Sezatoarea canadiana (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

da chiar, nelia, de ce? ca oricum ajung tot pe covor? are dreptate baiatul

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Almo, tu mai tii minte cu ce a fost imbracata micuta ta la 1000 de insule? Ca era acolo, la masa festiva, o fetita mica-mica, un ghemotoc umblator, si dulce foc pe care am admirat-o din tot sufletul, imbracata intr-o rochita mai inchisa la culoare... Si acum m-am uitat la poze si mi s-a parut ca este aceeasi fetita... mai mare, bineinteles. Oricum, sinteti o familie tare frumoasa!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

asta o fi ghemotoaca? http://picasaweb.google.com/nicole.poze/1000DeInsuleOct2007?authkey=CX2REeCHNSQ#
astia suntem noi la 1000 de insule toata familia, mama, sora si Katrinel&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Dragaica Mie mi s-a explicat ca doar colo unde se decoreaza si sunt luminitele decorative aprinse sunt bomboane. Asta se aplica in cartierele rezidentiale, cu maximum un etaj. La bloc nu cred ca se prea vine . Dar nu am prea multa experienta de stat la bloc mai mare in Canada.

Eu ma duc azi cu o fetita romanca sa culgem bomboane. Sa vedem ce o sa iasa. Ca al meu oricum nu a mancat niciodata bomboane. I s-a mai dat cate o acadea la gradi, dar acasa niciodata. Asa ca o sa le mananc eu!!!!!!

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nelia am bagat la cap ca nu stiam care si cum, seamana la ochi amandoi, imi plac ochii mari negri, foarte expresivi
Almo daca ai intrebari mai tehnice sau mai concise iti raspunde sotul el stie cel mai bine.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Dragaicanu ai activat PM asa ca iti scriu aici.
Am un prieten f bun in Montreal care e interesat de jobul de Autocad. Ar dori sa isi schimbe acutalul job pe Autocad si descrierea pe care ai facut-o tu firmei sotului tau, i-a deschis interesul pt o pozitie acolo.
Cum trebuie sa procedeze ca sa aplice? Sa aplice direct pe site sau sa trimita resumeul sotului tau. Sotul tau ar putea sa-l recomande? Ar putea prietenul meu sa il sune pe sotul tau sa il intrebe mai multe detalii?
Merci mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Almo, mi-ai aratat si dovada ca ai fost dar cred ca eu incep sa imbatrinesc. Oricum trebuie sa mai organizam iun "1000 insule" prin alte locuri insa (poate o Niagara??) ca sa ne cunoastem mai bine, si sa venim mai multe.

Laurajr
, scuze, intelesesem eu aiurea cum a ramas mama ta pe afara.

Nelia, ce frumosi sunt toti 3 si Agata e sexi rau...in rochita aia decoltata la spate asta mi-a inspirat.

mQQm, vreau musai poze de la cadana.

Si eu m-am trezit de dimineata, ai mei au plecat imbracati de halloween si a trebuit sa-mi colorez baiatul la fatza. Edi e Joker, cam asa arata- are si costum, manusi
http://www.batman-movie-buzz.com/uploads/uploadForumPhotos/medium_Batman%20-%20The%20Joker-d3xjfbwm.jpg dar mai frumusel.O sa pun ceva poze de la petrecerea de saptamina trecuta unde am fost deja costumati. Deni e ca o vrajitoare-pisica.

Am cumparat 15 kg de bomboane, de fapt al meu sotz ca anul asta e si el prezent la eveniment. Am decorat exteriorul casei, am luat si aparat din ala care face fum, avem schelet, mormint, mumie, suntem pregatiti. La noi in zona vin ff multi copii, anul trecut 250 pachetele le-am terminat intr-o ora jumatate.

gata fug si eu la treaba ca cica lucrez acasa, dar baga rufe la spalat, citeste DC, uite asa s-a facut de prinz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

cucu (vorba simonei), long time no see. am citit din 2 in 3 din lipsa de timp asa ca scuze daca uit pe cineva.

Dana, bafta la operatie. sper sa se rezolve repede si definitiv problema.

roxana, simona, mimitete, felicitari copiilor.

try, almo la fiecare pt cum a decurs dialogul cu parintii, adicatelea fara incaierare. eu sint in proces de sponsorizare pt toti ai nostri desi pe unii ii iubesc (pe mama adica) si pe unii ii tolerez (adica pe socri). deocamdata vin la noi pt citeva luni pe an fiecare si asa se va intimpla si cind vor primi viza pina ce nu vor mai putea calatori. dupe aceea, le cumpar un townhouse la mine in cartier unde vor sta singuri. noi le platim mortgageul si cheltuielile, ei isi pot pastra casele din romania, in caz ca vor sa plece inapoi. nici ei si nici noi nu vrem sa stam impreuna. am avut permanent pe cineva cu noi in ultimii 4 ani si oricit de mult ne-am iubi parintii, e greu pt toti.

maru, sorry pt sot. sper sa gaseasca ceva repede, daca aud ceva dau se veste.

Dragaica, lasa-i sotului niste ciocolati si da-i indicatii sa le imparta la copii cind suna la usa. eu am avut anul trecut peste 80 de copii cu trick-or-treat. anul asta merg si fetele si il las pe sot acasa sa primeasca copiii.

mikiion, mamaana, desi sint pe raft am inteles ca nu sint indicate chiar la copii peste 2 ani. doctorul fetelor mi-a zis sa nu le mai dau decit tylenol sau advil. eu le dadeam Benilyn pt copii, mi-a zis sa il arunc pt ca side-effects pot fi serioase. nu am detalii, la urmatoarea vuizita il intreb mai multe.

simona, asta e serviciul cu vinerea dupa-amiaza libera sau sint in urma? da-mi PM cu nr de telefon, please!

carmen77, ce migdale si suc de portocale. eu bag ciocolata si pringles. cum vine frigul cum poftesc la tot ce e gras si dulce. si nu sint pregnant (emoticonul cu muscat limba).

Ica, intrebarea pt Carmen77 cu migdalele si sucul e buna. vrei sa intrebi daca le rontai si bei sucul dupa masa sau inainte de masa?

noutati de la noi, fetele azi s-au costumat la gradi, Livia e Minnie Mouse si Maya e ladybug. pun pozele in weekend. toti copiii erau costumati, niste dragalasi.

miine vine soacra, ca preemptive move mi-am mai cumparat o sticluta cu rescue remedy si o cutie cu ceai de good mood. sotul m-a informat ca va incepe sa faca overtime. cica e de lucru.

cam asta de pe la noi. am restanta la vazut poze si am de citit cam 2 capitole pe care se pare ca le-am scapat. Happy Halloween la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Almo ti-am lasat un mesaj pe PM
Lorelai merci am sa-i las instructiuni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mamaano, par confuza rau in ultima vreme (asta ar fi fost a 3-a deja), asa m-am speriat ca m-am dus sa revizui discutia sa pot sa ma tratez, da am noroc acu'. Ai intrebat daca a fost scump la dentist, io am zis ca nu si te-am intrebat data a intrat si xray in pret la care mi-ai raspuns ca ai appt pe 20 si ca a fost asistenta ca'n romania. Hai mey, ca stau mai bine decat ma asteptam ca n-am presupus ca-i vorba de mamogram xray. Asa ca da, ne-am inteles separat, dar phew nu doar din vina mea. Dau de beut!

Editez sa te rog sa-mi dai numele dr tale (e dr de familie, nu?). Sau daca cineva are recomandare pt un dr de familie, please.

Dana, dau poza la schimb numai. Doar ca inseamna ca o imbrac (daca nu-si pierde lucrurile) si maine ca a plecat la scoala si nu mai vine pana maine. Deh, viata... trick-or-treat, dans la scoala pana la 11, dup-aia sleepover.

Nelia, www.thegreenhead.com/imgs/inflatable-cowboy-horse-costume-1.jpg" target="_blank">asta-i magarul. Mai dai odata si tu linkul cu pozele copiilor?

HAPPY HALLOWEEN!!! BOOOOOOOOOoooooo!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Almo, mi-ai aratat si dovada ca ai fost dar cred ca eu incep sa imbatrinesc. Oricum trebuie sa mai organizam iun "1000 insule" prin alte locuri insa (poate o Niagara??) ca sa ne cunoastem mai bine, si sa venim mai multe.
[b]

Born to shop, forced to work.

Niagara pt anul viitor e o idee excelenta!

Mergi la inceput