FIV 198
Raspunsuri - Pagina 5
rubia spune:
PUNCT ...si de la capat.DIN NOU
Bhcg=2,72 deci negativ,mai multe nu stiu pt ca o asistenta mi-a dat rezultatul si mi-a mai zis sa opresc medicatia.Deci nu-mi ramane decat sa ma gandesc cand sa incep viitorul FIV (caci va urma...).Dupa o ora de plans mi-am revenit (zic eu akum...) si sper sa nu mai am nici o cadere nervoasa.Dupa menstra am de gand sa merg la Prof Marinescu sa vedem ce facem in continuare ,caci trebuie sa reusim si noi.
Va pup si sper sa aud numai vesti bune de la voi.
nusy spune:
Dragele mele, eu va citesc zilnic insa n-am ce scrie deocamdata,astept ecografia din 7 noiembrie.
Pussi: te
dulce si multumesc ca ai intrat special sa ma feliciti.Si tie sa iti creasca mari tustele,sa ai numai bucurii de pe urma lor!
Sheri:
LA MULTI ANI Alesiei!!!!! Sa fie sanatoasa,frumoasa, desteapta si sa va faca fericiti!Bafta cu stimularea!!!!
Kora: multa bafta si tie la punctie,sa ai oute frumoase si sa iasa niste embrioni super!
Hera, Rubia: imi pare rau ca nu ati reusit acum.Capul sus si de la capat!
Dear_bambi:
, multumesc ca intrebai de mine.Sunt bine!
Iana: asta e,nu-i vina ta ca-ti intarzie,eu zic sa te duci chiar si asa,din moment ce ai programare.Cum se mai simte tatal tau?
Felicia, Ioana:
toate fetele si multa,multa bafta!
Nusy
Blanche25 spune:
Shery la multi ani printesei Alesia! Sa creasca mare, norocoasa si sanatoasa si sa ii bucure pe parinti.
Rubia nu pot sa cred....chiar nu pricep de ce nu s.a prins...Imi pare rau. Este incredibil cat de repede te.ai ridicat si privesti optimist spre o noua incercare. Va fi cu noroc data viitoare.

Maria08 multumesc de raspuns, acum s.a oprit, vedem diseara la Eco
.
Nusy cand ai eco?
x 2 (3?)
Am facut ochii cat cepele cand a zis Pussy ca Betty 78 e gravi, doar ce aparuse pe la noi cu gandul la o noua incercare.
, dar sa aibe gura aurita Pussy, sa nu mai fie nevoie de FIv.
katiya spune:
Rubia imi pare rau pentru esecul tau, stiu cum e. Dar daca te gandesti deja la un nou FIV inseamna ca nu renunti asa usor. Ai grija de tine.
katiya spune:
Kora multa bafta la punctie si sa ai parte de o recolta buna si de calitate! O sa faci anestezie generala? Eu nu am facut decat o usoara sedare la toate fiv-urile.
Sheritra spune:
Multumim de urari, Alesia va pupoa pe toate 

si a spus ca vrea cadou o surioara, asa ca ne0am scos, cadoul pe mai tarziu.
I-a luat ta-su o posetuta Barbye mica roza cu toarta de margele, abia astept cand mai creste sa-i pun sandviciul in ea cand mergem in parc. Eu i-am luat o papusa Barbye printesa cu toale de schimb, pantofi, pieptene, si o papusa de portelan e cam mare are 55 cm, dar merge cand mai creste ca sa n-o strice
!
O
felie de tort de la noi si o
!
Maine merg la profu sa-mi vada tema de casa
! Oare ce nota iau?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
impatience spune:
Sheri -10!
Kora, asa mi a zis mie o pasarica: cocei face numai nrocoase de acuma :))))
pup fetele 
rubia spune:
Credca deja am o explicatie pt esec:intre punctie si ET eu am fost racita,iar ET l-am facut miercuri si in urmatoarea saptamana(absolut intamplator) am facut analizele acelea obligatorii si abia acum am luat rezultatele la care mi-au iesit in sange (la hemoleucograma) anticorpi ca si cum corpul ar fi detectat ceva"strain" si ar fi incercat sa-l respinga,anticorpi care mi s-a explicat ca s-au format impotriva virusului initial(raceala)
Cred ca asta ar fi ca in rest toate erauu perfecte(blastocisti, progesteron, endometru-OK)
Oare pot sa o sun pe Dr Cocei sa o intreb sau sa astept pana la intalnirea cu Prof Marinescu?
Ma surprinde si pe mine ce repede mi-am revenit din
probabil si fiindca n-am prea stat prin casa am evitat sa raman singura m-am tot plimbat pana acum.
Va pup
Sheri La multi ani pt Alessia si inca o "reusita " ca Alessia iti doresc .