Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
Vai ce poze frumoase am vazut-tare haiosi sunt copii costumatzi in perd. asta.
Try,Lorelai si restul-va asteptam cu poze haioase.
MqqM- si eu vreau sa vad cadana
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
khristin spune:
Nelia, tare frumosi toti trei deghizati asa …toti seamana intre ei, desi se vede clar cat sint de diferiti. Trebuie sa fii o mamica tare implinita. Atat tu cat si Laurajr, m-ati amuzat la maxim cu gemenii….asta mi-ar mai fi trebuit , desi sint tare draguti impreuna.
Almo, frumoasa familie ai, si mi-am dat seama uitandu-ma la poze ca ti-am remarcat bobocica la 1000 insule cand se plimba peste tot in ham . Tu semeni extraordinar cu sora, nu mi-am dat seama care esti tu si care sora.
Try, multumim de cuvintele frumoase…asa e, fiimea e plina de responsabilitati de cand s-a trezit peste noapte si cu un fratior si o verisoare….e super fericita .
Maru, imi pare rau pt. sotul tau….dar sigur isi va gasi altceva, rabdare multa. Din pacate criza asta economica incepe sa se faca din ce in ce mai simtita iar industria auto e jale.
Denisa, si noi cred ca vom merge la Disney on Ice, chiar ma uitam mai deunazi pe site. Am mai fost acum doi ani si ne-a placut mult. Ramane de vazut acum in ce formula ajungem.
Mey, ce e wii fit-ul ala, sa nu raman o ignoranta ?!
Noi azi am fost la scoala sa vedem parada de Halloween. Fiimea a ales sa fie Sharpei din High School Musical . Am pus poze noi cu costumatia aici
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Almo, da, da, ea e ghemotocul de care ma indragostisem. Vai, o scumpete de fetita! Si cum a umblat ea toata seara pe acolo, cu treaba, serioasa, ca un om mare! Imi venea sa o pap toata-toata. Am si luat-o in brate la un moment dat, peste burtoiul pe care statea Lisandru... Tu esti ruda cu Ktrinel? Tu cu sora ta sinteti gemene? Na, ca te-am bombardat! Sa va traiasca galusca mica si dulce! Am zis eu ca ea e, dar acum e don'soara! |
mercic muuuuuult de tot ca tare imi mai creste inima cand aud ca o mai place si altcineva, nu de altceva dar tare as fi vrut sa semene cu mine si nu cu soacra-mea
sora mea e mai mica ca mine iar pe Katrinel am vazut-o prima data la 1000 de insule si "we got in love" ne stiam de la odisee . o mai stiam pe Donia tot de la odisee.
maru spune:
mqqm, se pare ca la Maple Leaf Clinic (Carlton cu Church) se primesc pacienti la dr de familie. Cine mi-a dat mie pontul nu stia daca iti trebuie referal de la alt doctor sau merge si de la alt pacient, urmeaza sa intrebe. De asemenea, cand apare luni Miriam o intreb unde a mers ea la doctor, ca zicea ca a mers la o clinica si a aflat ca accepta doctorul de familie pacienti.
citat din mesajul lui mQQm Nelia, Lisandru e un barbatel de bebelus, o minunatie, Tudora, febletea mea de la 1000 de insule (tu nu stii ca mergeati in fata noastra si ea incetinea pasul si-si baga capsorul in mana sotului meu; asta o mangaia pe capsor usurel zambind, ea zambea timid inapoi si grabea pasul cateva secunde, dupa care o lua de la capat, incetinea, etc, se juca cu noi), a crescut, e domnisoara. De Agata, ce sa mai zic, e haioasa rau cat e ea de cocheta. Si patineaza f frumos. try, mersi, am dentist si e ok. La ala de care am zis mergeam pt surgery. Dar caut medic de familie, bun, ca de alt fel deja am. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
almo spune:
citat din mesajul lui try Almo, ti-am vazut pozele si am avut un mic soc. Ne cunoastem. Adica ne-am intalnit asta vara la o prietena comuna. Si culmea, cea care m-a facut sa fac legatura cu voi e Nicole cand am vazut fatzuca aia dulce si buclele mi-am dat seama imediat ca o stiu. Dup-aia am realizat ca stiu si fetzele voastre. Ce mica-i lumea. |
zi-mi repede unde ne-am cunoscut ca nu mai pot de curiozitate!
try spune:
Hai ca va pup pe toate si Happy Halloween. Zbor catre casa ca azi am primul speech therapy cu mezinul si sunt tare curioasa cum decurge. Si-apoi plec cu plozii la colindat cat m-or tine picioarele, daca tot e asa frumos afara). Eu ma oftic ca imi place sa fac si pe gazda la dat de bombonici, dar si sa plec cu ei la colindat. Si e clar ca nu le pot gusta pe amandoua.
Si-apoi la bucatareala ca maine ii facem o mica petrecere lui alex, facem in curand 4 anisori. Am baiat mare (da' nu-i gata de-nsurat).
Denisam spune:
TRY- sa ai spor,LMA pt Alex -dar nu pe 5 e el, ca stiu ca eu asa ii tzin minte-avem un baietzel al unor prieteni pe 2,el pe 5,sosu' pe 6.
Idei de cadou pt un sos-in afara de unelte de pescuit..??!!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
almo spune:
cred ca stiu... o fi la felicia ca doar acolo am cunoscut lume noua vara asta... dar sa ma gandesc care, era o tipa cu doi baieti si una cu doua fete. daca zici ca tu ai doi baieti, tu ii fi cea cu doi baieti! am ghicit?
CataD spune:
Salutare fetelor!
Am intrat doar sa va zic Happy Halloween si sa aveti fun la colindat!
DIn pacate, Laura e bolnava (are scarlatina, febra mare, nu mananca, nu vrea nimic, vomita, etc) si nu o sa se poata bucura de colindat anul asta
In rest, noi suntem tot timpul ocupati, de cand ne-am luat casa tot reparam, renovam, etc...
La munca e cam nasol, lumea e speriata,criza asta financiara o sa fie cam rea, mai ales ca lucrez la banca :), si la noi au inceput sa dea afara, sper sa reusesc sa raman pe pozitii, dar nu se stie niciodata ce si cum!
Un weekend placut la toata lumea si BOO!!!
khristin spune:
Try, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii si impliniri . Petrecere frumoasa sa aveti si sa faceti poze multe .
CataD, multa sanatate Laurei. Saracuta o fi numai cu gandul la colindat
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".