FIV 198

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra draga, cred ca petreceti la greu...LA MULTI ANI printesei Alesia si o surioara, sau un fratior sa vina cat mai curand! Eu zic ca e pe drum deja
Rubia i-mi pare tare rau! E bine ca deja te gandesti la urmatorul FIV
Iana_mari nu e nimic, stai linistita iubita, a vazut ea mai multe. Si mie mi s-a intamplat de doua ori la profu', i-mi venea exact cand mergeam la eco.
Nusy cand mergi tu la eco, eu incep inhibarea!Am aflat azi ca o alta prietena de-a mea va avea gemenasi si ma gandeam la tine, oare vii cu aceeasi veste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

RUBIAimi pare de tot,dar capul susDARIELAasteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri Alesiei , sa creasca mare si sanatoasa, iar tu sa-i aduci cadoul promis.
Rubia incearca sa te exteriorizezi si vei trece mai usor. Ma bucur ca nu ti-a disparut optimismul o sa-ti prinda bine (ti-o spune cineva cu multa "experienta").
Ioanatugs sa inteleg ca iei startul curand?
Kora maine ai punctia sau sambata, ca sa stiu cand sa tin pumnii.
Iana-mari nu te mai ingrijora si mergi la programare daca tot ti-ai facut-o.
Moniland ai plecat deja in tari straine?
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheritosa iti traisaca printesa si sa dea DD sa aiba o surioara asa cum am prezis!
Rubiaimi pare rau. Ce e si cu raceala asta. Si Kora a racit la ultimul FIV si acum in Z1 de stimulare si eu sunt racita...
Fetelor, am auzit de Aniastca e gravida pe natural, dar chiar cu gemenei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Sheri, La Multi Ani, sa-ti traiasca inimioara, sa creasca mare si frumoasa!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristinici am inceput deja, pentru ca eu sunt pe tratament cu Cyclo-progynova si in z21, care va fi in 7 noiembrie incep inhibarea cu Diphereline. Tu cand incepi?
Maria08 te gandesti la un nou FIV?
Ralucapaun ce mai faci?

Daca a mai ramas cineva cu vreo fiola, sau mai multe de MENOGON si vrea sa vanda, le cumpar eu. Eu am apucat de mi-am camparat 12 fiole de Menogon si mi-ar mai trebui inca 8 fiole, pentru cel putin 10 zile de tratament. Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

OOOO...au aparut fetele cu galeria...multumesc dragelor!
Shery sa va traiasca comoara! Aia da bogatie! La Multi Ani Alesia si sa va dea Dumnezeu inca o fetita peste vreo 9 luni, asa!
Azi e o zi mai buna am fost sa imi faca progesteronul e 38, estrogenul 980 sper ca e de bine ca am efecte secundare de la el, dorm pe mine mi-e greata mai mereu dupa ce mananc, ma dor sanii, capul cateodata...si ma simt cu tempratura destul de ridicata
daca m-ati vedea ati rade bine de mine. imi tot vine sa stranut si pana acuma am reusit sa ma abtin de fiecare data telefonul l-am aruncat departe intr-un colt si ma feresc de el mai rau ca de baubau, beau apa ca o camila si ma uit in chiloti mereu pt ca am cateodata dureri de spate ca la ciclu. cam asa in ziua 5.
Ioana, Kora, Shery, Daniela, Betty, Delia, rubia, Blanche, Oana va pup pe toate sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna CLAUDIAchiar ma gindeam la tine.Eu zic sa stai linistita ca e de bine,semn ca bebelasii tai se ``lipesc``.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

DARIELA,FIREYES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana, sunt in fiecare seara pe forum, mai citesc ce scriu fetele,dar eu inca nu am prea multe de povestit. Astept menstruatia din noiembrie sa pot incepe anticonceptionalele apoi stimularea. In decembrie plec la Budapesta, o sa stau acolo cam 2 saptamani pentru monitorizare, punctie si ET. O sa fie un pic mai greu pentru ca o sa fiu singura pana vine sotul meu sa presteze:), dar ma gandesc ca o sa ma plimb, o sa dorm mai mult, o sa mai citesc cate ceva.

Poate mai reusim sa organizam o intalnire (Sheriiiiii!!!! )! O sa-mi fac injectiile singura acum si am nevoie de training.

Si in rest, cu insomnii, adorm greu, dorm putin, prost, visez urat..asa ca inainte de fiv:(

Pupici,

Raluca

Mergi la inceput