Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
bravos Clau ma ce ma enervezi ce fras de undercover sa umble pe aici scriu totusi numele si pun motocicleta oke si matalutza unde esti nascuta ce scriu?
Didi iar incurci borcanele tin minte exact faza de la subiectul meu deschis de Gabriella,deci cu totul alte probleme si cu totul alte persoane hai ca te iertam.
Miri pai daca esti happy in viata de zi cu zi there is no dieta pricepesti acu hai mai baga una cool,baga-te in briosa aia si keep going,smile .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Didi ce iti face atomicul mic, ca al meu ne invarte pe degete pe toti.
In alta ordine de idei, ca acu' ma inervez cum naiba reusiti, frate, sa slabiti????? La o adica as fi chiar pregatita sa renunt complet la dulciuri, cu exceptia ciocolatei, si a muffins-lor, si a kekse-lor...
Am descoperit si cel mai mare avantaj pe care il ai ca Ausländer intr-o companie germana: poti sa iti injuri seful cu zambetul pe buze si el habar nu are ce zici
claudia74 spune:
Bey Miri u made my day ai un stil soro,da a mai ramas ceva la capitolul dulciuri atunci ? la faza cu injuratul
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Mey , dar eu chiar sunt sincera. Am incercat si eu cu Almased, e o chestie naturista, pe care trebuie sa o iei 2 sapatamani si sa nu mananci nimic decat trebuie sa bei foarte multle lichide si zeama chioara de legume. Am rezistat eroic pana in prima zi pe la 11:30 . Chestia e ca daca nu mananc cand imi e foame, ma ia o durere de cap de vad stele verzi si ma tine vreo 3-4 zile de nu mai sunt buna de nimic. Nici eu nu stiu de ce naiba ma ingras asa de tare ( nu sunt nici cat o balena, dar nici departe - am 1,70m si 82kg), in definitiv nu mananc gras, mananc multe legume si fructe, nu maioneze, nu chips, nu paste, dulciri subtire (da, da, stiu ca am scris ca bag in mine ca inainte de ziua de apoi, dar am glumit), beau lichide multe, zahar nu mai consum de vreo 10 ani (husbandu are diabet si nu detin zahar in casa)...miscare ...hm...asa si asa dar nu sunt nici sedentara. In fine, poate, cum zice colega mea, nu sunt grasa, sunte prea scunda pt greutatea mea.
claudia74 spune:
Pai vezi ca le-ai potrivit tu bine,mananci sanatos,traiesti sanatos what a f..k lasa ca-i bine,sanatoasa sa fii,ma si pe mine ma ia cu ameteli si tremurici de maini daca nu manc iar cu capul e oldies deja,antinevralgic en gross,mai ales pe baza de germania nevralgii .
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Pai vezi ca le-ai potrivit tu bine,mananci sanatos,traiesti sanatos what a f..k lasa ca-i bine,sanatoasa sa fii,ma si pe mine ma ia cu ameteli si tremurici de maini daca nu manc iar cu capul e oldies deja,antinevralgic en gross,mai ales pe baza de germania nevralgii . www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Clau, sa stii ca eu nu prea am nevralgii germane...eu am migrene romanesti..de alea de nu trec nici cu tunu'..si bag in mine ibuprofen, da degeaba..husbandu' zice ca le mananc ca pe bomboane si ca ar trebui sa ma mai menajez ( na ca iar ma enervez si zic ceva de ma'sa)...iar maica-mea isi face procese de constiinta ca m-a scapat in cap cand aveam 6 luni (asta explica multe )...
In fine, ma gandesc, cand ma intorc din Toulouse, sa incerc o dieta disociata, poate reusesc sa slabesc macar 12 kg, sa ma simt si eu om...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Claudia74, felicitari pt. listuta.
Uite si datele mele: Alexandra, 17.05.1979 Bucuresti si fii-mea Maria Cornelia 20.09.2006, Bucuresti
Miriluta, daaa, si eu tot astept sa se nasca o data inventatorul dietei cu ciocolata, da' vad ca pana acu' nik. Eu am incercat de vreo 3-4 ori sa tin dieta anul asta, simt ca deja situatia scapa de sub control, dar de fiecare data cand ma apuc, dupa cateva zile mi se face un rau... Dar m-am hotarat sa-mi fac programare la dietetician, ca avem unul chiar aici, in cadrul institutiei in care lucrez, si e si pe gratis!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
DidiAlex spune:
Claudi74, iar?!..ma rog..nu am inteles si o sa iti da-i seama in timp ca io nu uit nik . Stiu si io faza sus mentionata de tine, dar ma refeream la faptul ca ii stiam problema Claudiei pt ca ne stim de ceva timp, cand visa Clau la bb1 si io la bb2.
Miri, avem aceeasi altitudine , Don' Goe al meu merge la cresa. Dar io mai am unul, care la fel de Don Goe a fost, asa ca am exercitiu. se trantesc cu fundu de pamant, urla..dar nu ma impresioneaza .
Noi avem o cunostinta in Köln, aici de vreo 30 de ani si ne spune la fel ca injura, pt ca nu stiu altii ce vb.
cat despre clima din Hamburg, imi aduc aminte ca avea sotzul meu un sef de acolo, si imi spunea ca m-as cali, daca ne-am muta in nord. Tare faza cu agatatul hartii.
DidiAlex spune:
tot io..uitati aici o reteta de cozonac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9793/Cozonacul-meu/" target="_blank">bestiala. Folosesc faina de la Aldi, da aia ieftina, si am masina de paine, pt framantat. Fac de mult timp cozonac, dar asta e mai bun. cred ca data viitoare as pune ceva mai mult zahar catre 300g.
Edit: azi fac norma full pe aici. io am mai scris pe celalalt subiect, dar mai scriu si aici, poate mai foloseste cineva info. Noi avem un numar de telefon de ro, prin net. Adika cei din romania ne suna ca si cum am fi acolo. Numarul are prefixul 033/ urmat de numarul de 7 cifre, adika ei nu mai apeleaza extern. ceea ce e convenabil.
e la smartcall. cand te inscrii iti cere doar un o adresa de mail, pt ca poti doar primi nu si apela. Dar, vazand tarifele lor si cum apelam dupa X prefixe, fiind la Telecom, mai luam teaza, platim cu cardul in ro, 30 de E de ex si ne tzine cat puteam sa vb, pt ca pe fix e 1cent/min. si am dat optiunea la telefonul meu, atunci cand formez 0040 sa ma treaca direct pe numarul de ro, deci imi afizeaza numarul de ro si nu numarul german.
Ati inteles ceva? voi ce metode folositi?
mikiriki spune:
Miri, mi-ai inseninat ziulica
Didi, cozonac . ma uit mai tarziu la reteta. Poate pun si eu de-un cozonac, daca nu e complicata reteta
Clau 74
Eu ma duc la Arbeitsamt cu niste emotii cat carul. Habar n-am de ce ( am emotiile)
Revin
Miki