Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!Vaiii,da cat ati mai scris de aseara...ca pana am citit tot am uitat ce trebuie sa va zic...
Am vazut toate pozele,mi-au ramas in minte un calut frumos calarit de o domnisoara frumoasa si 2 barbati cu tobe-n cap.

Petro multa sanatate abramburikai.

Bianca noi suntem cu amidon in kk.Maine mergem la pediatra.

Anca,Felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!

Ancutzule da tu cand ai de gand sa faci test,mama???Alta data faceai 10 pana acuma...

Nu mai stiu ce-am vrut sa va zic,ca mi-am pierdut ideile pe drum de atata citit...
Aaaa,am primit analizele lui Bea!Sunt okkkk!!!Nu are intoleranta la lactoza sau gluten.Dar de ce nu papa???

La multi ani Mara,si gemenilor Raul si Roberto!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - eu am decizie, bine ca ai reusit sa iei nr de iesire.

BB -, vezi ce ziceam de mag on-line?

PETRO - mai urmareste-o, sa nu creasca iar...oricum cred ca a fost prea mare pt dintisori, dar mai stii..

ANCA - DAR CE SERVICIU AI TU, MAI, DE STAI PE LA ODISEE SA PANDESTI OMUL? PAI NU MA IEI SI PE MINE LA VOI CA AM LUCRAT IN DOMENIU SIMILAR?!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis ti-au trimis-o prin posta?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

si acum sa va povestesc situatie mea... de ce sunt plina de :

fiecarei mame i se da o decizie de la Directia Muncii privind aprobarea acordarii indemnizatiei. Decizie pe care nu o primeste defapt nicio mama. A primit-o careva dintre voi? Ieri am fost sa cer decizia de la D. Mcii. ... aveam nevoie de ea pt. a putea cere indemnizatia nr. 2(pt. a o contesta). Mi-au dat decizia datata cu 15.03.2008 .. si cu termen de contestatie de 30 zile de la comunicare.... care comunicare ???????????????????????? N-a vrut nimeni sa-mi treaca pe ea data de azi... cand am ajuns in posesia ei, n-a vrut nimeni sa-i dea un nr. de iesire, sau sa le semnez pe varianta lor ca eu abia azi am primit-o, n-au vrut sa-mi dea nici cererea de ieri inapoi. Dupa doua ore de plimbat prin birouri, ghisee... am primit un amarat de nr. de iesire, asta dupa ce mi-au zis ca ei nu au nr. de iesire...si le-am aratata ca aveau pe birou Registrul de intrari iesiri. Ca sa nu va zic ca la numele copilului nu trecut nimic...... doar spatiu....................ca doar scria copilului .. nu copiilor.

incerc sa ma adun, dar in drum spre casa ma intrebam in ce lume nebuna am dat nastere unor suflete pure.

si te miri ca scade natalitatea

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Eu am primit decizia la o luna dupa ce am depus dosarul. A venit prin posta .

Am vazut si pozele cu piticile, sunt superbe

De fapt am vazut multe poze cu copilasi minunati
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fie fericiti si sanatosi !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

DA, INAINTEA BANILOR

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Pussi in Bucuresti trimit deciziile . Toate cunostintele mele au primit-o prin posta inainte de a primi prima tura de bani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

mai, i-am pus Alessiei cizmulitele noi in picioare si tipa la ele! nu vrea sa mearga cu ele! da's moderne, de ce nu-i plac? cred ca nu stie ce e in trend! sau trebuie sa incep faza cu acomodarea, ca la aspirator?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Am intrat si noi sa le uram LA MULTI ANI!!! atat puiutilor MARA, RAUL si ROBERTO care azi au facut primul anisor, cat si celor care se apropie cu pasi repezi si peste o luna vor face si ei acelasi lucru: AMIRA, CARINA, ANDREEA, MATEI, ALEXANDRU, RARES... le dorim sa fie sanatosi, sa-i bucure pe parinti... tuturor...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Alfa-Anca, felicitari pt bebe 2!!!! Ma bucur tare pt tine... La noi n-ai mai intrat demult, chiar voiam sa stiu ce mai faci... Nu o cunoastem pe micuta Elena. Sa stii ca am mai intrebat de tine, dar nimeni nu stia nimic.... Felicitari inca o data... sarcina usoara!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Adra eu am fost prima
Am zis eu ca se ia in ordine alfabetica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Cum adica tu ai fost prima? Trebuie sa te felicit si pe tine? parca ziceai ca nu vrei... Si cum ordine alfabetica? Pai daca-i asa, pana ajunge la mine, la N, pai mi se lungesc urechile... sau eu m-as incadra la J? dar tot departe e si asa... Hai mai, ca sunt invidioasa... vreau si eu bebe....

Mergi la inceput