Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Cum adica tu ai fost prima? Trebuie sa te felicit si pe tine? parca ziceai ca nu vrei... Si cum ordine alfabetica? Pai daca-i asa, pana ajunge la mine, la N, pai mi se lungesc urechile... sau eu m-as incadra la J? dar tot departe e si asa... Hai mai, ca sunt invidioasa... vreau si eu bebe.... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
ai dreptate... pana se ajunge la P
cat mai trebuie sa astept! Sau pe mine ma bagati in fata ca vreu BB Nr. 3ellis, lala mersi de raspunsuri!
bb, ankule voi ati primit vreo decizie?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Jasmin012 spune:
Petro, am vazut pozicile, Silviuta e superba... imi place tare mult in poza cu ziua innorata... Ii dorim sanatate la printesa... poti sa-i scazi rapid febra dezbracand-o si facandu-i impachetari... adica comprese reci mai ales pe burtica.. Plus supozitor cu algocalmin
Ramo, sa stii ca Bea nu pare a avea numai 7 kg. Poate e mica de statura... ca de aratat arata bine, cel putin la fata, are falcute...
Pussic, merci de urarea cu gemenele... sa te auda Dumnezeu!
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pussi
ai dreptate... pana se ajunge la P cat mai trebuie sa astept! Sau pe mine ma bagati in fata ca vreu BB Nr. 3ellis, lala mersi de raspunsuri! bb, ankule voi ati primit vreo decizie? PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
bebe cu nr 3-4-5?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Prima la urat Ancai o sarcina usoara, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca bebe2 are o predilectie pentru mamici Anca! Vedem noi cine urmeaza... Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
hihihi ...

... deci Ancelor feritiva....Felictari Alfa Anca... asa mama... asa
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANK-ule, acu si tu, trebuia sa-mi iei apararea, ca doar am sarit aseara la MIHA cu bata pt tine .Eu-s in urma, dar de ce vrea Anca sa o inveti metoda cu nasterea usoara? |
Pai si eu sunt cum zicea Adina ...foarte reticenta la vaccine
...Si pe Anca o mananca ceva si vrea scarpinata
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Pussi nu am primit nici o decizie nimic
...
Am vazut si eu pozele de ieri... normal ca m-am uitat sa o vad pe Ana mea cea smechera .Sunt niste flumoaseee amandoua... Aseara mi-am amintit cand ai venit la mine la maternitate si ele erau inca acolo in burtica
... tuca-le mama pe ele de frumushele
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Ancutoooo ...ai lesinat cu testul in mana de nu ai mai dat nici un semn de viata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Na... daca nu mai vb nimeni pe aici .. si eu sunt ca o moara stricata... ies si merg in patut ...fericita ca mai e o mamica graviduta la Bulgarasi 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
anka.san spune:

La cererea publicului
am pus cateva pozici noi!
Albumul Toamna...
Seara faina 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
adra_bell spune:
Anca, sunt superbe, mai ales a touch of happiness! Si Eva se da singura in leagan, o dau destul de tare si rade si chiuie. Mai rau e cand ii spun ca trebuie sa ne oprim, ca se pune pe jelit.
Petro
ca ai pus linkul. Am admirat-o indelung pe Nasturica, ce bine ii vine ei basmaluta. Sa va faceti bine repejor.
Nu puteam sa plec la culcare fara sa o laud pe papusica Maria Sofia, care pare destul de durdulie in fotografii.
Noapte buna!
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)