Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Si eu vreau vitamine, dar care sa mearga cu alaptatul... ca eu iau Materna zilnic, dar se pare ca nu mai au efect. Ana, iti spun daca aflu... eu am fost asta-vara in depresie, partiala sau totala, dar acum, zic eu, ca sint bine, mai ales ca am luat doi de A la doua din primele lucrari si ma simt... stimulata. Dar fizicul nu ma ajuta, zici ca am pietre in miini si picioare, am o ceata pe creier si pe ochi si-mi tot vine sa doooorm! Si dupa ce ma scol sint si mai obosita decit inainte de culcare... si tot asa. Trebuie sa existe o cauza, ma gindesc la vreo lipsa de ceva din organism...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Simonna spune:
Ziua'!
Scuzati confuzia. Reiau:
Pe 22 simbata NU POT DELOC.
Pe 21 vineri pot SA INCERC sa vin, atita timp cit nu magazinam, ci doar bem pe banii lu` Mimitete :)). In plus, crisma aleasa tre sa fie la o distanta rezonabila.
Pe 28, vineri, pot sa vin SIGUR.
Asta-i.
Bre, m-ati innebunit cu discutia despre parinti, mie mi se pare clar ce vrem sa spunem: fiecare familie se iubeste si se organizeaza in felul ei.
Si eu imi vreau parintii cu mine, dar NU sub acelasi acoperis. Si ii iubesc, ei ma iubesc, Colegu' si Atomix sint si ei pe lista de favoriti... Dar nici ei n-ar vrea sa locuiasca cu mine... Parintii adica. Avem fiecare vietile noastre, modul nostru de a fi, ne-am calca pe picioare in aceeasi casa...
Dana, putem sa te ajutam cumva cu operatia aia? CIt tre sa stai in spital? POti sa te misti dupa aia? Ai nevoie de ajutor cu copiii? Etc.
Pupici acum,
S.
mimitete spune:
Hai sa ne mai descretim fruntile ca ati devenit prea serioase.
Mey, mie nu-mi place la cumparaturi de nici un fel plus ca nu aveam aceleasi gusturi, ce sa mai vorbim de sizes vorba lui ange. Nu e nici o placere sa mergi cu mine la cumparaturi ca eu sint type A, ma uit din usa sa vad ca stilul magazinului imi place si daca da iarasi ma hotarasc foarte repede sa ies din el daca nu gasesc imediat ceva care sa-mi atraga atentia. ADD big time vorba lui mqqm.
Pe mine ma obosesc cumparaturile ori eu vin acolo sa ma relaxez, la terapie, si nici nu poti sa bei mergind din magazin in magazin .
Invitatia este pt vineri caci asa votaram noi data trecuta ca vinerea e mai bine pt toata lumea doarece simbata si duminica alergam de colo colo cu familia/cumparaturi/vizite si altele.
Dana, imi pare rau pt genunchi dar look on the bright side, cine o sa se incalzeasca la semineu iarna asta? Cum li se pare copiilor la secondaire?
khristin spune:
Saliu tulmond,
Fetelor, simt un negative vibe in the air de cand cu discutia despre sponsorizarea parintilor . Eu zic sa nu mai fiti atat de judgmental, fiecare isi creste copiii cat de bine poate dupa propriile standarde si principii nu mai fiti asa critice pt. ca va veni randul paradoxal sa fiti judecate de copii vostri, oricat v-ati "sacrifica" in prezent . Asa ca brighten up a bit, eu am pus poze noi care sper sa va descreteasca fruntile putin si sa va aminteasca sa traiti clipa. Asadar, asa ne pregatim noi de Halloween
Podeanu, sa ai o operatie usoara si refacere la fel. Sanatate multa.
Mimitete, share si cu noi bitte surpriza, cei care nu ajungem la intalnire.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Maru-mi-e dor sa vb cu tine-imi poti da o adresa de email sau un nr unde sa te sun cand mi-e dor,please!A mea este: dtutoveanu@clubcoffe.ca Nelia- te inteleg cu invatzatul de limbi-d e aia am dat-o si eu pe fii-mea la montessori. ALmo- ma bucur ca atzi gasit locul-sa avetzi fun si LMA pt Nicole si sa va aduca bucurii.Asteptam poze! Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Denisammutumesc. o sa pun poze sigur. sa nu uiti sa imi zici si mie daca afli de vre-un specatacol pt copii in Toronto. avem copii de varste apropiate. a mea va face 2 ani.
mikiion spune:
Eu sunt inca la capitolul trecut cu cititul. Incerc sa stau cat mai mult cu pisoiul meu. Sorry.
