupa o perioada cam lunga.
Am mai citit din urma in mare,sper sa am timp saptamana asta,ca mi-am rezolvat in sfarsit problema cu laptopul meu.
Am o mare rugaminte la voi,daca e cineva on-line acum,sa-mi dea niste sfaturi despre cum sa combat durerea de gat a lui Alexandru.
Sa trezit dupa-amiaza cu o febra de 39,am reusit sa o reduc,dar plange ca-l doare gatul.
I0-AM PUS NISTE CAROF CU OTET,dar nu vrea sal tina,iar siropelul pe care i--am dat e cam devreme sa-si faca efectul.
va pup si astept sfaturi pana maine cand mergem la dr.

Mergi la inceput