Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm mamaano, par confuza rau in ultima vreme (asta ar fi fost a 3-a deja), asa m-am speriat ca m-am dus sa revizui discutia sa pot sa ma tratez, da am noroc acu'. Ai intrebat daca a fost scump la dentist, io am zis ca nu si te-am intrebat data a intrat si xray in pret la care mi-ai raspuns ca ai appt pe 20 si ca a fost asistenta ca'n romania. Hai mey, ca stau mai bine decat ma asteptam ca n-am presupus ca-i vorba de mamogram xray. Asa ca da, ne-am inteles separat, dar phew nu doar din vina mea. Dau de beut! Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
eeii, hai ca vin si eu de acasa, ai dreptate, acu' ca tot mi-ai explicat babeste: nu radiografie nu am facut ca erau carii superficiale (confuzia a venit ca am citit despre mamografie ca e de fapt un Xray cu un aparat mai special...)
dans pana la 11 noaptea zici? cool ! al meu nu vrea sa mearga la dans azi, mi-a zis de ieri ca el nu vrea la scoala ca au numai dans (parca vad ca de fapt dansul e deseara si el a avut ore azi), dar tot l-am trimis la scoala
mamaana spune:
lorelai multumesc de informatie, siropuri de tuse de aici am cumparat o singura data (pentru mine sau baiat, nu mai tin minte), dar au gust cumplit, asa ca nu mai cumpar; am gasit in schimb sirop de brad la un magazin naturist pentru baiat, iar la fetite oricum nu le dau decat tylenol sau advil, iar cand au avut accese de tuse 0.5ml de tylenol raceala si tuse la culcare
sa ne pui poze cu fetele
almo spune:
Dragaicamerci mult . nu am putut sa iti trimit raspuns la PM. Cred ca daca ai avea activat PM ar aparea iconita cu PM la tine in mesaje dar nu apare. pe prietenul meu il cheama Bag Viorel si o sa sune weekendul asta.
nelia spune:
Almo, da, da, ea e ghemotocul de care ma indragostisem. Vai, o scumpete de fetita! Si cum a umblat ea toata seara pe acolo, cu treaba, serioasa, ca un om mare! Imi venea sa o pap toata-toata. Am si luat-o in brate la un moment dat, peste burtoiul pe care statea Lisandru... Tu esti ruda cu Ktrinel? Tu cu sora ta sinteti gemene? Na, ca te-am bombardat! Sa va traiasca galusca mica si dulce! Am zis eu ca ea e, dar acum e don'soara!
Dana, nu-mi spune cit de... cuvintul ala e, ca-mi vine sa pling. Are fata asta o feminitate in ea, acoperita de un comportament de baietoi. Cind ma duc in parc cu ea numai in copaci sta, cu bete in mina... si se bate cu inamici imaginari. Preferatele ei acum este Mulan si Printesa Mononoke... adica batause. Ca sa nu mai spun ca e mare-mare fan Bruce Lee. Are un filmulet cu el, daca nu l-a vazut de zeci de ori pina acum si tot nu se satura de el.
Abia astept sa vad pozele voastre, ca numai poze frumoase ai! Agata la anul mi-a spus ca vrea sa fie don'soara vampir. Vrea o rochie de epoca, cum purtau domnitele pe vremuri, cu mineci largi, negru cu rosu, vrea sa arate eleganta si nevinovata, dar sa aiba unghii lungi, negre cu un cap de mort pe ele si dinti falsi vopsiti cu rosu in buzunar, si pe ascuns, dupa ce ii vrajeste pe baieti (pe Roy, Jeff si Ali - ultimii doi nu stiu cine sint), sa se intoarca un pic, isi pune dintii si isi scoate manusile si gata... i-a speriat! Are imaginatie... cam bogata spun eu! Nu ai raspuns, nu mai stiu cine te-a intrebat, cum s-au acomodat si cum merg copiii la secundara? Li se pare greu?
Mqqm, pai l-am dat. Dar il mai dau odata: www.dropshots.com/aurice
Lorelai, asteptam poze cu galustile tale.
Eu am luat ciocolatele de buna calitate si bombonele tot de ciocolata buna, cu lapte. Si voi da cite una la fiecare copil care vine. Numai ca nu am luat multe, asa ca, atunci cind le termin... nu mai sintem acasa.
Am facut cam jumatate din casa si nu mai pot, imi vine sa ma duc in pat linga Lisandru. Dar trebuie sa plec... sa iau fetele si sa o duc pe Agata la intilnirea cu tatal fetitei care a invitat-o. Scap de vrajitoare pina pe la 8-9!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
try spune:
Postati intr-o veselie, de-abia ce termin de citit o pag. printre picaturi ca apoi vad ca din 13 sunt 14 pag acum. Si tot asa.
Asta-i de ieri da, n-am mai apucat sa postez:
Se vede clar ca la voi se culeg roadele toamna, i-a uite ce copii isteti si harnici bravo lor si voua.
Ideal e sa ai tu grupul tau si sa organizezi ceva la un local mai micut. |
Noi numai asa organizam revelioanele, intre noi prietenii si pe rand la cineva acasa. E adevarat ca nu se sta jos cu masa-ntinsa etc., ci e un soi de bairam studentesc mai pieptanat: mancare, bautura si dans la greu.
Imi pare tare rau ca s-a reformat chistul la genunchi, parea optimista varianta nerefacerii dupa prima interventie.
Adaf, sa ne zici si noua cum e cu memory foam sunt tare curioasa.
Salina, nu poti sponsoriza frati. Ea ar trebui sa aplice ca si tine pt emigrare. Oricum i-ar iesi viza mult mai repede daca aplica singura decat daca o sponsorizeri tu.
Laurajr, a propos de si noi ne chinuim de ceva vreme sa insuram un holtei de vreo 40. Da’ nu i-a fost norocu’ pana acum.
Asta-i de azi din restantele de citit:
Almo, am fost si la Kiddie’s corner, stiam locul si mi-a placut, dar nu mai stiam cum ii spune. Acum cand am vazut pozele si ca e pe young street in RH mi-am dat seama ca era locul ala la care am mai fost. Cand am fost la Kiddie’s corner am serbat acelasi baietel care anul asta a facut la Dreams. As fi vrut sa ti-l recomand si pea-sta, dar nu ma istiam cu mse numeste. Uite ca l-ai gasit tu pana la urma.
Khristin, e dulce foc mezinul vostru, iar Yasmine, ca de regula, cu guritza pan la urechi. Pare un copil atat de fericit si fara norisori! (si nu de-acum, de cand s-a trezit cu doi pitici pe cap). Sorry pt botezarea lui Yasmine. Parca stiam eu ca e ceva in meregula cand am scris datile trecute Jasmine. Ceva nu-mi suna bine. Cnad a scris denisa de Yasmi, mi-am dat seama ce simteam ca e in neregula cand am scris Jasmine. Sorry, a fost fara intentie, eu stau f prost la capitolul memoria numelor, mi se intampla cu toata lumea, am mari dificultati sa retin numele oamenilor cand se prezinta prima data, mai ales daca merg undeva unde nu cunosc cel putin 2 perechi. Sorry inca o data
Miki, pupam catelusul dulce, poate face wuf wuf ca pe limba aia de-i place Tudorei – btw Nelia, m-a impresionat idea tudorei, chiar daca e greu de ghicit de ce anume si-a dorit ea sa vorbeasca precum cateii intr-atat incat s-o faca sa planga.
