Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
joy04 spune:
da LAVI, doar ca eu nu m-am gandit la dermatita atopica decat cand mi-a zis Stanciu de astm. Atunci a sunat beculetul in capul meu la ce a zis Anda.
lavi02 spune:
Ramasesem datoare cu niste raspunsuri:
Mihaelutat cadouri pt baieti. Banuiesc ca nu vrei obiecte de armament, ziceai ca ai destule "pe bune" in casa. In afara de mijloace de transport, Lego & Puzzle care sunt unisex, mai exista variante gen "banc de lucru" daca il pasioneaza asa ceva. In rest, ai dreptate, oferta e mai mare pt fetite.
Roxi citii aseara prin cartea mea
. Otita asta seroasa e cronica si apare de la otita acuta netratata ca lumea. Cu otita seroasa se poate ajunge la spart timpanul de catre medic si bagat un tubulet sa iasa lichidul afara; a avut asa un coleg de cresa de-al Silviei. Poate aparea surditate de la otita si da exact manifestarile de care zici tu: iritabilitate, copilul tipa in loc sa vorbeasca, samd.
Eu in locul tau m-as duce la dr Gheorghe de la Budimex, din mai multe parti am auzit de el de lauda, inclusiv doctorite, cred ca e cel mai bun ORL-ist pediatru din Buc. Am inteles ca e si de treaba.
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, STEFAN!!! Sa cresti mare, sanatos, voios, sa ai parte numai de bucurii, noroc si iubire!!! 

Ioana, sa-ti traiasca minunatiile de copii si sa iti aduca numai bucurii!
Mandy draga, nu stiu ce sa te sfatuiesc ... si eu sunt cam in aceeasi situatie, doar ca nu ar trebui sa schimb si orasul, doar locul de munca! Urmeaza-ti instinctul, oricum tu ziceai ca vrei sa pleci de acolo... poate asta e un semn!
Asa mi s-a spus si mie sa fac cum imi spune inima, doar ca eu parca nu simt nimic, pur si simplu nu stiu cum e mai bine- daca nu o aveam pe Daria imi era mai usor, asa ma tot gandesc ca nu vreau sa fac vreo greseala, sa aibe ea de suferit, mai ales acum cu situatia asta la nivel mondial !! La actualul loc de munca se intra pe buget de austeritate si vor sa umble si la salarii, nu se stie daca ne da prima ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
camelia_daniela spune:
Tot eu ... hai sa va dau un banc!
Trei surori batrine stateau impreuna, in aceeasi casa. Intr-o seara, una din ele isi pregateste o baie ca lumea, baga un picior in apa, se opreste si tipa la celelalte: - Heeei, io intram acuma in baie sau ieseam? Una din celelalte doua surori, aflate la parter, raspunde: - Nu stiu, stai sa vin sus sa vad." incepe sa urce scarile, dar pe la jumatate se opreste si intreaba: - Hei, io urcam scarile acuma sau coboram?" A treia isi zice in sinea ei "doamne fereste, ce v-ati prostit amindoua" si bate de trei ori in lemn. apoi, cu voce tare: - Stati sa vad intii cine-i la usa si apoi vin io sa v-ajut! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
catutza spune:
La multi ani, Stefan 

Ioana , sa-ti traiasca baiatul ! 
Ina , ca ma bucur ca ai scris!
am vazut pozele de la botez e un scump Bobita
iar Rachel e o adevarata domnisorica-sau printesa?
Tu arati foarte bine , i-ti radiaza fatza! Ce era in biberonul acela de pe masa, cadoul pentru invitati?(foarte interesant cadoul, la noi nu am vazut asa ceva)
Deja a nins la voi? ce frumos trebuie sa fie!!! 
Meems , ce distractie pe voi la zoo , foarte dragalasa Rianna iar tu zanbareata ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
joy04 spune:
CAMELIA la Cristi la servici se auzea ca nu se da al 13-lea salariu inca dinainte sa ajunga criza si la noi. Asa ca...
Eu intotdeauna am stat in cumpana cand era vorba de schimbat job-ul si am nimerit mai bine, dar nu extraordinar.
Mai, stau ca pe ghimpi cu Vlad. Imi zice soacra'mea acum ca a sos un muc mare si galben.....pai zic de unde? din nas??
Ca el in nas NU avea muci, nu haraia, nu se auzea nimic. Dar nu stiam de ce naiba i-a dat Stanciu ophtamesone de pus in nas....stia el ce stia.
gabitaco spune:
Sunt in urma rauuuu cu cititul.....asa ca urez LA MULTI ANI !!!! sanatate, fericire si numai bucurii, celor care se sarbatoresc in aceasta perioada.

Noi suntem asa si asa...Mateea se lupta cu niste mucisori si tuse, fara febra, de vreo saptamana...groaznic.... am fost la dr....luam ventolin si Ketof...sper sa o scoatem mai repede la capat...ca deja ma lasa nervii. Eu ...cu vechile mele pb. Acum sunt in concediu medical.
Am scis aseara un mesaj mai lung dar l-am pirdut...
Multa sanatate la cei bolnaviori...si sper sa se termine mai repede perioada asta de boala.
Aici aveti un link cu cateva poze mai recente cu Mateea...daca vreti ne mai vedeti![]()
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74629363ec41c9a94ce8f6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url....un mic montaj facut de sotul meu
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
joy04 spune:
Ce-mi place de Mateea cum joaca sah. Frumos montajul.
GABITACO iti doresc sanatate multa. Sincer, sper sa scapi de probleme tale, oricare ar fi ele.
Noki_Lara spune:
Howdy!
Ioana, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, voios si la punga gros!!!!
Cami- foooarte tare bancul!
Asa o sa ajungem si noi.Io deja am ajuns de multe ori.![]()
Mandy-grea decizie. Asteapt-o pe Anda pana sa o iei. ca mie mi-a zis bine sa nu-mi schimb masina in primava-vara, ci in toamna. 
Incerc sa vad ceva poze.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
gabitaco spune:
joy04
....
(nu vreau sa vb mai multe despre mine...e forumul copiilor nostri....
....cateva fete stiu despre ce e vb...e suficient....vreau sa cred ca totul e ok si sa ma bucur cu familia mea de fiecare clipa).
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii