Sezatoarea canadiana (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, dupa migdale sucul .

Haideti sa va fac si eu o propunere de locatie pt intalneala: http://laportegrecque.com/ ... aici. E de departe cel mai bun restaurant grecesc la care am mancat eu in Montreal, preturile sunt super decente, la 15 cad manci o farfurie imensa cu mancare super-extra buna, atmosfera faina, insa nu stiu cat ar conveni ca locatie celor din downtown .. insa pt Laval e super ok, in general Rive Nord ... si vestul insulei, evident. Daca treceti prin zona, sa nu ii ratati! Veti deveni addicted! Si aici poti sa iti aduci vinul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Carmen, ai mare dreptate cu energizantele astea, mie nu-mi lipseste punguta cu migdale neprajite oriunde merg mai bag si o banana si un mar, iar dintre sucuri il prefer pe cel de grapefruit rozdar si cidrul de mere homestyle. Nu-l suport pe cel de portocale.
Nelia, eu iau vitamine prenatale de la SISU, o firma din BC vreo 23 CAD cutia de 60 capsule, compozitia e foarte buna si n-au aditivi ca majoritatea celor mai ieftine, mie insa mi-au produs greata in primele luni...acu e ceva mai bine. Iau si omega 3-6-9 lichid de la Genuine Health, e scarbos la gust, dar foarte indicat in sarcina si alaptare. Mai incearca stafide, dried cranberries, si extract de samburi de struguri are si antioxidanti si face bine la bibilik.Avocado e o alta sursa excelenta de nutrienti. Phii, ce le mai stiu, nu degeaba printre altele visam sa ma fac fizioterapeut ori medic nutritionist.
Noutati de pe front, azi dimineata am fost finally la spital pentru amniocenteza si parca a durut mai tare procedura ca prima data. Bebe a fost super activ si n-a vrut sa stea o clipa, incat drlui i-a luat ceva timp pana sa gasesca un spatiu safe de unde sa extraga fluid; ma bucur ca am facut-o din nou, dupa ceva ezitari, asa stiu cum stam si un alt avantaj e acela ca maine dup-amiaza vom afla si ce este bebe, desi atat eu cat si sotul suntem aproape convinsi ca e tot un baietel.Nu are nici o importanta ce e, vom fi foarte fericiti cu doi baietei, si- vorba managerului meu de resurse umane - o tipa de 48 de ani ce arata trasnet si e foarte inteligenta si stilata, mamica de 3 baietei dintre care 2 gemeni- te simti asa bine fiind singura femeie din casa, plus, a zis tot ea, baietii isi adora mamele. La noi lucrurile stau cam asa: tati il cara peste tot, inclusiv la inot de 2 ori pe saptamana, incat imi ramane timp si pentru mine, nu e rau deloc.
Sper insa sa nu-mi dezamagesc mama si mai ales soacra, care asteptau cu nerabdare o fetita de data asta. Maine e ziua cea mare, cand vom sti pentru ce ne pregatim.
Acum ma bucur de o binemeritata zi libera acasa...dar nu pot sta locului, ca m-am apucat de gatit placinte cu mere din aluat de clatite cu mere feliate, totul dat la cuptor si servit cu sirop de artar si scortisoara. Reteta de la mama, si desertul meu favorit dintotdeauna.
Maine e vineri si avem potluck lunch, si ne costumam de Halloween, tema e diferita in functie de departament. Noi in marketing vom fi Battle Masters of Matrix vom purta costume negre, desi eu nu stiu cum voi incapea in pantalonii mei din piele neagra de acum 4 ani,asa ca va trebui sa caut altceva. Eu sunt o fana a seriei Matrix, asa ca ma voi costuma din acest motiv; altfel, euforia creata de Halloween ma lasa rece, sa zicem ca la capitolul sta nici eu nici sotul nu ne consideram "integrati" in societate. Dovleac am facut de fiecare data insa.
Ce frig s-a facut, am trecut deja la haina groasa
bine ca macar e soare.
Va doresc un weekend super cat mai putin scary, noi vom merge la ziua lui Alex baietelul lui Try, apoi vom re-viziona colectia de DVDuri cu filme de groaza
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vin si eu cu un apel, pe care il fac din disperare: daca aflati de vreun job, Victor a fost laid off permanent, aici in zona fabricile se duc la naiba, ca sunt axati preponderent pe industria de automotive! El are experienta in quality control si measurement tools, dar cauta orice: de la ansambling pana la custodian, orice!
Imi cer iertare daca am intristat, deranjat sau suparat pe cineva cu apelul meu, dar il vad cazand in depresie si nu stiu ce sa mai fac!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

nu am apucat sa citesc tot tot, sunt in urma cu vreo 2 capitole.acum ca am intrat in "normalitate" sper sa recuperez in cateva zile.

vreau sa felicit si eu in primul rand mamicile fericite pentru reusitele copiilor si le urez acomodare usoara si cat mai multe succese.

Dana, succes cu operatia si recuperare rapida

Sa va priasca intalnirea, la urmatoarea daca va fi in apropiere de Laval - Montreal voi incerca si eu sa vin.
Eu am mai propus odata - Baton Rouge, chiar langa Marathon.Daca va hotarati, ar fi o locatie perfecta.

Maru, bafta multa sotului tau sa-si gaseasca cat mai repede ceva si capul sus, totul va fi bine.

Bun venit noilor fete pe pamant canadian, sper ca la urmatoarea intalnire sa am placerea de a le cunoaste personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

maru, imi pare rau..e prima victima a recesiunii de care aud eu..de fapt, anul trecut am aflat de cativa romani de la Motorola Mtl, dar am pus-o pe seama outsourcingului..trebuie sa se gaseasca ceva si pt el..poate fetele din On te ajute.

carmen, arata bine, banuiesc ca e si gustos...o fi frate cu ala din downtown,...Mythos?

almo, asa de bine mi-a facut sa revad pozele cu Nicole

mamaana, ce bine sa le merge bine fetelor..e o mare usurare sa ii stii bine acolo. Tudor ce mai zice? ai mai mers la gym?

fetelor, eu nu va mai incurc cu intalnirea, ca daca e vineri sau in Laval, chiar nu pot. daca gasiti alte variante ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Multumesc la toate de incurajari, sunteti niste dragute

Simonna, nici nu m-am gindit la asa ceva.. cind m-a intrebat cind sunt disponibila am raspuns brusc ca oricind dar acum daca ma gindesc poate n-oi putea pleca de acolo pe picioare(si la volan). Operatia a zis ca e scurta,deci banuiesc ca si refacerea repede.

Laurajr, pune-ti la garaj inchizatoare din aia cu cifru.Cred ca sotul a luat-o de la Home Depot, undeva la 50$. Eu o gasesc ff utila,iar daca mama ta mai ramine pe afara , ma rog, inchisa, poate intra imediat pina sa se sperie David si sa plinga.

Almo
ce familie frumoasa ai, sa fiti fericiti. Ai fost la 1000 insule ca parca nu-mi amintesc de tine ca fizic desi nick-ul parca imi zice ca ai fost...

Cristina, eu o intrebasem pe maru daca wii fit-ul ala a dat roade la slabit. S-a intelesese gresit mqqm, si oricum maru nu mi-a raspuns.

maru, imi pare rau de Victor, ii urez sa-si gaseasca repede ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Podeanu, multa bafta cu operatia, o colega de-a mea a avut anul trecut si, intr-adevar, s-a refacut foarte repede. Sper sa fie si cazul tau si s anu te mai supere genunchiul de-acum incolo!

Draga maru, sper din inima sa-si gaseasca sotul tau ceva. Te inteleg foarte bine, noi am trecut prin asa ceva nu demult, iar sotul meu e in acelasi domeniu, e director de QA de 14 ani, iar compania lui s-a inchis vara asta. A avut un preaviz de 6 luni, plus indemnizatie de depart, nu-i vorba, dar se apropia scadenta si intrase in panica rau de tot. El nu-i omul sa stea acasa nici o zi, mai bine se epuizeaza la munca decit sa-si ia vreo zi libera. Si vedeam pe zi ce trece fara ca el sa-si gaseasca de lucru, cum devine din ce in ce mai stresat si depresiv. am avut noroc pina la urma si si-a gasit, a terminat la vechea companie pe 28 iunie si a inceput la actualii pe 31. Nici macar o zi n-a stat acasa. Asa ca te inteleg cum nu se poate mai bine. Vrei sa-i punem in legatura, sa discute intre ei, mai ales ca-s in acelasi domeniu? Scrie-mi pe privat si-ti dau adresa de mail. Te pup!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello,

Andreea, acu' am vazut cum o sa-mi duci tu dorul la intilneala ca n-o sa iaba cine-ti face capul mare cu casele... las' ca te lamuresti tu si singura... asculti pe toata lumea si tragi concluziile tale :) Da' sa stii ca subiectul meu preferat sint copiii, cu cit mai zanateci, cu atit mai bine :) Ca Atomix isi batea in fiecare zi recordul la habaucenie si mie mi-a placut mereu competitia cu el :) Da' tu, la venerabila ta virsta :) mai ai o caruta de timp pentu amindoua subiectele, nu te grabeste nimeni...

Aia-i cu intilneala, 21 noiembrie, vineri seara, stabiliti voi locatia si eu ma straduiesc sa ajung. If not, next time, asa-i modelul! (da' subsemnata cind se straduieste la ceva reuseste, de regula :)

Am o doza mare de dezamagire in mine azi, am eu prin tara asta ceva foste prietene, de pe la inceputuri de emigrare, cu care nu s-a continuat prietenia din varii motive si pe care le aia grija rau de soarta mea! In principiu, eu stiu ca lumea birfeste, si eu birfesc, da' aste-s rele, da' rele, dom'le! Si cind ne intilnim dau ochii peste cap si sar sa ma pupe si se lingusesc "AAAA, ce ma faaaaci! Ce bine imi pareeee sa te vaaad!" Of, azi sint in faza aia in care mi-e o lehamite de nu mai pot... In genere reusesc sa le ignor, da' mi-au pushed butonul ala in care ma fac afurisita... Si nu ma plac asa, drept pentru care uite, sint aici si-mi fac psiho-terapia pe capul vostru :) (Ca altfel pun mina pe telefon si scot de la naftalina persoana aia care stie sa si scuipe!)
Ha, gata, mai da-le si-n stamba, noi sa fim sanatosi...

Maru, daca V. e pe somaj nu poate sa profite si sa faca ceva scoala pe banii alora de la somaj? Cit sa nu i se pare ca sta degeaba, ca sigur ca se depreseaza daca sta si se uita in tavan pe-acasa. Pe-aici asa-i modelul, sint tot felul de resurse pe care le poti exploata in cazul asta extrem... Stiu ca el a facut deja scoala aici, da' daca nu-i pe banii vostri nu-i strica!
Nu-s cine zicea, cred ca Denisa, ca i-e dor de tine... Si mie. PE bune daca una din cele mai placute amintiri de la 1000 de Insule nu-i seara in care am stat cu voi la masa si ne-am tot povestit :)

Bon. Acu' ma duc sa-mi fac terapia saptaminala la Grey's Anatomy, da' ma enerveaza aia ca se pupa tare putin in ultimele sezoane...

Edit: Bebitzu, la Batonul Roshu am sunat eu la a doua (cred) intilnire de la Marathon si mi-au spus ca fiind vineri seara nu ne lasa sa stam decit 2 ore, sau asa ceva, pe urma trebuie sa plecam ca-i aglomeratie, asa ca de-aia a picat... Si mie imi place acolo, eventual sa mai sunam o data.

Noapte buna,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Dau sfoara-n tara......la compania sotului (TECSULT) se cauta tehnicieni care sa stapaneasca bine AUTOCAD-ul. Salariul este bun, colegii sunt de treba,firma cu renume si traditie in Quebec (recent vanduta uneia din cele mai puternice companii americane de proiectare si executie) procentajul de romani consistent .
Cladirea este in centre ville deasupra statiei McGill, majoritatea noilor veniti au avut parte de formare la Universite de Montreal si Quebec in Quebec ville.
Daca stiti pe cineva care detine formarea necesara sa aplice ca se merita.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca ne-am adunat si noi pe acasa... am facut lectii, am mincat si inainte de baie, am facut sedinta foto cu costumele pentru miine. Sint tot cele de anul trecut, Alba-ca-zapada si Regina noptii isi spune Agata, nu mai e vrajitoare, dar le-am mai imbunatatit cu accesorii. Si Agatei i-am cumparat rochita noua pentru competitie, ca pe primul ei solo adevarat si prima ei competitie (anul trecut nu a mai ajuns ca nu era pregatita) si am pozat-o in toate felurile. Le pun dupa ce-i culc, daca ii mai culc, ca-s cumprinsi toti de o agitatie... iar eu sint varza. Nu am avut ce face si i-am spus Tudorei (care e tare speriata in aceasta perioada pentru ca ii este frica de vrajitoare si de babe uite, adica urite) ca daca se imbraca in printesa si poarta diadema si mai ales magheta, vrajitoarele se sperie de ea si fug, ca le e frica... si acum o alearga prin casa pe Agata, care se preface speriata de bagheta ei magica. Iar bebe chiuind dupa ele, mai prinde o rochie, mai suge o bagheta... e tare incintat de ceea ce se intimpla in casa. Nu mai aud nici tastele...

Dragaica, ce rau imi pare! Eu am o prietena buna care asta e, dar acum e gravida, naste in decembrie. De cind tot cauta ceva bun si in ultimul timp nu a mai gasit nici un anunt. Dar tehnicieni pre-press buni pe un salariu bun sau foarte bun nu cauta nimeni????

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput