Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 16
Ktrinel spune:
remarcat Agata si Jasmine, 2 fotomodele innascute...ce priviri, ce gestica..super fetelor!
almo, o tii tot intr-o surpriza..asa ciudat mi se mare sa ma uit la fiica-mea de acum un an...abia acum remarc lipsa parului sau ultra-rotunjimea fetei ...vezi ca mamaana are 2 fete gemene, cu noi la fulguletzi, baiatul e mai mare...
cati sarbatoriti luna asta..try care dintre piticii tai e pe 5, Alex??
weekend placut, ma duc sa ma SPA-uiesc
Magdone spune:
Try, La multi ani pentru Alex si numai bucurii!
Happy Halloween tuturor!
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Dragaica spune:
Try chiar nu am stiu chestia cu luminile "on" si "of" la case, omul cat traieste invata.
Astazi lucrand pana la noua seara am lasat sarcina la barbat sa cumpere el, dupa ce vine de la munca, niste bombonele....credeti ca a cumparat.....normal ca nu.
La usa au venit doar doua fetite de la noi din bloc (romance) si pentru ca sotul meu nu avea bomboane....le-a dat bani Cand mi-a zis am inebunit , i-am explicat ca fetele nu au venit cu plugusorul...oricum pentru el e tot una
Asta e data viitoare o sa fim mai pregatiti.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
cge spune:
Happy Halloween !!
Dragaica, stai linistita se dau si bani de Halloween, cred ca sunt incantati copiii si de bani.
Si noi am fost la colindat in gasca, Valen si Salina stiu, si a fost tare frumos.
Va dati seama 6 copii.
Weekend placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Maru, succes sotului tau
Try, La multi ani baietelului tau
Eu intrebam in ce ordine migdalele si sucul, ptr ca de la Montignac cu atat am ramas - sa nu amestec fructele cu altceva
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
bebitzu spune:
reactia lui Mihnea aseara dupa ce a venit din colindat - mami, Haloween-ul este cool
din pacate la noi nu au venit multi copii, asta inseamna plus de bomboane pe langa cele adunate de Mihnea.cine credeti ca le va manca?nooooooi.am facut o selectie serioasa si am ramas cu jumatate cred.pana la sarbatorile de iarna le terminam sigur.
noi am fost azi in parc, vremea este superba si am profitat din plin.
week placut
columbiana spune:
si noi am ramas fara bomboane, au fost foarte multi copii la colindat-la ultimii le-am dat niste iogurturi din alea gelate, din stocul lui fiu'meu; care fiu'meu a fugit la usa si a tzipat in gura mare il n'y a plus des bombons ; noi n-am fost la colindat niciodata;
bebitzule bag de seama ca ai internet , la tine cum mai e la job?
Try, LA MULTI ANI juniorului, si tot ce va doriti voi in viata pentru el sa se implineasca!!!!
Khristin, moama, ce prunci frumosi stii sa faci!!!!
Nelia, tu acusi sa te astepti cu petitori la usa, ce domnisoara creste Agata, si cei mici vin puternic din urma!
http://www.floriinro.ro/
laurajr spune:
Mikion, eu stiam ca au scos medicamentele de tuse pt copii sub 2 ani, pt restul le gaseai pe raft. Ce medicament minune i-ai dat lui Marc de nu mai tuseste, ca noi la David a trebuit sa-I dam a 2 oara in 4 saptamani antibiotic, ca nu-I trecea tusea cu nici un chip.Cum a fost la colindat ?
Dragaica, multumesc de sfaturi, voi incerca sa iau medicamentele, miercuri am si un appointment la o dr naturista de la noi, tare renumita, sper sa-mi dea ceva pt copii ( pregatirea organismului de iarna) si sa ma sfatuiasca si pe mine ce sa fac cu viata mea…toate prostiile le tin minte, dar ce e cu adevarat important ( si aici ma refer la serv) e jale…
Valen, ce medicament e Imunobaby, de aici ori din Ro ?
MonaB, daca sotul vrea 3 copii, trage aer in piept si roaga-te ca bb din burtica sa fie fetita…asa scapati cu 2, aveti pereche…
Vreti sa va intoarceti in Europa ? Bravo, unde vreti sa va relocati ?
Sincer si mie mi-ar place inca un copil , dar si-asa m-a prins frica cu criza asta financiara, ma rog sa scapam noi bine si sanatosi din ea, apoi vom mai vedea..
Ionutza mea a fost vineri invitata la Halloween party la o colega de clasa, era imbracata in vrajitoare, va dati seama ca n-a mancat nik aproape toata ziua, ciocolata si adrenalina la greu ! Au dansat, au jucat jocuri amuzante si se pregateau de plecat in vecini dar la 6.30 ne-am prezentat sa o luam de la Kristine, de la petrecere si am plecat cu ea si David prin cartier…
Nu exagerez, o cutie de aia mare au strans…am triat hard-candy si am pastrat ce-a fost mai bun si tot avem o gramada !Acum am o grija sa le tin mai ascunse, sa nu manance pana i se face rau!
M-a surprins cata lume a dat pungutze cu chipsuri la copiii…ma asteptam la ceva mai healthy, de parka ciocolata ar fi. David a fost pterodactyl mov, simpatic foc, dar o cam baga pe maneca cand vedea dovlecei luminati ori scheletoane…curajos baiatul asta, nevoie mare !
Mie imi place mai mult sa merg cu ei cu colindatul decat sa stau acasa, mai vad cum si-a decorat lumea casa de Halloween, cum se deghizeaza, ma distrez grozav cand vad cetele de copiii cum vin, parka sunt un card de ciori la lanul de grau…si mici si mari, costumati…cam asta e uratul nostru, ca bine s-a gandit sotul Dragaicei sa le dea bani…seamana cu Revelionul la noi !
Try, LMA lui Alex si sa creasca mare si norocos !
Catad, sanatate Laurei si sa dea Domnul sa te scape de matura concedierilor !Si pe mine ma strange in spate gandul asta, ca de abia m-am angajat, tot ce pot face e sa sper ca va fi bine .
bebitzu spune:
Ana, avem acces internet acasa de exact 1 saptamana si tare bine mai este.fara TV si internet deja incepusem sa cred ca sunt in alta lume.
La job este in principiu ok insa deja am inceput sa caut in fiecare seara si cum gasesc ceva aproape de casa zic pas la cei de acum.eu am pana acum numai experiente "de neuitat" asa ca incerc sa plec cat mai repede posibil.
Laura,daca stiam ca nu vor veni multi copii (cartier nou de case si cred ca nu multa lume s-a avantat pana la noi) as fi plecat si eu cu sotul si Mihnea in colindat, dar imi voi lua revansa anul urmator .
simi spune:
Buna seara! Va pun si eu citeva poze facute aseara la bomboane. "Ingerasul" imi apartine, iar "vrajitoarea " e prietena ei.
Baiatul meu s-a deghizat in mafioso, cica, si-a luat costumul de la prom si s-a dus la un party cu colegii de la cegep.
http://good-times.webshots.com/album/568418168uHUpLl br /
Smile,tomorrow could be worse!