Sezatoarea canadiana (112)
Raspunsuri - Pagina 12
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu [Almo[/b] ce familie frumoasa ai, sa fiti fericiti. Ai fost la 1000 insule ca parca nu-mi amintesc de tine ca fizic desi nick-ul parca imi zice ca ai fost... Born to shop, forced to work. |
Podeanuda am fost la 1000 de insule. la vremea aia nu descoperisem "sezatoarea canadiana" scriam doar la bebici si poate de aia nu m-ai identificat.
mikiion spune:
Maru va tin pumnii.
am citit pe blogul tau ca ai avut si rele si bune anul asta
Vroiam sa va spun ce revelatie am avut. Exista medicamente pentru tuse pentru copii. Eu eram f. convinsa ca au scos tot. De fapt chiar le-au scos o perioada( asa am gasit pe net) dar le-au reintrodus cu alta compozitie. Este un raft intreg la farmacie , diferite firme dar daca va uitati cu atentie e efectiv aceeasi compozitie. Doar aroma difera. Eu ma bateam cu o tuse urata, de prin septembrie, Marc se trezea des noaptea, se sufoca de tusit. Si ma chnuiam cu metodele naturiste, gen Stodal , miere cu ceapa.
Azi noapte i-am dat inainte de culcare 5 ml si a dormit pisoiul aproape toata noaptea!!!!!
Poate voi stiati dar eu acum am avut revelatia!!!!!
Salina cred ca al tine depinde mult de specializarea care o ai. Nu am retinut ,ai fost profesoara de ce materie? Sper ca nu de istorie , ca mine Sunt anumite materii unde sunt multe posturi libere si esti angajat inainte de a termina cursurile( mate, engleza, fizica chiar franceza) . Dar altele care nu prea merg pt. ca se fac foarte putine ore .( e cazul istoriei si geografiei)
Daca te hotarasti sa faci scoala e un proces mai lung, cred ca mai sunt pe aici fete care l-au facut , poate nu chiar active. Dar nu imposibil de realizat. daca ai fi avut orele de pedagogie necesare nu mai aveai nevoie de scoala( eu nu le-am avut).
Sa stii ca nu e o idee proasta nici sa te orientezi spre bibliotecomomie cum am facut eu Deja sunt 7 romani la mine la master( plus inca vreo 10-20 pe care le-am identificat ca au terminat in ultimii 10 ani). Toti s-au reorientat de la meserii diferite( chiar si o tipa care are diploma de inginer).
Bafta, si fa o vizita pe mont Royal ca esti aproape. Frunzele sunt superbe.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
mamaana spune:
mikiion le-au scos pe cele pentru copii sub 2 ani (de fapt sunt convinsa ca se dau pe reteta daca e nevoie); au am luat sa am in casa un tylenol pentru raceala si tuse; l-am folosit de doua ori la fetite, jumatate din doza minima si a mers
almo spune:
am vazut ca vorbeati de dentisti, daca cineva are nevoie de un dentist bun, prietena mea, romanca, are un cabinet la Eglinton cu DonMills. E f f buna, preda si la Universitate si f important zic eu, nu trebuie sa astepti la usa ca la alti dentisti. daca e cineva intere sa imi trimite-ti pm sa va dau adresa.
katrinel
merci tuturor de complimente
valen spune:
MIKIION, eu le-am pus fetelor(3 ani respectiv 17 luni) cizmele groase si gecile de iarna acum 2 zile; educatoarea Sarei mi-a cerut caciula, fular si manusi de mai bine de 3 saptamani, nu pt. ca ar fi fost cazul ci pt. ca ei ii era frig si vroia sa-i protejeze si pe copii. (daca tin cont ca vine dintr-o tara caldae de inteles.) Eu, contra racelilor, le dau fetelor Imunobaby (Oana) si pot sa spun ca face minuni, Sarah a avut doar cativa muci toata iarna trecuta, ceea ce sper sa se intample si cu Ines iarna asta. DRAGAICA, daca mai ai drum pe la calamari poate-mi dai de stire si ne vedem la o discutie. (iar dupa masa sa-mi recomanzi pastilele alea care taie pofta de mancare.)
nelia spune:
Valen, de unde iei Imunobaby? Si ce are in compozitie? Tudora iar da semne ca e bolnavioara. Eu i-am dat Tudorei niste haine intermediare, nu chiar de zapada, dar oricum, destul de groase si ghetute imblanite, caciula, manusi, fulari. Bebe e imbracat la fel... pe Agata am gasit-o in tricou in curte ieri, cica ii este cald, nu pune caciula, nu pune fular... ca e urita cu ele si oricum nu-i este frig, cica ce, asta-i frig? Daca raceste, o maninc!
Pentru cine vrea, poze noi AICI!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mona_B spune:
Laura, cred ca am sanse mari sa mai incerc o data peste ceva timpintrucat sotul isi doreste mult 3 copii. La intrebarea mea, de ce trei, el mi-a raspuns cu o intrebare: dar parintii tai de ce au vrut 3? apoi, daca vom avea 2 baieti zice el, ar fi frumos sa iasa si o fetita. Dar daca iese tot baiat, am intrebat eu? Atunci vom fi parinti de 3 baieti, mi-a raspuns el. Mai zi ceva daca poti.
Daca n-ar fi asa problematic cu maternity/parental leave in Canada,apoi problemele cu child care mai ca m-as lasa convinsa. Dar e destul de probabil sa ne intoarcem in Europa pana atunci, deci se poate schimba situatia.
Noi avem fun la servici azi cat incape, costumati in rebels of Matrix, hookers- barbatii sunt totali, costumati in drag queens, merita premiul cel mare-scary babies, ne distram de minune, nu ne mai oprim din ras la vederea unor altora.
Bon weekend a tous!
Mona
Dragaica spune:
Valen eu chiar vroiam sa merg maine seara, sotul are bilete la Monster Truck asa ca mi-s singurica.
Daca vrei putem merge maine, daca te hotarasti da un PM.
Nelia copii sunt superbi, acum i-am vazut pe toti 3 mi-am dat seama cat de mult seamana Lisandru cu una din fete (cea in Alba ca zapada).
La mine anul trecut nu a venit nimeni la usa, daca anul asta vine cineva ce trebuie sa fac ca nu stiu, trebuie sa le dau doar bomboane?
Eu lucrez pana la 9 seara doar sotul ramane acasa si nu sunt prea sigura ca o sa stie ce sa faca
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
nelia spune:
Almo, tu mai tii minte cu ce a fost imbracata micuta ta la 1000 de insule? Ca era acolo, la masa festiva, o fetita mica-mica, un ghemotoc umblator, si dulce foc pe care am admirat-o din tot sufletul, imbracata intr-o rochita mai inchisa la culoare... Si acum m-am uitat la poze si mi s-a parut ca este aceeasi fetita... mai mare, bineinteles. Oricum, sinteti o familie tare frumoasa!
Dragaica, Tudora e cea cu care seamana Lisandru, dar are momente cind seamana si cu Agata, mai ales cind doarme.
Vedeti asadar ce chef de curatenie am... am terminat doar camerele fetelor, cu ajutorul pretios al lui Lisandru, care nu intelege pur si simplu de ce jucariile trebuie sa stea pe rafturi, cartile la fel, patura pe pat...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU