Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 8
tania-z spune:
fetelor, sunt total off-topic, dar am nevoie d eun sfat:
tocmai m-a sunat socru-meu, ca i s-a furat masina (un Matiz!!) si nu vrea sa mearga la politie (bause ceva). Ce as putea sa fac?
Care e procedura in astfel de cazuri?
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia74 Deci sa inteleg ca in curand va trebui sa luam inca un calculator. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |

Tania, multumesc
M-au uns pe suflet cuvintele tale. Mai, eu sunt tare atasata de prieteni si-mi place ft mult viata sociala, si deocamdata Rianna imi calca pe urme, asa ca premonitiile tale de "ne-astroloaga" s-ar putea ft bine indeplini.Anda, bine-ai revenit! Stau pe-aproape, sa citesc povesti din Poiana Brasov.
lavi02 spune:
Multumesc tare mult de intrebari
. Nati s-a reparat la burtica, n-a mai facut kk de vreo 36 de ore. I-am dat Biotics la 3 ore dupa antibiotic si niste plicuri de Hydrasec. Drept e ca i-am dat 2-3 Hydrasec-uri
deodata pt ca aveam din alea de bebelusi, de 10g iar pt copii mai mari sunt de 30g. Poate mi s-a betonat fata o saptamana. ![]()
Tania si ce legatura are faptul ca a baut? Nu poate sa declare ca nu (el) a condus masina>
anda bine ai revenit! Porceasca rau treaba cu ATV-ul. Cred ca numai in Romanika se poate asa ceva.
gabitaco ce mare si draguta e Mattea! Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Ina dar ce-i faceti, mama, punkist-ului de-i sta asa parul? E mortal de mortal!
V-am admirat pozele, sunt o familie frumoasa si f f fericita.
Meems v-am admirat pe tine si pe Rianna in poze!
tania-z spune:
LAVI, merci de raspuns. Intre timp...sa dovedit chestia cu furtul o adevarata...telenovela.
Soacra-mea a plecat pe strazi sa caute masina, a gasit-o dupa primul colt, la alimentara. Se pare ca socru' plecase cu masina sa cumpere ceva, a intrat si pe la barul de langa, unde cam trasese la masea, apoi s-a intors pe jos. Acasa, dupa un timp, s-a alertat ca i-a disparut masina (God!
). Asa ca s-a ales in seara asta cu amenda de 500 de ron de la politie, pentru a alertat dejeaba!

anda77 spune:
am citit tot.
cu solutii de medicamentatie la copiii bolnaviori sunt pe 0, nu pot sa ma bag in seama, dar urez sanatate!
cateva replici foarte spirituale in scutecul trecut si in asta, mi-au placut. mai ales alinus si lavi.
n-am vazut pozele din contul comun, doar cele cu link aici. pupici pt tudor, miss amalia, maya si che. atat am vazut. a mai pus cineva poze noi si am scapat?
va multumesc pt suportul ref la starea mea. saptamana viitoare am o saptamana grea pe mai multe planuri, dar vreau sa obtin macar programarea la dr. mi-a dat madau un nume pe sms, incerc acolo. merci madau.
partea buna este ca fiu-meu s-a ingrasat in lipsa mea. partea proasta e ca din biscuiti, pufuleti si alte fainoase interzise in prezenta mea.
si mie mi-a parut maya la fel de inalta ca lia. aproape. a crescut muuult. seamana dar sunt super interesante: una satena, pielea mai alba, trasaturi parca mai sensibile. cealalta mai bruneta, trasaturi mai exotice, ten mai inchis. sunt tare frumoase.
tania, si ce daca a baut socrul? doar nu era la volan. acasa la ea, orice fiinta umana, dk nu e in exercitiul unui job, are voie sa inghita bauturi alcoolice. masina a disparut din parcare banuies, nu de sub fundul socrului? nu? se poate duce linistit sa declare furtul. nici macar nu se duce la circulatie. se duce la sectie.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
tania, aaa, nu postasei cand am deschis a scriu eu raspunsul. acum vad ca socrul a uitat masina.
mandy, da, iti fac astro, trimite-mi datele pe e-mail.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Tania
taaareee de tot!
faza cu socrul!
Feli ca sa nu-ti raman datoare, eu stiam ca un imprumut din alta limba, pana se considera neologism, se ortografiaza ca in limba de origine.
Nu stiam ca "bax" deja e neologism 
mandyksch spune:
Neata doamnelor.
Anda, ti-am trimis PM, ca n-am mai stiut exact care e adresa ta de mail. Poti sa imi trimiti astro pe mandyksch@yahoo.com. Iti multumesc.
Va pup si revin mai spre seara, ca azi in zona noastra e Luminatia si mergem sa aprindem lumini si sa ducem flori la mortii nostri.
bianca_mo spune:
buna si de la noi! desi va citesc zilnic, nu pot sa va raspund decat rareori, dar intotdeauna ma gandesc cu drag la voi!
ma bucur ca toti copiii nostri au ajuns la punctul in care, chiar daca nu intotdeauna asculta, inteleg ce le cerem...
SERBAN a facut in ultima perioada progrese fte mari, in opinia mea, mai ales la partea fizica, a inceput si el sa zburde, sa capete incredere si afara, sa alerge, sa se mai desprinda de noi. El e oricum genul de copil mai static, se uita in carti, se joaca cu masinute, picteaza,dar ma bucur cand il vad asa, mai activ.
Ma distrez cum prinde din zbor cuvinte dificile, si apoi le foloseste, pe unele, total gresit in fraze, dar cu un aer sfatos...
Cred ca e printre putinii care nu merg la gradinita, dar nu regret, eu am program lejer, sotul la fel, mama il dadaceste si il invata cantece, poezii, e vesel, jucaus, sper sa nu-i fie foarte greu la anul la gradi. vreau sa-l dau la program scurt oricum, asa ca cred ca n-o sa fie chiar asa greu, dar am emotii de pe acum. Gradinita la care il voi da are o si grupa germana, iar daca va merge bine il voi da la scoala germana din oras unde lucreaza sotul meu... nu-mi vine sa cred ca deja ma gandesc la scoala, parca acum era bebelus...
Sper ca nu v-am plictisit, intru rar si m-am gandit sa va mai dau de stire si despre noi...
va doresc tuturor, mari si mici, sanatate, ca-i mai buna decat toate si sa ne putem bucura, impreuna de fiecare aniversare in parte, ca suntem de-abia la inceput!
pun ceva poze mai noi,ca sa ne mai vedeti. imi cer scuze, nu le-am selectat, unele nu-s fte reusite
poze
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban