Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 5
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Tare ii sta bine cu freza asta lui Tudor! Si urechiuse faine are!!! E tare dulce!!!Cit despre control, de cind cu campania am facut si eu autopalpare. Un medic ginecolog bun poate face si mamografie, cit despre daca e OK in perioada asta nu stiu sa iti spun. Acum chiar am fugit!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
multumesc

Azi a fost tare cumintel, manca-l-ar mama de baiat. Si ce ma bucur cand mi-l lauda cineva. E un zambaret. Rade la toata lumea, ma gandesc cum nu judeca ei pe nimeni ca e gras, ca e urat, ca e nespalat. Numai pe frate-miu nu il place, cum il vede, cum incepe sa urle.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Erina, daca ai conexiune bunicica la net, iti dau datele de conectare pe ftp ca sa descarci filmul. Urmy, am mai scris intr-unul din capitolele din urma: cameramanul mi-a adus 3 exemplare pe DVD, puse in carcase de alea de DVD. Un exemplar i l-am dat Luizei, unul il voi da Roxanei si unul a ramas la mine. Ideea era sa multiplicam DVD-urile si sa le dam cumva tuturor sau sa le descarcati de pe ftp de la mine. Pana acum au primit DVD-ul Luiza, Maria de la Targoviste, Sabina, Papanash si Mad. Cu Roxana o sa rezolv zilele astea, cu Cecilia la fel pt ca sta langa mine. Daca ai conexiune bunicica la net, iti dau datele sa te conectezi pe ftp. Daca nu, o sa fac o copie si ti-o trimit cumva. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Am conexiune bunicica, poti sa imi dai datele, dar eu ma bazam si pe un dvd cu coperta. Eu ma gandeam ca mai punem de o intalnire cand era gata dvd-urile. Hai sa iau ftp=ul atunci.
Erina spune:
Multumesc Sim. Aici merge cam greu dar tot as incerca. Daca nu reusesc ramine pentru la Bucuresti. Am instalat The New Windows (chiar asa ii zice) si merge brici. Cum facem???
Si pentru ca tot "vorbim" felictari pentru progresele lui Stefan. Mereu uimitor!!! Cred ca te prapadesti de ris cind il vezi cu nadragii jos!
Deasemeni Maria de Luy e super precoce. Si eu tot la catea-femela cinelui m-am gindit intii. Mi-am si imaginat cum mergea ea tantosa cu cartea in mina!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
sim_stoian spune:
Luy, hehehe, parca am si uitat ca a fost asa mic. Eu una m-as baga la bb2, dar nu e asa simplu, trebuie sa ne mai si mutam la casa si pentru asta trebuie sa finalizam lucrarile...
Piciulika, ma bucur sa citesc vesti de la voi. Nu am fost niciodata prin Asia, asa ca doar mi-am imaginat ceea ce ai povestit tu asa de frumos
Am vazut pozele, de fapt am linkul salvat si ma tot uit periodic sa vad daca ai mai pus poze noi
Sa termini acolo tot 'excelent' si sa te intorci cu bine in Kashkavalia.
Tomasa, stiu cum e sa vii acasa de la munca si sa nu mai stii ce sa faci mai intai. Mie mi-e greu cu un copil, dar tie cu 2. 
Mirciulix 
Andries, sa va traiasca, sa fie fericit si sanatos.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Noi pare ca suntem ceva mai bine, azi nu a mai facut febra, iar mucisorii sunt deja solizi si pe cale de disparitie, l-am aspirat doar de 2 sau 3 ori azi.Am ramas cu tusea, sper, care este destul de urata.
A luat atatea siropuri incat, acum seara, nu a mai protestat, a acceptat fara protest pana si eurespalul pe care il uraaaaaaa.
Urmy am vazut pozele frezatului, super haios. Legat de pregatirea pt intarcare, este greu primele nopti, daca iti propui sa raresti mesele trebuie sa te ti pe pozitie, daca azi ii dai maine nu o sa-l bulversezi si pe el si pe tine, eu zic sa o iei usurel ca sa nu fi nevoita sa te mulgi.Eu asa am procedat, daca Cristi nu era fan tatziiiii
, am scos usor usor mesele de zi, apoi cele de noapte(noaptea ii dadeam atat cat sa detensioneze sanii si cam la aceleasi ore, nu-l lasam sa goleasca, el cum punea gura pe tatzi
adormea),apoi i-am dat seara si dimineata pana a inceput sa nu mai vrea el.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Erina Multumesc Sim. Aici merge cam greu dar tot as incerca. Daca nu reusesc ramine pentru la Bucuresti. Am instalat The New Windows (chiar asa ii zice) si merge brici. Cum facem??? Si pentru ca tot "vorbim" felictari pentru progresele lui Stefan. Mereu uimitor!!! Cred ca te prapadesti de ris cind il vezi cu nadragii jos! Deasemeni Maria de Luy e super precoce. Si eu tot la catea-femela cinelui m-am gindit intii. Mi-am si imaginat cum mergea ea tantosa cu cartea in mina!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
si eu tot catzea, catzea am inteles. De abia acum am realizat ca era cartea....hihihihihi
tomasa spune:
Oh, ce ma bucur de vestile de la Piciulika. Si ca Sabina Y a ajuns cu bine in tara, tare as mai vrea si eu sa o cunosc, Papanash poate punem de o intalnire.
Carpatina, 
Bernix, sa iasa cum vreti voi! Iar cu accidentele sa stii ca si noi am patit-o de cateva ori. Ai fost foarte haioasa.
Sabina, ai vazut fetita mica?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
cecilia L spune:
Unde sunt pozele cu Micael??????? ca eu sunt 
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
bikmaria spune:
asa deci :
LA MULTI ANI MIRCIULESCU sa ai parte numai si numai de lucruri bune !
Urmy ce baiat frumos ,ce de par are
,Teuta mea tot cheliuta este (Bernix ,vezi ca nu esti singura stresata ) in schimb dinti si masele are cat cuprinde 10 dinti si 4 masele inca in lucru ..
Luy parca ieri ne aratati pozele cu cei doi frumusei ,ce repede zboara timpul ,citind eu printre randuri am avut senzatia ca si tu te gandesti la bb 2???
GRAVIDUTZA de Poiesti nu a dat nici un semn ? nu stie nimeni nimic???ANIAST????????
Papanash ma bucur sa aud ca Ghighi e mai bine ,petrecere frumoasa cu frumoasele japoneze
Greieras
pt surioara ta greu incercata ,trebuie sa fi alaturi de ea si sa o ajuti sa treaca peste aceasta trauma 
CUSCRA voi cum sunteti??
sim_stoian spune:
Urmy, asa am negociat de atunci cu el. Daca ceream dvd-uri pentru toate cele 24 de familii, ar fi cerut si el mai mult de 250 ron. Daca stai si calculezi cat costa cele 24 dvd-uri, plus copertile de DVD, plus printatul, plus filmatul, montajul si scrisul, sigur iti da mai mult de 250 ron...
Erina, cand te intorci la Bucuresti?
Jurnal de calatorii