Sezatoarea canadiana (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Try La Multi Ani!!!!!Pentru Alex.

Lauraeu traiam cu impresia ca nu exista medicamente pana la 6 ani. Dar nu stiu de unde mi-a venit mie ideea asta geniala. Pana acum ne chinuiam cu stodal si miere cu ceapa . Bune, naturiste dar deja tusea copilul de o luna. Ce i-am dat e echivalentul lui Tylenol pentru tuse. E aceeasi compozitie doar ca e de la alta firma. Dar al meu are deja 2 ani si 5 luni aproape. Problema e ca uit ca am baiat mare si am ramas la raftul de bebelusi.

Pentru imunitate mi-a recomandat ceva Ica , nu mai stiu acum cum se cheama si nici timp sa ma uit in dulap. Mi s-a parut ca are cam aceeasi compozitite cu imunobaby.

Si la noi a fost primul colindat si a fost superb. Vremea foarte calda. Chiar spuneam familiei de romani cu care am fost ca am senzatia ca ma plimb acasa prin parc sau prin centru la BacauPlacuta senzatia.
Nici Marc nu a fost prea incantat cand erau zgomote ciudate, dar la sfarsit s-a cerut in brate la tatic si latra la toti care treceau pe langa el.
Pozewww.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-10-31/17:58:47" target="_blank">la colindat
Oricum ziua a inceput tare prost, cu copilul iar pedepsit la gradi ca e violent...Pus sa manace separat, nu i s-au dat bomboane..... ca pedeapsa.
Uf. Are doar 2 ani si parca ar fi la liceu.....
Dar mai vorbim saptamana viitoare despre asta ca nu vreau sa-mi stic seara.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mai Simi da ce baiat ai tu ... ... pacat ca is prea batrana .

Foarte frumos ingerashul, si super decoratiile de la casele unde ati colindat.

Am pus si eu niste poze de la noi: BOO

Mergi la inceput

Chiar Simi ce baiat frumos ai.

Carmen m-ai speriat !!!!Boooo. Nu ma asteptam sa te vad si pe tine machiata. te-ai facut singura?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Multumesc, fetelor! Si voi aveti niste copii superbi! Am admirat pozele!

Try, la multi ani baietelului!

Am mincat vreun kil de bomboane si miine ma va apuca iar depresia cind ma voi urca pe cintar! Mai bine nu ma mai urc!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simi, Carmen, Mikiion, frumoase pozele.

Chiar Carmen unde te-ai machiat ?

Simi, ai copii mari si frumosi rau.

Ca sa vedeti ce gasca mare am fost si cum am petrecut si noi

http://picasaweb.google.ca/marius.geana.foto/Halloween2008?authkey=hI4Opp6kkAA#5263530962853250610

http://picasaweb.google.ca/marius.geana.foto/Halloween2008?authkey=hI4Opp6kkAA#5263531744794493314

Si noi ne-am sacrificat cu prajituri si bomboane, si pe cantar nu avem curaj sa ne urcam.

Bebitzu, la noi sotul a ramas acasa si noi am fost la colindat.
Stiu si familii in care au plecat toti la colindat si bomboanele le-au dat dupa.

La noi au venit f. multi copii, am dat repede cred ca intr-o ora tot ce am avut. Nu ne-au ajuns bomboanele, la anul luam mai multe.

O duminica placuta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Try, La multi ani!!!!
Simi, poti sa tii baiatu' pana creste Petra mea?
Nelia, frumoasa trupa ai tu acolo!
Si noi ne-am umplut de bomboane, ciocolati si chipsuri.
Nu uitati sa schimbati ora.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

booooo!!neata
sa va fie de bine Halloweenul.frumoase poze,frumoase personaje,supera seara ati avut.
Si noi la fel.Tot asa in gasca am colindat putin prin cartier,apoi ne-am intors acasa,copii au dat bomboane(5 baxuri de cipsuri si 400 de pungute cu bomboane in nici macar o ora).A fost nebunie curata!

cge,superbeeeee printesele!sau "alba ca zapada" ce sunt?

simi,ce mananca copilul tau mai?foarte simpatic.Foarte!

carmen,ptiu,ptiu ca-mi scuipai in san.m-ai speriat nu alta!

ana,voi de ce nu mergeti la colindat?

miki,tu vorbesti serios cu pedepsitul si mancatul separat? alea-s nebune?nu pot sa cred...ce masura ai luat?ai fost de acord cu "stilul" lor de pedeapsa?

bebitzu,ooooooo lume noua colega! te dadusem la "disparuti dc" :)))
de ce nu ai dus copilul la colindat?

o duminica faina

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Da ange vorbesc foarte foarte serios. Imi permiti sa-ti scriu pe privat ca sa te intreb cate ceva.( nu cred ca mai intru pana marti sa scriu, o sa scriu atunci) Pentru ca tu ai mai multa experienta in domeniu( eu am fost profa de la a 5 -a in sus si la bebe mici nu-mi dau seama). Si mai era cineva aici care spunea ca a lucrat la niste CPE. Imi trimite un PM ? Sorry ca am uitat cine dar creierul meu se cam atrofiaza de la prea multe bomboane.
O sa o sun luni si pe educatoarea lui buna de anul trecut. Ca ea a fost mereu draguta mi-a imprumutat si carti de cresterea copiilor. M-am dus si eu la biblioteca si am luat ceva de doctor Nadia , dar mi se par asa de abstracte ca limbaj.....

Ce of am ca nu am putut sa-l tin la educatoarea asta buna. Dar avea programul imposibil. Nu lucreaza vinerea si restul zileleor doar pana la 4. Cum are cota buna in cartier parintii accepta programul asta. Dar eu nu puteam sa fac asa.

Plus ca nu aveam nevoie de un stres in plus, ca noi maine mergem iar la spital la chirurgie Sper sa ne trimita acasa ca nu e nimic grav.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miki,fara probleme; trimite-mi p.m.
despre ce chirurgie vorbesti?mi-a scapat

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Miki, Ange, da, eu m-am machiat singura ... nu e mare lucru. Am cumparat vopsele de face painting de la Omer Des Serres ... si in rest e ca si cum te-ai machia, dar cu culori diferite ... pe mine ma tenteaza sa fac si un curs de face painting pt copii ... sa ma distrez in zilele ploioase cu copiii din dotare .

Mergi la inceput