Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 8
almo spune:
da, si eu zic ca e mai bine sa schimbam subiectul asta "pariniti-copii"
mai bine hai sa ne cunoastem mai bine. uite aici "nucleul" familiei mele din care lipseste mama si sora mea tot nu m-am abtinut. cu sonor e mai dragut
http://picasaweb.google.com/nicole.poze/Film2008?authkey=-Y7JxpdGEkQ#slideshow
columbiana spune:
Ange,
Cu placere iti aduc, fii serioasa! Plec pe 14 decembrie;
A mea depresie mocneste demult, dar mi-am spus ca am treburi mai importante-n viata decit s-o bag in seama J); in ultima vreme insa se concretizeaza in dureri bruste in ceafa, amorteli de miini si picioare, si plinset d’ala de copil prost ce ma pocneste tocmai la…lucru; noroc ca-s singura-n birou;
Eu de intilniri la shopping ziceam de o cafea bauta in Carrefour Laval daca aveti simbata/duminica treaba pe acolo careva, ca de stat la cabina de proba cineva linga mine pina-m trag nadragi si invers nici eu nu-s amatoare….da’considerati ca n-am zis ni-ka.
Simonna, ai pm.
http://www.floriinro.ro/
ange spune:
almo,da asa-i.hai sa terminam subietul copii-parinti si sa incepem altul gradinite-alaptare
Ti-am vazut montajul.Foarte frumos "nucleu" ai!Sunteti foarte draguti
nelia,nu trebie sa te superi.traducatorii sunt scumpi.dar nu ai incercat sa negociezi putin?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Magdone spune:
Salina, iti zic de anul trecut ce au facut ca anul asta nu prea sunt la curent , mai ales daca nu le da teme. Au facut literele mari si mici, dar scrise de tipar nu cum se scrie la noi de mana. Apoi cifrele pana la 100 cine a putut, cine nu, pana la 30, au mai invatat monezile, ceasul, anotimpurile, lunile, zilele saptamanii. In rest pictura, colorat, colaje (art cum se zice aici). Acum de cand e la franceza imi trimite invatatoarea acasa in fiecare luna o foaie cu vocabularul ce l-au invatat sa-l repetam si vad ca repeta iar literele, iar cand fac o litera, de ex. invata 2 - 3 cuvinte care incep cu litera respectiva.
iar apropo de sponosorizat sora, nu se poate decat daca iti sponsorizezi parintii si pe soar ca copil dependent, cu conditia sa aiba pana in 21 ani. Eu asta incerc sa fac cu frate-miu dar sa vedem daca imi iese, adica eu am depus doar pentru parinti si pentru frate-miu ca copil dependent, dar pana se termina dosarul de procesat el o sa treaca de 21 ani si nu stiu cum o sa fie, o sa vedem, cum ne-o fi norocul.
noi de Halloween ne imbracam in Superman ca si anul trecut, o sa incerc si eu sa pun poze
felicitari fetelor pentru reusitele baietilor!
DanaP, sanatate multa si bafta cu operatia. Imi pare rau ca a iesit asa pana la urma.
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Almo-gata.am gasit Disney on Ice (sigla de mickey)-e la rogers centre-bielte se iau de pe ticket masters.Primul spectacol e pe data de 19 decembrie si continu apina la sf. anului chiar-mai vb cu 2 prietene si te anunt dc mergem pe 19 sau 20 dec.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
carmen77 spune:
Dana, multa sanatate si recuperare usoara! Ca incurajare, fostul meu sef a fost operat de hip replacement (deci ceva mult mai complicat) si a fost pe picioare in 3 zile (cu baston, dar mergea), asa ca cheer up! , sigur va fi bine.
Nelia, pt un plus de energie eu rontai migdale si beau un suc de portocale, m-a invatat trucul o colega quebecoasa care consuma numai chestii naturale si sanatoase .. si chiar merge. La tine, parerea mea e ca de "vina" e alaptatul in mare parte, suge o mare parte din resursele mamei ...
Khristin, super beau Anthony! un leusor mic si cuddly.
mamaana spune:
nelia eu iau 1-a-day pentru femei: http://www.oneaday.com/womens.html
le iau de la costco ca ies mai ieftine
dana sper sa reusesti sa te programezi cat mai repede si sa fie totul bine
mamaana spune:
ktrinel multumesc de intrebare: fetele sunt din ce in ce mai poznase ca doar are grija tudor ce sa le invete; mai au o luna pana la 2 ani
le merge bine la daycare; ma bucur nespus ca macar stau linistita din punctul asta de vedere
Ica 1975 spune:
Dana, sanatate, o sa fie bine
Ana, cand gasesti leacul ptr depr sa-mi dai retea, si pe mine ma bantuie de ceva timp d'aia si , zi' de nu-s Editez sa-ti zic ca si pe mine m'apuca plansul cu pricina prin diverse locuri, printre care si la job , pana acum am fost singura in birou, sa vedem ce mai urmeaza ca se anunta o colega din cand in cand frantuzoica get-beget si c'un aer , am mai lucrat cu francezi da' asta m-a lasat in ceata
Carmen, rontai migdale si bei sucul inainte sau dupa? sau n-au legatura una cu alta?
Vazut copii frumosi in poze
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
CriPOD spune:
Dana, biata de tine, imi pare rau de complicatie, sa iasa perfect! Si sa te bucuri de semineu (da si mie schema logica dupa instalare )
Citat: |
citat din mesajul lui Adaf7 Eu nu stiu de unde sa mai slabeasca Mqqm |
Andreea draga, da' de unde-ti vin idei de-astea, vai de mama mea? (btw , mersi de compliment) Cred ca iar sarii vreo postare sau n-am citit tot... Sa dormi bine si odihnitor pe noua matratza!
mamaana, dentistu' de care ziceam eu e chiar pe bloor, la st george. Se pare ca e boala grea romaneasca asta cu atitudinea. Au am fost odata la nenea ala, am indraznit sa intreb asistenta (care fu d-na dr in Ro) niste detalii despre anestetic, m-a facut sa ma simt de tot rahatul. M-am enervat atat de tare si mi-am amintit atat de mult de siatuatiile alea zeu-muritor pe care le aveam in Ro cand aveam de-a face cu domniile lor cadrele medicale, ca am tras aer in piept si m-am folosit de prima scuza ce mi-a venit si i-am zis ca io cred ca-s in curs de a fi gravida, si de fapt vreau doar sa ma vada dr si sa-mi zica cand sa vin pentru operatiunea programata. Ala confuz, mi-a explicat ca duamna a fost duoftor si ca nu se face s-o intreb chestii, si mi-a zis ca peste 2 saptamani sa revin, daca nu sunt. La receptie i-am zis la aia ca o sun peste 2 saptamani si dusa am fost. Asta fu acu vre-un an. Io una is nebuna rau cand m-apuca.