Am vazut ceva de o operatie pe pagina asta. Multa sanatate Dana.
Vroiam doar sa va arat cum ne-am costumat noi azi la gradi...Copilul adica nu eu.
http://www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-10-30/08:43:38
PS; Am apucat sa citsc si ce scrie Simmona pe pagina asta despre parinti. Idem si eu. Exact asa e si la noi si de o parte si din alta. Revin poate diseara.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
maru spune:
Denisa, ti-am trimis mesaj privat
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ange spune:
simona,nuuuuuuuuu.ramane pe 21 noiembrie.am zis
inainte cu o sapt. nu pot eu ca-i ziua copilei si 28 mi se pare tareee departe.
Asa ca haideti tot la Marathon pe 21 si acolo,in direct,cu toatele vom stabili urmatoarea intalnire si evident o alta locatie de vreti sa schimbam.
si va rog din suflet,fetele cu discutia despre parinti,parenare,etc OPRITI-VA! ma faceti sa bocesc zilnic.pe bune.gata!
Schimbati si voi subiectul.este prea delicat si suntem prea diferite.
ana,o parte din depresia mea a ramas in seara intalnirii noastre,la Marathon dar acum sper ca nu ai luat-o tu.
Cand pleci in Ro? Nu-mi aduci si mie din Ro,te rog mult o crema de la plafar?Cantareste cateva grame,intra in orice buzunarel al oricarei genti si-ti aduc banii la next intalnire.Ce zici,sunt nesimtita?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Denisam spune:
Cristina-super dragutzi piticii,Yasmy- a sculptat f. fain iar Chris e un scump ca LEUSOR, zic a seamana bine pe tine, iar papusica e a lui tati.
DanaP-sanatate si bafat cu operatzia, va fi bine.
Almo-da, ma interesez, a mea fetitza mai are 2 luni si face 3, zboara timpu'-ar fi bine dc ne-am stringe un grupuletz.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
nelia spune:
Stiam eu ca mai am de spus ceva... Dana, sa fie totul bine cu operatia si sa o obtii cit mai repede. Mai suna din cind in cind si intreaba daca nu a renuntat cineva si spune-le ca esti foarte interesanta de un eventual loc, ca te doare...
Ange, intilnit, dat la tradus, din pacate nu a acceptat sa faca partiala pentru ca paginile pe care le aveam erau prea vechi si nu aveau stampila de traducator clara, asa ca va face toata foaia matricola si ne-a taxat cu 60 de dolari. Moare Octav cind aude, asa se ia, sint 4 pagini in original sau m-a vazut mai prost imbracata!?!
Almo, petrecere frumoasa si la multi ani pentru cei doi anisori!
Khristin, mi-a stat inima de doua ori vazind pozele de Halloween! O clipa am crezut ca am incurcat zilele si am trimis fetele necostumate... dar apoi mi-am adus aminte ca miine Agata e invitata la 4 si la o petrecere, deci nu aveam cum sa fac asta. Si apoi, cind am vazut doi, unul bleo si unul roz! Frumusei, da' bine ca doar unul e al tau!
De acord cu Ange si cu Mimitete, nu conteaza unde, daca e in jur de Marathon si nu e la cumparaturi, atunci vin si eu pe 21 seara. Sau un alt loc pe unde se poate minca si bea pe acolo.
Cit despre parinti... eu discut discutii, pentru ca si vreau sa-i aduc (in vizita!) nu am pe cine: tata nu mai e, mama nu vrea si nu se simte nici in stare, nici cu ce n-am, mama lui Octav e cu operatia, tata e prea batrin si nu se incumeta... si nici noi! Asta e! Si chestia pe care a spus-o Khristin e tare adevarata, de cind am copii si spun ceva de parinti ma gindesc fara sa vreau daca mi-ar conveni ca ai mei copii sa spuna ceva asemanator despre mine... si raspunsul e nuuuu... prea!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU