Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 7
joy04 spune:
GABITACO 
Sa va mai spun intamplari "hazlii": imi da dr de familie reteta pt Vlad si-mi da si Ibugesic - adica ibuprofen.
Si-mi scrie pe retata sa-i dau 2.5 ml la 8 ore. Eu, dupa ce ma secasera piticii la dr, "lesinata" pe drum de foame, impingeam la carut si-l trageam pe Vlad cu tricicleta, m-am gandit ca-i cam tuta dr daca mi-a dat sa-i dau asa putin.
In fine, dupa ce am cautat vreo 5-6 farmacii in care nu gaseam toata reteta, gasesc intr-una unde nu avea ibugesic ci ibalgin sau nurofen.
Ii zic sa-mi dea orice are din astea doua si o intreb daca si ibugesicul ala are aceeasi concentratie ca nurofenul. Spune farmacista ca da, sunt toate la fel si atunci ii atrag eu atentia ca dr mi-a gresit cantitatea pe reteta in loc de 5 ml mi-a scris 2.5.
La care farmacista ii spune ca este ok cum mi-a dat dr, sa nu-i dau 5 ca-i supradoza!!!
Fetelor, mi s-au inmuiat picioarele, ma gandeam ca eu ii dau lui Vlad 5 ml de obicei si lui Alex 2.5
Ma gandeam ca-s chiar idioata si tampita, ca omor copiii si nici nu stiu...
Pana am citit prospectul am tremurat ca un kkt. Numai am incredere in judecata mea, pe cuvant va zic.
pischi2003 spune:
La multi ani!!!!!!!!! Stefanel micut, adica din ce in ce mai mare!!! Sa-i bucuri pe parintii tai si sa fii cel mai bun prieten al Mariei. Si la cat mai multe plimbari prin Copou.
Urez la multi ani si micutilor care tocmai ce-au terminat petrecerile, sa le fie de bine!!!
Joy, sa vezi ce-am patit eu cu Nurofen-Ibalgin. Avea Alex febra si-i dadeam oricum Nurofen, cate 5 ml la 8 ore, parca. Merge bona cu ea la medic, care ii da reteta si stiind ca mi se termina Nurofenul ii da si din asta. Merge tot bona sa cumpere reteta si-i da Ibalgin plus inca vreo doua. Iar bona constiincioasa, cum ajunge acasa, pe langa celelalte siropele ii mai baga 5 ml de Ibalgin, asta asa la vreo 2-3 ore interval de Nurofen. Cand mi-a zis, sa pic, am sunat doctorita (deja trecusera vreo 2 ore de la a doua administrare) iar doct. m-a linistit, imi zicea ca-n alte tari se practica doza de 10 ml. Eu deja ma gandeam sa-i provoc varsaturi.....din astea. Asa ca...cate bordeie.... Aaaa, dupa faza asta, cand Alex trebuie sa ia tratament ii scriu pe hartie bonei orele, medicamentele si dozele, ca sa nu patim iar.
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
roxisialexia spune:
La multi ani, Stefan! pui mic frumos si scump, sa cresti mare, sanatos mult noroc si fericire. Sa ai o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta scumpa maria.
petrecere frumoasa cu multe jucarii si dulciurele.
Azi am fost la medic cu alexia desi trebuia aseara, incontinuare nu aude sunetele joase nasul cica este mult mai bine si ca trebuie musai sa desfunde urechea prin suflat.I-au facut teste de audiometrie si impedanta deci dupa atata tratament avem tot otita seroasa.
lavi, saru'mana de interes apreciez ca te-ai gandit la noi, stiu la ce se poate ajunge de asta sunt si suparata m-am documentat insa trebuie sa o conving cumva sa sufle nasul.
iti multumesc pentru pontul cu doctorul
si o pajiste de flori
vorba dragei nostre noki.
cum e burtica nataliciului? ecoflorina se da dupa tratamentul cu antib, alexia a luat si a fost ok.smecta si ceiut de menta.
petrecere frumoasa si multe multe cadouri pentru printesa mica.
gabi, frumos a mai crescut mateea, este o frumoasa si m-a impresionat atentia ei la tabla de sah wow!!! super , chiar joaca?
joy stii ce a facut a incurcat borcanele, a prescris medicamnet pentru vald cu gandul la alex de aia a scris 2.5.se vede ca esti home alone
sanatate multa lui vlady.
cata, sanatate multa biencutei. imprumuta un calorifer pana se rezolva problema cu caldura, si noi avem doar de doua zile caldura.petrecere frumoasa si multe multe surprize
miha cum stati cu somnul?
alina si de cand ramai acasa?
meems spune:
Joy, sper sa primesti vesti bune de la soacra despre Vlad.
Ai dreptate cu Rianna, seamana si cu mine si cu taica-sau. Mie mi se pare ca seamana ft tare pe soacra, dar ft multa lume imi spune ca seamana pe tatal meu. Cine mai stie... E de-a noastra, in orice caz ![]()
Roxi, sper sa o dati de cap cu otita Alexiei. 
Melku, am vazut pozele voastre, Daria e atat de frumoasa si de finuta si de dragalasa! M-am indragostit de ea 
Ina, de Bobita si Rachie nici nu mai zic!... Superbi. Intreaga voastra familie, de altfel. Se citeste implinirea si fericirea pe chipurile voastre.
anda77 spune:
buna seaaaaaara!
m-am intors acum de la cursuri toba de carte!
in primul rand La multi ani natalia si maya si meems, sarbatoritele in lipsa mea! sa fiti sanatoase si norocoase, ca frumoase sunteti deja!
m-am dus la poiana brasov cu gandul ca ma odihnesc ca-mi trebuia. deja ma vedeam cum chiulesc de la curs, dorm dimineata tarziu, zac dupa-amiaza in patul de hotel , mancand mandarine si uitandu-ma la tv. cu mici ruperi de ritm datorate plimbarii cu atv-ul. n-am facut nimic din astea. dar nimic! va povestesc mai tarziu de ce.
ma duc acum sa bag o baie la poet si un bibe si un patut ca e tarziu si revin sa citesc ce-ati scris saptamana asta ca m-am gandit p-acolo la voi.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Buna seara!
Azi a luat Ilinca primele cursuri de informatica de la taica-su
, ceva usor, care e enter, care delete, pauza... Deci sa inteleg ca in curand va trebui sa luam inca un calculator.
Noki si noua ne e dor de voi, sper sa va vedem in curand. Weekendul acesta va lasam ca sunteti ocupate
dar dupa aceea vorbim![]()
Maine ma duc sa dau comanda (in sfarsit) de pat ptr Ilinca, daca va puteti inchipui ca ea saracuta inca mai doarme in vechiul patut de bebelus, nici nu stiu cum de se mai tine hardughia in suruburi, ca tare a mai fost calarit
Buna marca, Baby care-ul asta
Gabitaco hei salutare, bine ai revenit
Ce cumintica pare Mateea in poze, si tare mai seamana cu tati![]()
Mai fetelor, nu cred ca se zice "box" de pampersi.
Cel putin asa zice dex-ul:
- box inseamna sportul acela sangeros sau un fel de arma alba sau pielea de bovina prelucrata.
pe cand ia uitati ce zice la bax: " BAX s. n. cutie (de diferite dimensiuni) pentru ambalaj. (<engl. box)
BAX, baxuri, s.n. 1. Obiect (în forma de cutie sau lada uneori compartimentata) care serveste la transportul bauturilor sau al altor produse; naveta. 2. Cutie de carton pentru ambalarea unui set de 10 cartuse (3) de tigari. – Din engl. box."
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
Deocamdata Vlad nu a mai facut febra. Adica pe la 19:00 cand am vb cu mama (soacra'ma adica) era ok.
I-am dat instructiuni ca chiar daca nu face febra pana la nani sa-i dea oricum panadol.
slaba slaba miscare astazi.
Bine ai revenit ANDA. Asteptam povesti.
Noapte buna
felicia74 spune:
Lavi sper ca s-a reparat burtica Nataliciului, daca nu iti voi zice eu ceva mult mai bun dar mai scump. Si din pacate se gaseste greu pe piata. La noi Bioticsul a fost apa de ploaie, dar e adevarat ca Ilinca a fost mai sensibila.
Stefanel de Ioana77, la multi ani sa cresti mare si fii sanatos!
Catutza sanatate Biei, sper sa nu fie prea rau, sa va puteti serba duminica.
Joy sanatate multa si voua!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
IOANA, wow, cand a si trecut un an?! Parca numai ieri incepeai sa inveti sa fii mama pentru 2...Sa-ti traiasca STEFANELUL, sa-ti aduca bucurii si sa aiba o viata implinita! 
MEEMS, ce varsta frumoasa si ce chestie tare cu golden age! Mi-emi place cum petreci, o sa ramani mereu tanara, din fericire pentru Rianna, care va avea o mamica-prietena (asta prevad eu, fara a fi astroloaga
). La multi ani si sa ramai mereu asa!
LAVI, ati reparat burtik?
ROXI, cum se desfunda urechea prin suflat? Suna destul de dureros, sper ca nu e.... Multi pupici de incurajare! 
JOY ma bucur ca ai mai aparut
. Cum se mai inteleg nazdravanii?
NOKI, ai dat examenul de la job?
INA, frumosi prunci ai mai facut!
Iar de Bobitza, nici n-am cuvinte...e o scumpete! Sa-ti traiasca amandoi, se vede cat de fericiti va fac!
FELI, sa inteleg ca in curand nu vom mai scrie noi pe forum la "colectie" ci odraslele noastre? ![]()
ANDA, io stau in standby ca m-ai facut curioasa. Asa ca, culca piciul si treci incoace la povestit!
anda77 spune:
asa, l-am culcat pe scumpic. maine ii fac o statuie lui fiu-meu, in sufragerie. din 100 persoane la curs, vreo 20 venisera cu copiii. copii de toate varstele, unii mai mici decat nic. declar ca fiu-meu este un inger, fara sa mai fac alte comentarii.
asa, cu sejurul la poiana:
mi-am uitat incarcatorul de telefon acasa, asa ca am avut tel. din 2 in 2, cand il mai incarcam la o colega de pe-acolo. dar pe 28 si 29 m-am gandit la sarbatorite!!!

din cauza unor lucrari Electrica, semnalul tv era aproape inexistent in jumatate din camerele hotelului, a mea fiind , bineinteles, in jumatatea cu lipsa! o saptamana fara tv, internet si cateodata si telefon! am avut o carte. am citit-o de 3 ori! plus toate revistele de cancan din statiune. stiu toata viata mihaelei radulescu, puteti sa ma intrebati orice din ea!
intre orele 7 si 8 dimi ma suna seful. in fiecare dimineata

ba sa cobor la micul dejun, ba sa-i iau cursul, ba sa stampilez nu's ce delegatii. in fiecare dimineata. n-am putut sa chiulesc decat in ziua cand am fost cu treaba la bran!
atv-uri in poiana nu se inchiriaza decat daca merge unul din baietii de-acolo cu tine!1!!! pe banii mei, pe atv! si cica si pe traseul lor. ce vorbesti dom;le, sa te plimbi tu cu copiii tai...trei proprietari de parcuri de atv-uri in poiana, aceleasi reguli la toti. parca eram venita de la ciorogarla, nu mai vazusem atv-uri si ma extaziam daca pe 40 euro dati se plimba un betiv cu mine...pe unde vrea el...deci nu te lasa singur, asta e ideea. dupa indelungi parlamentari, obtinusem sa mearga pe un atv in spatele meu, adica nu pe acelasi atv. pana la urma m-au apucat dracii si am plecat. erau oameni care dadeau banii si asa, dar nu prea multi.
abia acum ma duc sa citesc din urma.
revin.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"