Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
aeperju spune:
Buna seara!
Noi suntem bine. Dupa nopti chinuite de maseaua aia nesuferita in sfarsit s-au mai linistit apele. in rest suntem bine, mucisorii s-au mai dus, am fost la control rosu in gat n-are la plamani e ok, deci suntem bine. Acum tati ii citeste o povestioara si la nani. Pupici! Noapte buna!
urmychance spune:
Hop si eu !
Am avut de citit serios din urma...
Noi suntem bine.
Tudor, de cand nu mai ia fier, nu mai vomita. Mananca asa si asa. In afara de eterna ciorba de legume cu piept de pui, ficatel sau ou, i-am mai facut spaghetti cu branza si sos de rosii si azi piure de cartofi cu ficatel si piept de pui la cuptor, cu sos de rosii si ardei gras.
Frate-miu a iesit azi din spital, e bine. Are o taietura mare si e mai sus decat clasicele taieturi de apendicita. Cica nu ii gaseau apendicele.
Eu am inceput un mini-proces de intarcare pt ca este prea dependent de mine si eu de el. Desi initial am zis ca il intarc de tot, apoi m-am decis sa nu ii dau decat dimineata si seara la culcare. Intre timp, am mai scapat si o masa pe la 18 ca ma dureau sanii desi m-am mai muls de cateva ori. Aseara (cand am inceput procesul) a adormit la san la 21, apoi s-a trezit in max. o ora, a vrut sa suga, a plans, s-a trezit de tot, la 23 a vrut sa se culce la san, i-am intors spatele si s-a culcat si el. S-a trezit la 3, i-am dat sa suga dupa ce a plans ceva timp, a adormit pana la 4.33 cand i-ar s-a trezit plangand ca sa suga. Nu i-am mai dat, a baut niste ceai pana la urma.S-a mai trezit la 7.40 si a supt, apoi a mai dormit pana la 9 si ceva cand iar vroia sa suga. Tudor pana ieri sugea toata ziua (cred ca in fiecare ora 1-2 ori) si noaptea si de 11 ori. Sper sa se dezvete de supt noaptea. Nu am vrut sa il intarc de tot pt ca consider ca e dreptul si placerea lui sa mai suga. E innebunit dupa san.
Nu am inteles cum a ramas pana la urma cu dvd-ul. Cine il ia de pe ftp nu mai capata altul cu coperta? Care e linkul cu ftp?
Bernix- si eu il busesc pe tudpr de mama mama. Ma simt asa de vinovata cand o fac...dar sunt o zapacita...si vad ca am pereche.
Sabina - felicitari pt bebelusul surorii tale.
Greyeras - imi pare tare rau pt ceea ce s-a intamplat cu copilul surorii tale.
Teodora- condoleante pt bunic si " La multi ani" pt tatic. Cum e viata asta!
Mai am o chestiune de expus. Voi mergeti la control pt verificarea sanilor? Este ok daca verifica ginecologul sau tb sa ma duc in alta parte? Pot face control cat alaptez?
Erina spune:
Luy, nu cred ca voi prima mamica din 2009. O prietena englezoaica a nascut a doua fetita la o luna dupa ce a implinit prima doi ani!!! Cit de minunat e asta???!!!
Mi-ar placea mult dar stau serios pe ginduri! Sa ma intorc sa muncesc sa ii fac Dariei o surioara? Azi ma traznise sa imi fac un breton drept si gros-ca tot e in trend dar dupa aia m-am gindit ca m-oi duce la vreun interviu si nu da bine...
Am lucrat la inceputurile mele in Japonia la o mica scoala internationala de linga Yokohama . La 35$ ora cine putea refuza asa ceva chiar daca era simbata de la 8.
A doua poza e de la o campanie promotionala mai larga care a cuprins si aparitia la primele 4 televiziuni japoneze la un centru bilingv.
Fara urma de modestie pot spune ca toti studentii mei de la 6 la 63 de ani m-au iubit enorm. Sa dea Dumnezeu ca tot norocul si dragostea sa se intoarca Darei!!!
Am fugit la calcat (am patru masini dar imi propun sa calc numai trei). Recordul harnicutei Marta ramine in picioare!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
urmychance spune:
Si pt ca Yaia zicea ca se bucura cand mai scrie cate o mamica ocupata, dar si mai mult sa vada si nishte poze, sper sa va mai delectez si eu cu niste poze
Erina spune:
I-am revazut pe Stefan si Maria, Chiar imi aminteam poza aceea. Erau la fel de frumosi si dragalasi ca acum!!!
Abia astept sa vad si eu DVD-ul!
Emma, bine ai trecut pe aici!!! Offf, are si Andrei rosu in git!!! Sper sa treaca fara alte complicatii. Tot la Popovici mergeti?
Erina spune:
Tare ii sta bine cu freza asta lui Tudor! Si urechiuse faine are!!!
E tare dulce!!!
Cit despre control, de cind cu campania am facut si eu autopalpare. Un medic ginecolog bun poate face si mamografie, cit despre daca e OK in perioada asta nu stiu sa iti spun.
Acum chiar am fugit!!!
cecilia L spune:
mai dar azi v-ati intrecut pe voi, ati scrisssssssss.
Ma bucur ca a mai reusit sa intre pe la noi Tomasa si Piciulika.
Inca nu am vazut pozele, urmeaza dupa ce scriu mesajul asta.
gabitz, dulcetica este o finuta,bune datele de la revizie, sa poarte sanatoasa cercelusii.
greyeras, bine ca s-a terminat, acum are nevoie de voi....ma asteptam sa spuna ca nu mai vrea bb.
Legat de anestezie, nici la mine nu a prins a doua doza de epidurala, cica apasa bb pe partea dreapta.....nu se compara cu ce ati patimit voi, oricum asta conteaza cel mai putin acum, important ca sunt copilasii sanatosi, noiiiiiiii rabdam.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
bikmaria spune:
Mai fetelor dar ati scris nu gluma si vad ca ROX a fost ocupata ,daca avea acces la calculator cred ca aveam doua capitole de recuperat..
M-am bucurat sa vad ca au aparut si doua fete dragi noua Tomasa si Piciulika
,am citit ca si micile japoneze au ajuns cu bine in Romania
,am mai citit,dar am si uitat 
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy M-am intristat cand am citit despre Cristi, ca e bolnavior in continuare Offff, saracutul de el si de Cecilia, ca nici tie nu ti-o fi bine, mamico... Sanatate multa ! sa scapati odata de raceala sau viroza sau ce este !Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
sim_stoian spune:
Erina, daca ai conexiune bunicica la net, iti dau datele de conectare pe ftp ca sa descarci filmul.
Urmy, am mai scris intr-unul din capitolele din urma: cameramanul mi-a adus 3 exemplare pe DVD, puse in carcase de alea de DVD. Un exemplar i l-am dat Luizei, unul il voi da Roxanei si unul a ramas la mine. Ideea era sa multiplicam DVD-urile si sa le dam cumva tuturor sau sa le descarcati de pe ftp de la mine. Pana acum au primit DVD-ul Luiza, Maria de la Targoviste, Sabina, Papanash si Mad. Cu Roxana o sa rezolv zilele astea, cu Cecilia la fel pt ca sta langa mine. Daca ai conexiune bunicica la net, iti dau datele sa te conectezi pe ftp. Daca nu, o sa fac o copie si ti-o trimit cumva.
Jurnal de calatorii

Offff, saracutul de el si de Cecilia, ca nici tie nu ti-o fi bine, mamico... Sanatate multa ! sa scapati odata de raceala sau viroza sau ce este !
Maria Teodora
( 25 august 2007 )