Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Io nu cred ca vrei, sigur nu,dar daca chiar insisti iti spun. www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Daca e vorba sa nu mananc decat aer, iti spun din start ca eu nu poci . Si nici daca esti bolnava (Domane fereste)...
daca e vreo dieta care imi permite sa mananc cat mai multe dulciuri, atunci ''Let's have it, Baby!!
mikiriki spune:
citat din mesajul lui Miriluta daca e vreo dieta care imi permite sa mananc cat mai multe dulciuri, atunci ''Let's have it, Baby!! Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Miki
claudia74 spune:
ma nu e nici o dieta,pe baza de sot si cacate de gesetze de deutschland s-a intamplat totul.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
da zau asa Miki ca e distrata rau Miri nu gluma,Let's have it anyway but I dont have any idee about
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
bey distratelor astept impresii despre erste site,na e bine!
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
citat din mesajul lui claudia74 da zau asa Miki ca e distrata rau Miri nu gluma,Let's have it anyway but I dont have any idee about www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Let`s have it dieta cu multe dulciuri
Astept si eu dieta asta ...cu dulciurile p´aia cu sotzul am avut-o deja
Miki
mikiriki spune:
citat din mesajul lui claudia74 bey distratelor astept impresii despre erste site,na e bine! www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
e bine ai uitat de poza
va ofer cu ce vreti voi
Miki
claudia74 spune:
pai cu sa fie mult....aaaa si ceva umbrelute vreo maslina ceva.
Timisoara Impreuna
ceska777 spune:
Si eu zic ca e ok antetul cu lista de mamici si copii poate doar sa le scriem mai compact. Daca se mareste lista o sa ocupe asa intreaga prima pagina...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Miki sau vreo Timisoreana,Ursus ceva ai pe acolo prin frigider .
Timisoara Impreuna