Eu am avut ieri un tur de forta sa gasesc costume copiilor. Am crezut ca mor pana la ora 7:30 seara. 3 ore am cautat frenetica prin tot felul de magazine, am fost la party packegers si era o aglomeratie de nedescris, dar costume pt copii mici, ioc. M-am dus in mall, am zis ca la cate mag de copii sunt acolo nu se poate sa nu gasesc doua costume amarate. De la pretentii mari, am ajuns in final sa-mi doresc orice costum, numa’ costum de 4, respectiv 2 ani sa fie si sa nu aiba ceva morbid in componenta. La un moment dat ma gandeam, off Doamne, de ce n-oi fi ascultat-o eu pe Carmen si sa comand de pe ebay, macar acum stateam acasa si ma certam cu unul la tel. sa mi le trimita mai repede, dar nu umblam de chiauna prin magazine. "Tabloul" din Wallmart din Scarborough town Centre a fost de groaza: un raion intreg care nu avea nimic in comun cu un raion de magazin, ci era compus din niste carucioare (cart-uri) in care intuiai ca acolo a fost "marfa". In ele si pe jos, alandala erau boarfe, carpe, nimic concret, ambalaje goale si imprastiate peste tot. Si oameni calcandu-se in picioare (coloratura la greu). Dar am fost asa de disperata ca nu gasisem nimic, incat mi-am facut curaj sa "rasfoiesc" si printre carpele alea. Nu-mi venea in cap decat o singura imagine: copilul meu, dintre toti, o sa fie singurul care se duce la gradinitza fara costum! Mi-a venit sa plang de ciuda, la un moment dat. Si nu va mint, asa un sentiment ca ala al tau Nelia, cand te-ai asezat pe scari si-ai izbucnit in plans. Imi promiteam in mintea mea ca, daca apuc sa gasesc ceva, nu se va mai intampla niciodata sa stau eu pe ultima suta de metri cu costumele. Bietul meu copilas, nu are multe pretentii si nu cere nimic de la noi in materie de cumparaturi, cadouri, sincer el e genul de copil care nu il auzi zicand mami, imi cumperi si mie cutare sau cutare. Si a vrut si el un costum de spiderman odata in viata lui si eu m-am gasit in ajun sa-i caut costum. Ma durea sufletul sa ma duc acasa si sa-i spun ca nu i-am gasit nimic. Ce spiderman, orice era bun numai sa nu ma duc cu mana goala la el acasa. Cu chiu cu vai am gasit un buzz LightYear la Sear, dar culmea costumul era pt ala micu' (scria pe el 12-18 luni), parea cam mic si de el, dar bun si ala pana la urma daca-l trag bine pe el. Ori la mine off-ul era sa gasesc pt alex, ca adrian nici nu realizeaza el prea bine ce-i ala costum. Ala de anul trecut nici nu putea fi vorba sa i-l dau, a fost dracusor. Acu’ imaginati-va ca-mi trimiteam copilul imbracat in dracusor, rosu din cap pana-n picioare, la scoala catolica. Ultima incercare a fost la Toys R Us si cand am intrat acolo nu mi-a venit sa cred, o imagine total diferita de ce-am vazut in celelate magazine: rafturi pline de costume si doar 2-3 oameni rataciti uitandu-se printre ele. Mi-a venit tot suflul la loc. Stiam ca plec de-acolo cu costum. Si i-am gasit nu spiderman, ci Incredible (tot un superhero), el iubeste desenul cu The Incredibles. Era pt 7-8 ani, insa stiam ca lui ii vine bine cu doar un pic de suflecari la picioare si la maini. Si costumasul avea tot ce-i place lui la un Superhero: muschi mari, pelerina mare pana-n pamant (2 an ide zile m-a terorizat cu paturile taras prin casa din care facea pelerine) si ochelari-masca. Am ajuns acasa si daca ati stii cata fericire a fost pe capul lui. A fost ceva de nedescris. Eram rupta de oboseala, simteam ca ma scurg din picioare (cu o noapte inainte am dormit doar 4 h din cauza de mezin), dar eram asa de multumita ca i-am gasit costum si, culmea, l-am si facut fericit cu el. O sa va pun sigur poze sa-i vedeti.
Lui praslea i-am gasit un costum de clown, era mai grosut si m-am gandit ca fiind frig afara ii prinde bine si poate n-o fi nevoie sa-i dau geaca pe deasupra.
Almo, ti-am vazut pozele si am avut un mic soc. Ne cunoastem. Adica ne-am intalnit asta vara la o prietena comuna. Si culmea, cea care m-a facut sa fac legatura cu voi e Nicole cand am vazut fatzuca aia dulce si buclele mi-am dat seama imediat ca o stiu. Dup-aia am realizat ca stiu si fetzele voastre. Ce mica-i lumea.
Ica, m-ai facut sa rad, n-are legatura cand iei migdalele si cand bei sucul, ca nu-s pastile. Ai fost simpatica! In general orice mix de-asta de nuts/stafide/fructe uscate este energizant. Dar stia mca migdalele i nspecil sunt recomandate inclusiv celor care sunt la dieta. Un pumn (atentie pumn, nu borcan) de migdale mancat intre mese pe langa ca e energy boost, iti amelioreaza si senzatia de foame pana la masa de pranz de ex. si-n felul asta nu dai iama-n caffeteria.
Maru, imi pare tare rau pt sotul tau. Noi avem info si din Quebec si se pare ca deja se simte valul de falimente si concedieri. Ti-am trimis PM.
Mona, sa stii ca din punctul lor de vedere, e mai usor sa fie de acelasi sex. Si pt voi, ca parinti, de-a lungul anilor de educatie si crestere e mai usor cand nu trebuie sa comuti de pe una pe alta (chiar daca in timp nu simti diferenta si te obisnuiesti ca una e sa cresti o fata, alta e un baiat si pe masura ce ei cresc se simte si mai tare diferenta de “specie”). Eu mi-am dorit fetita/fetite, dar in jurul meu, toti si-au dorit baietei. Ei, uite ca s-a intamplat cum si-au dorit ei, dar stii cum e, n-are cum sa-ti para rau. Sunt ai tai si-i iubesti ca pe ochii din cap si nu i-ai schimba pt nimic in lume. Preferintele pt a face fata/baiat, daca exista, inceteaza in momentul in care se naste copilul, dup-aia nu poti decat sa constati cata fericire si bucurie iti aduce in suflet (bine asta dupa ce treci de o eventuala depresie postnatala, dupa ce scapi de ragade si de durerile de cezariana )
La mine dorinta de a avea o fata s-a stins usor usor dupa ce l-am nascut pe adrian, adica nu mai simt vreo dorinta in sensul asta.
Ce distractie trebuie sa fie la voi la servici.
Dragaica, pt un newcomer, 2000$/luna e foarte bine, mai ales ca n-a stagnat la suma aia.
Mqqm, daca esti in cautare de dentist bun ti-o recomand pe a mea. E romanca, dar doamna asta se vede ca face meserie din pasiune si are un anumit cod etic care pe mine m-a impresionat. Este si profesor universitar (Almo, poate vorbim de-aceeasi stomatoloaga, desi a mea nu e in locatia de care spui tu). Are aparatura buna si lucreaza constiincios. E intre Leslie si Bayview (exact langa Ikea), la 5 minute de iesirea de pe 401. Eu stiam de ea de mult, dar n-am indraznit la romani pt ca am avut o prejudecata despre “dentistaria” romaneasca. Am mers la ea la recomandarea unei bune prietene in aprecierile careia am increde, plus ca vazusem ce i-a lucrat si eu aveam nevoie de ceva similar. Tipa si-a facut scolarizarea aici, are o gramada de dimplome si toate cele, se vede ca stomatologia e o pasiune pt ea. Zi-mi daca vrei sa-i faci o vizita sa-ti dau info.
Nelia, mey, tu crezi c-ai crescut o planta? Cum sa nu fie Agata frumoasa cand o auzi ce-i trece prin bibilica (stii ce zic cand zic frumoasa)? Si ce-mi place la ea e faptul ca le spune. Ca asa, sunt sigura ca trec multe prin bibilicile tuturor copiilor, dar cand ii vad ca au prezenta de spirit sa raspunda asa, cum sa nu te indragostesti iremediabil de ei?
Dragaica, da, acolo udne-s luminite, acolo sunt si oameni care ofera ceva. Unde e lumina stinsa normal ca n-ai ce bate la usa. La bloc de regula se prefera varianta parterului, adica cine vrea duce dulciuri administratorului si administratorul intampina copiii in salita aia mica de la parter. Exista multe riscuri si debandada daca se lasa copiii sa colinde prin blocuri de la usa la usa. Iar voi acasa nu trebuie decat sa cumparati niste bomboane, dulciuri (vezi ca exista pachete economice cu minibars (ca mars, snikers, etc.) si le pui intr-un bol si le tii la usa pe un scaun si cand vine cate-un copil, le pui in plasuta.
Ca vorbira-ti de dans mi-am adus aminte de fi-miu azi ca la gradi are dance-a-thon (era sa scriu thong) si daca mi-am mai liberat capu’ de probleme acu’ m-am gandit daca am facut vbine ca nu i-am dat si lui un banut acolo sa duca. Scriu ca ei de la scoala cer pt orice si ca omu’ da in functie de posib. si disponibilitati, dar vroiam sa va intreb daca am fost iesita din decor ca n-am donat si eu macar un 5$ acolo. Cum se obisnuieste la astfel de lucruri? Off, nu-mi place ca nu “simt” sistemul asta de aici si asta im ida o mica nesiguranta, iar cine ma cunaoste, nesiguranta e unul din dusmanii mei ai mai mari.
Nelia, acum ti-am vazut pozele, nu-sh cum le-am scapat. ‘Ai mai ca nu degeaba imi place mie de agata. Are fetita asta ceva in ea, nu-sh ce sa spun, o determinare/ vointa de ma face sa spun ca fetita asta stie ce vrea de la viatza si n-o sa trebuiasca sa-i porti prea mult tu de grija dupa ce-o pleca de-acasa. E mortala in rochita de dansuri si se vede ca-i palce ipostaza la nebunie.
Tudora e, ca de obicei, o dulce si-o pura si nevinovata, pe chipul ei se citeste cumintenia intruchipata. Iar Lisandru e inca un mormoloc care nu stie ce-i cu el pe lume, stii doar ca se bucura enorm sa fie intre ele si sa rada cu ele, chiar daca nu stie nici el de ce. Doamne, ce frumos e cu mai multi copii. Nici nu pot sa-mi imaginez viatza doar cu unul singur.
pitilache spune:
Lorelai bine ai revenit! Eu ma gandeam ca v-ati mutat deja la Vancouver de nu ai mai dat pe aici! Pupici la fetite si asteptam poze cu ele. Bine de stiut cu ceaiurile alea pentru cand vin soacrele in vizita! Treaba cu mult de lucru la servici se aplica deja si la noi!
mimitete spune:
pitilache, eu stiu foarte multe restaurante portugheze si cu mult mai ieftine ca Ferreira dar sint in zona St Laurent si tare imi e ca pierdem vremea cautind parking. Vad ca s-a votat din nou Marathon.
Happy Halloween si distractie placuta.
Lorelai spune:
citat din mesajul lui pitilache Lorelai bine ai revenit! Eu ma gandeam ca v-ati mutat deja la Vancouver de nu ai mai dat pe aici! Pupici la fetite si asteptam poze cu ele. Bine de stiut cu ceaiurile alea pentru cand vin soacrele in vizita! Treaba cu mult de lucru la servici se aplica deja si la noi! |
Simona, primit mesaj, sunat inapoi dar esti pe telefon. te-a prins altcineva inaintea mea. mai incerc intre sedinte pina plec.
poze cu fetele vin sigur in weekend. in seara asta avem party cu prietenii si copiii lor. copiii merg in gasca la colindat, vor avea lots of fun, toti sint sub 5 ani si care mai de care mai costumat.
CriPOD spune:
Nelia, Lisandru e un barbatel de bebelus, o minunatie, Tudora, febletea mea de la 1000 de insule (tu nu stii ca mergeati in fata noastra si ea incetinea pasul si-si baga capsorul in mana sotului meu; asta o mangaia pe capsor usurel zambind, ea zambea timid inapoi si grabea pasul cateva secunde, dupa care o lua de la capat, incetinea, etc, se juca cu noi), a crescut, e domnisoara. De Agata, ce sa mai zic, e haioasa rau cat e ea de cocheta. Si patineaza f frumos.
try, mersi, am dentist si e ok. La ala de care am zis mergeam pt surgery. Dar caut medic de familie, bun, ca de alt fel deja am.