Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_77 spune:
multi, multi pupici la toata lumea! Multumim de urari!
azi am avt petrecere cu copii, maine cu rudele.
Asta noapte am terminat treaba pe la 2, pe la 1 abia montam tortul. Am tinut musai sa fac eu aproape toate preparatele, sa poata manca si copiii. Macar am fost apreciata
sunt varza de oboseala, dar f multumita ca am reusit sa o fac si pe asta. Se cunoaste ca maria a crescut, altfel socializeaza cu lumea si copiii, e o incantare! Am fost 8 adulti si 5 copii.
Am sa pun poze, am o gramada facute, incepand cu concediul, dar nu am mai apucat sa le descarc pe net!
ma duc sa strang in casa, e dezastru!
Bic spune:
Urasem si eu ieri La Multi Ani pentru piticiul Stefan si pentru piticul mai mare Tudor (de pitic daca mai citeste pe aici), dar nu am reusit sa postez. 

Si sa scriu repede perla Smarandei, ca altfel uit. Ieri ea s-a costumat in Alba ca Zapada, eu in zina (cam sifonata zina, dar asta e), iar ta-su in Elvis. Azi dimineat, Nana vede peruca si ochelarii de Elvis pe masa, se duce la ta-su si ii spune: "Pune asta sa fii si tu printesa, ca mama."
Ideea era, cred eu, ca ea nu stie cuvintul "costum" sau nu are conceptul de mascat, dar a observat ca ceva e diferit. Si atunci pentru ea oricine are costum se cheama ca e printesa. De altfel, cind vede pe strada o africanca sau indianca cu costum national se uita dupa ea si zice foarte fericita: "Printesa, mama. E o printesa."
Ier am fost de 2 ori in centru, o data la parada de copii si altadata seara la parada de oameni mari. Intre timp, am fost si la trick-or-treat (un fel de colindat fara colinde) prin cartier. Foarte dragut. Facusem o intelegere cu fii-mea ca are voie sa manince cite dulciuri vrea. In consecinta, a mincat o cantitate GIGANTICA de cele mai proaste si toxice dulciuri care exista pe lumea asta. EU credeam ca o sa i se faca rau dupa vreo 2-3- bomboane. Ei as... sa va citez din repertoriu: 3 sugiuc (parca asa se chemau pe vremea mea bomboanele pe bat), 2 kit kat mici, 2 pungute mici de skittles (un fel de m&m mai gumate), vreo 3 ciocolatele cu peanut butter, inca ceva ciocolata si deja am pierdut sirul.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Bic
Smaranda! Si cu tata-printesa si cu dulciurile!
N-ati facut poze?
Ioana felicitari pt organizarea petrecerilor, bravo tie!
Foarte mult mi-au placut pozele, plin de copilasi dulci in ele!
Mortal Stefan in cosul de jucarii si tare mult mi-a placut de ei 2 unul langa altul, cand Maria il tine in brate pe Stefac sau cand "citesc" amandoi.
Bianca felicitari pt progresele lui Serban! Faine poze, ce harnicut e, te ajuta si la ciuperci
!
meems spune:
Bic, noi nu am fost cu trick-or-treat-u' dar Rianna a primit bomboane la daycare. Super Sma ![]()
Bianca, ce dragutel e Serban al tau, imi plac mutricile lui din poze.
Ioana, wow ce de pregatire! Te admir ca ai reusit sa le faci tu pe toate
Stefanel e un dragut, mi se pare ca seamana tare bine pe tine. Iar Maria e domnisoara in toata regula. Si Rianna are fustita aia gri inchis, e de la Galeria Z, nu? ;)
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SARAH! Sa ramai aceeasi fetita vesela si zglobie, sa ii bucuri in fiecare zi pe parintii tai!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, BIANCA!

Sa fii sanatoasa, frumoasa si sa le luminezi viata tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
bianca_mo spune:
la multi ani, Daria! Sa te bucuri mult in aceasta zi, sa fii fericita!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
mandyksch spune:
Cu intarziere, 

, pentru Tudor de Pitic, sa fii baietel cuminte si sa asculti de parintii tai.

pentru smecherita roscovana, Sarah de mami Noki, sa petreceti azi frumos si iti dorim o viata plina de bucurii si multa fericire.

pentru Biencuta cea frumusica si cuminte, un camp de flori sa fie viata ta si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Multi ani fericiti sa ai de acum inainte.

Melku, sa iti traiasca Dariuca si sa iti aduca numai bucurii in viata. Sa fie sanatoasa , fericita si sa aiba parte si de un strop de noroc.
felicia74 spune:
Hi, hi petrecere mare azi!
La multi ani, Sarah, Bianca si Daria sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, voioase si sa primiti o multime de cadouri azi.
Noki, Catutza si Melku sa va traiasca printesele!