Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitz78 spune:
vroiam sa va recomand un film bun pe hbo...incepe acum:restul e tacere....nu ca joaca fratele meu, dar e un film de exceptie!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Papanash multumim pentru vestile despre Sabina Y. Si eu abia astept sa ne intilnim pentru ca sunt
topita
dupa copiii japonezi!!!
Si ca sa vedeti ca nu sunt vorbe in vint iata dovezi: aici-Scoala de simbata, si aici-pe coperta Asahi Shimbun
Nihon kodomo suki des!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Gabitz, felicitari pentru revizie!!!
Cine e fratele tau?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
sim_stoian spune:
Hello, hello! Mai, dar ce tastarita ati avut! Ramasesem undeva la capitolul 211 si am sarit direct la 213, il ratasem pe 212. Citeam aici si nu se legau lucrurile, nu intelegeam ce am pierdut
Carpatina, nu mananca toti singuri. Sunt unii mai caposi (ca Stefan
) care iau singuri linguritele uneori. Ce o prin sala de mese dupa ce mananca...Dumnezeu cu mila. Da-mi si tu de stire cand esti pe mess sa mai vorbim putin.
Bernix, imi pare bine ca ti-a placut filmul.
Pinacolada, scuze ca nu te-am sunat, am avut o zi nebuna azi.
Maria, nu ai primit DVD-ul?
Eu ma retrag, nu la nani, ci la munca pt ca mai am cate ceva de facut.
Jurnal de calatorii
luy spune:
Pentru sarbatoritii de ieri si azi, un calduros La multi ani !
mititica-frumusica Eliza
dragalasha Angelik
zulufata zambareatza Hannah
mandrul Mirciulix 
Sa va fie viatza plina de sanatate, fericire, iubire si implinire !
Poftitzi la cadoutze www.flickr.com/photos/septoct2007/2984070835/" target="_blank">aici, www.flickr.com/photos/septoct2007/2984070843/in/photostream/" target="_blank">aici, www.flickr.com/photos/septoct2007/2984070847/in/photostream/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/septoct2007/2984070851/in/photostream/" target="_blank">aici, fiecare are cate unul rezervat ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
M-ati omorat cat ati scris ieri si azi... Abia am reusi sa citesc... Nici nu am pretentia sa reusesc sa raspund, o s-o iau aleatoriu...
Voi remarca in primul rand prezenta rara si atat de pretioasa a Piciulikai
si tomasei
, regret ca v-am ratat azi. M-am delectat cu pozele lui Michael
, e atat de dulce... Trebuie neaparat sa-l cunosc personal ! Si pe parintii care au "produs" asa o minunatie, evident ! Sunt sigura ca si surioara lui Michael va fi mai mult decat adorabila ! ![]()
Ca veni vorba de bebelushi... Sabina, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de intreaga familie ! Si voi sa va bucurati de ea !
carpatina, m-am oferit eu sa-ti trimit dvd-ul. daca-l primesti de la mine, of course
Promit ca nu pun si virusi in colet.
trandafirashul bolnavior, sa-si revina re-pe-de !
gabitz, bune date de la revizie, trebuie sa recunoastem ca Eliza e o delicata. Si ce daca, e o frumoasa
. Tare mult mi-au placut pozele de la petrecerea de 1 an 
Erina, ai lucrat cu copiii in Japonia ? Se vede ca-ti plac tare mult. Mmmm, te gandesti si tu la un fratior pt Daria... Poate tu vei fi prima
din 2009, cine stie... Pana atunci vad ca se risca bernix
Eu mai astept...
Marunzika, este grozava poza ! Mi-a placut la nebunie ! Vad ca si tu te pui la mintea nazdravanei tale
Multa sanatate, sa scapati de probleme !
Rox, sper ca Bubu nu e sanatos doar "oficial" si de fapt acasa constati ca are ceva. Pupam vorbaretzul !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
M-am intristat cand am citit despre Cristi, ca e bolnavior in continuare
Offff, saracutul de el si de Cecilia, ca nici tie nu ti-o fi bine, mamico... Sanatate multa ! sa scapati odata de raceala sau viroza sau ce este !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
mandarinutza spune:
Andreea, pentru dr. palicari poti sa te programezi la pol batistei(str.Batistei,nr.18,vis-avis de biserica batistei - tel 3151643) sau la Eurosanity(intersectia Plevenei cu Berzei, 3115454).
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bikmaria spune:
SIM multumesc mult de tot ,dimineata pe la ora 10 deja eram fericita posesoare a dvd 

raman datoare !
luy spune:
Zambaretzul Stefan vad ca se tzine de shotii ! Pfiii, si cand te gandesti ca asta-i numai inceputul !
Oricum, am retinut noul lui hobby, o sa am grija sa-l supraveghez cand mai vine in vizita la Maria
. Chiar, mi-am amintit de pozele lor pe canapea... Nici nu stateau in funduletz atunci...
Ce www.flickr.com/photos/11799927@N07/2257928689/" target="_blank">mititei erau... Dar www.flickr.com/photos/11799927@N07/2105920792/" target="_blank">aici !!! Ma apuca nostalgia !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )