Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
Nu-i bai Francescka,barem asa gatam mai repede capitolele .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Miki sau vreo Timisoreana,Ursus ceva ai pe acolo prin frigider . www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
ha ha ha ....nu am , dar iti dau un Beck´s si te gandesti la Ursus sau Timisoreana in timp ce bei.
Plec cu Misterul afara. Revin
Miki
ionica spune:
Mama da ce mancarici la degete ati avut in tot acest timp cat am facut o siesta!!!
3 pagini se umple intr-o saptamana in timp normal,azi eu cred ca sunteti la ovulatie
ia vedeti ce faceti
M-am trezit din somn cu un miros de clatite de stiga fiimea la mine" alé maman,les crepes"!
Am mancat cateva clatite calde cu noua dulceata de mere,a pus in ea nuca si baton de vanilie,moama cum sunt
Claudia
Noul look al paginii este super,ma bucur ca ne-am adunat cateva mamici si am inceput sa ne cunoaste mai bine.
Tare-mi doresc sa fac un chef si sa va invit!!
Sophia 2ani
+17
i_ulia spune:
moama, dar ati scris nu gluma! asa imi place, sa am ce citi cand intru
clau74, bravos pentru elanul de a schimba fata capitolului, uite si datele mele:
i_ulia, nume real Iulia, Bucuresti - 21 august '84, mamica de Iris Bucuresti - 7 august 2007
gratarul la electric, evident, de unde vreme pentru terasa? Cred ca de vineri n-am vazut soarele.
A, nici mama mea nu-i in zona, e la Bucuresti, si si daca vine la mine nu face mai mult decat sa spele vasele.
ionica, clatite cu mere si nuci!!! Fac si eu maine, dar nu cu dulceata ca n-am, am sa pun felii de mere si zahar pudra chiar imi ploua in gura
miriluta, si zi asa, gogoman
fetele, va pup, ma duc sa bag un ochi la tv, poate e ceva interesant.
o seara buna!
claudia74 spune:
Desteptarea,haideti la o cafea :
Iulia te rezolv si pe tine acusi ,
Aloooooooo moldovencele mele dragi pi undi umblati,ia treceti la descusut datile voastri personali .
Eu merg imediat cu copiii la gradi,deoarece nu circula busul sapt asta facem fahrmanschaft si azi e randul meu,la vreme nimic nou,tot ploua,tot e ceata,tot rece si intunecos.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angiuta spune:
Mai fetelor lipsesc si eu o zi si vad o multime de schimbari....
Hai sa dau si eu datele mele: Angiuta - nume real Angelica Focsani - 24 octombrie 1982, mamica de:
Vlad Lukas Berlin - 08 iunie 2007
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
claudia74 spune:
La noi a nins vreo jumate de ora si e numai 1 grad,bine ca am pus ieri winterreiffen .
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Moin, moin,
Aseara am stat pana la 11 noaptea sa coc ''Gespenst-Kekse''. Au iestit tare dragutze, in ciuda lipsei mele complete de talent si imaginatie..
Claudia, pana la urma cum e cu dieta? Pana scrii tu, eu ma duc sa imi iau o briosa dietetica ca mi-e o foaaaaammmeeeeee
DidiAlex spune:
Salutare,
Miriluta, meajele tale imi plac! pur si simplu. Sa nu crezi ca-s aplaudac acu, dar cum focului ai invatat tu germana intr-un an?..si io tot in iunie 2005 am venit, mi-am facut domiciliu aici, ca vizite mai facusem.
Clau74, citisem ceva mai demult, de fapt o citisem pe Claudi@, speram ca s-a rezolvat cumva..
si io am slabit intra 31 mai-12 sept 7 kile. Nu ma intrebati cum!completez, 7 kile is relative daca nu dau valoarea absoluta, de la 67 la 60
Carmi,
ai impachetat si computeru?
Datele noastre: Alex (04.04.76 Focsani), Robert (12.09.2004 Bucuresti), David (31.05.2007 Mannheim)
Claudi@ spune:
'neatza fetele.
La noi a NINS, aiai yupi yupi heiiiiiiiiii.
Clau eu is nascuta pe 16.03.83, cu o zi inaintea lu Andreas al tau. Datele sotului si cupilului terorist nu cred ca vreau sa le dau, nu stiu de ce, mi se pare prea mult mai ales ca pe forumuri mai umbla si persoane ciudate. Sau mai probabil din cauza neincrederii mele, am pierdut-o total. (nimic personal, stii la ce ma refer)
Didi, noi cautam cu chirie, bani de cumparat, uhuu, de unde?. Poate daca as juca la LOTTO as avea vreo sansa sa castig si sa-mi iau o casa cu piscina si mertzan la poarta
A, Clau ca tot ai zis ca numai noi am mai ramas fara mame in zona, eu am vb cu a mea si a zis ca poate-si ia zboru incoace ca nu mai poate de doru teroristului.
22+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze