FIV 198
Raspunsuri - Pagina 4
oanademunck spune:
Saliu!
Vad ca este o sarbatorita azi, SHERITA sa-ti traiasca fetitza si sa primeasca curand curand o surioara sau un fratior (sau direct pe amandoi dintr-o lovitura)!!
DELIA, ma , vois a nu credeti ca eu am executat vrun exercitiu la paralele si spagat pe taburetele din bucatarie, m-am miscat dar cu simtz de raspudnere fara a fi intr-un tempo prea de salsa ci mai tango asea, si am mai si prestat somn la greu sper sa fie bine fetelor
CLAUDIA si DANIELA 74 si eu la fel, eu evit sa ma gandesc prea mult la oricare dintre variante(dar imi cunosc materialul din care-s croita cu cate se apropie termenul cu atat ma apuca mai rau). Ma enerveaza ca dpdv fizic nu simt nimic, ca misca
ca-mi face cu manutza, cu ochiul ceva sa stiu ca este bine
. of....
DANIELA, eu care am visat o jumatate de en la un ET (cred ca de aia acum nici macar nu realizez bine :)) aveam asea un vis ca te asezi pe masa si in secunda doi gata s-a terminat toata procedura fara nici un pic de efort...aiurea.....m-a durut destul pana a gasit medicul deschiderea buna, pana a tot invartit instalatiile alea in colul meu neprihanit a durat o groaza
Voi ati vazut embrionii? Noua nu ni l-a aratat
si nici in momentul cand l-a adus nu am putut trage cu ochiul ca lumea pentru ca era invelit intr-o chestie verde...
RUBIA
Sa fie o valoare mare mare azi la test
KORA bafta
bafta
bafta
bafta tuturor
KoraPop spune:
MadalinaM bravo!
Eu nu observasem si Sheri nu zice nimic!LA MULTI ANI pentru printesa Alesia,puisor de mamica Sheritra!!!!!Sa creasca mare si frumoasa,desteapta si norocoasa si smecheroasa ca si mamica ei!!!!

MadalinaM Io-s curioasa si de tine....daca ai chef sa imi spui...
Kora
CARPE DIEM!
Anetta spune:
Buna Ziua!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Tin sa va spun ca am citit toate capitolele de la fiv 1 pana la ultimul cuvintel din acest capitol inceput. Am plans am ras am zambit..., dar sper din tot sufeltul sa ne ajute bunul d-zeu pe toate
.
Eu acest pas l-am cam inceput din mai a.c. cu laparoscopie, avand ca rezultat ctez medicul meu Niculescu" singura sansa a dvs este FIV"
Am uitat sa va spun ca un an si jumatate inainte am mers la gl la un " vestit" medic care mi-a macat banii , atat - " luna viitoare ramaneti garvida"... minciuni
trompele mele sunt impermeabile iar sotul cu diag astenooligospermie...
iar acu vreau sa cred ca sunt pe drumul cel bun , am inceput inhibarea pe 15.oct, inca mai fac pana maine ( 31.10) ca vineri ajung la eco si imi da ok-ul pt stimulare.
Am tot citit si nu am vazut pe nimeni sa faca inhibare 17 zile( mentionez ca am protocolul lung), nu stiu, sper sa fie bine.
As dori daca poate sa-mi spuna cineva ce urmeaza dupa inhibare, cate zile de stimulare cu ce se face stimularea ( injectare subcutanata sau intramusculara) de cete ori se face eco pe timpul stimularii, se fac ceva analize, apoi dupa ET ce tratament se face
Va rog mult daca poate sa-mi dea cineva aceste detalii, simt ca numai am rabdare, m-am saturat de drumuri, plec dimineata la patru, cunosc toti calatorii din statie din colentina stafn cel mare..., iar sotul meu a spus ca pana la urma facem Craciunul la nea sandu adm de la giulesti, ca daca saracu sta afara si fumeaza un pachet de tigari...
Vapup pe toate si sper sa auzim numai de bine!
KoraPop spune:
Anetta bine ai venit prinmtre noi!
Vad ca l-ai ales pe dr. Niculescu...e alegerea ta si sper sa iti poarte noroc.Are intr-adevar si reusite destule!Dar s-a deschis de curand un subiect unde paciente de-a acestui doctor isi povestesc pataniile,nu ar fi rau sa citesti si pe acolo...
Daca spui ca ai citit toate subiectele,ar fi fost bine sa iti iei si notite ( eu asa am invatat) si precis gaseai raspunsuri la toate intrebarile tale.Totusi,eu iti raspund pe scurt.In timpul inhibarii iti va veni si cm,apoi se face eco si apoi se incepe stimularea propriu zisa.Stimularea se face in functie de analizele hormonale din zi 2, in functie de varsta si de antecedente.Se poate face numai cu menopur/menogon,sau combinat cu puregon sau gonal fsi menopur sau numai cu puregon/gonal f.Asta dr. tau stabileste.In timpul stimularii se face o prima ecografie in zi 8 de stimulare ,uneori si mai repede si apoi inca una sau doua ecografii.Stimularea poate dura intre 10-14 zile,apoi urmeaza "declansarea" adica se face injectia pregnyl ( hcg ) si dupa 36 de ore de la pregnyl se face punctia.La 3 zile ( sau la 5 zile,daca ai mai multi embrioni de calitate ii poate lasa pana la 5 zile cand ei devin blastocisti) se face ET.Dupa ET se ia numai tratament de sustinere constand in ovule de progesteron ( utrogestan) si vitamine, acid folic.Inainte cu o zi de ET se face progesteronul care trebuie sa fie mim 30,daca e mai mic se suplimenteaza utrogestanele cu progesteron injectabil.In timpul stimularii e bine sa faci dozarea estradiolului.Valoarea finala a acestuia o imparti la 300-400 si afli cate ovocite vei avea la punctie.Cu aproximatie.Inainte de FIV trebuie sa faci o seria intrega de analize si neaparat histeroscopie.La 11 zile de la ET ( considerand ziua ET = ziua 0 ) se face analiza de sange bhcg care iti va spune cu certitudine daca esti gravida sau nu.Iti urez multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
Blanche25 spune:
FEtelor HELPPPP!!!!!
Joia trecuta pe 23 mi.a venit CM care a durat pana marti, miercuri nu am mai avut nimic, insa aseara dupa
am sangerat, si azi inca mai sangerez usor. Azi sunt Z14 de inhibare si am eco. Mi.e tare frica, de la ce oare sangerez? Oare nu voi incepe stimularea? Va rog sa imi raspundeti, dupa amiaza am eco si trebuie sa ma pregatesc sufleteste 

maria08 spune:
Mai fetelor, dar harnicute mai sunteti...deja ati scris 4 pagini!!
Kora, Sheritra: Multumesc pentru detalii!!

Blanche: Poate nu-i nimic de rau, stai linistita, nu-ti mai face griji. Asteptam vesti de dupa echo.
hera01 spune:
buna anetta
Bun venit
Ati urez sa fugi cat mai repede la odisee, nu stiu de protocolul in ro dar aici se face in felul urmator:din prima zi de CM se incepe cu 1 injectie pe zi de Decapeptyl in ziua 3 se adauga Puregon , in functie de ce a hotarat doctorul incepi cu doza prescrisa (in general se incepe aici cu 100ui) dupa 5 zile de cand ai facut prima injectie mergi la echo primul echo unde se numara ovocitele care sunt in crestere , tot atunci se hotaraste daca doza de puregon tbe marita sau chiar micsorata.
La primul fiv am avut punctia dupa 18 zile(nu cresteau ovocitele si nici nu erau multe 5) , la fiv 2 am avut pnctia dupa dupa 15 zile , totul depinde cat de usor esti de stimulat deci.
mult mult noroc si rabdare
antosit spune:
La multi ani ALESIA, puiut de SHERI!Sa cresti mare sisanatoasa!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
impatience spune:
Sheri - LA MULTI ANI! Sa fiti fericiti cu inimioara voastra si cu cele care urmeaza!

elenada spune:
Shery sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea si sa ii faci cadou cat mai repede o surioara sau un fratior
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!