Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Ati inteles ceva? voi ce metode folositi? |
gar nichts, deci metoda mea e 010012 in fata apoi 0040 etc, e 2 (si ceva) centi minutul.
Miki bafta.
Ma uit si io acu pe reteta de cozonac da nu cred ca ma risc sa fac ca nu manca nimeni in afara de mine .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angiuta spune:
Didi acum chiar mi-ai facut pofta si n-am timp de cozonaci , daca aveam masina de paine era alta treaba....
In Ro de obicei doar noi sunam (mai suna si maicamea dar rar si putin ca-i zic c-o sun eu inapoi), avem optiunea la Alice cu 500 de minute si pana acum nu le-am depasit niciodata. In total cu internetul si flaterate in De platim 45 de euro pe luna (plus TVA parca). Noi suntem multumiti, se aude bine, atata doar ca am observat ca in week-end-uri cam greu se face legatura in Ro.
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
Miriluta spune:
Miri, avem aceeasi altitudine , Don' Goe al meu merge la cresa. Dar io mai am unul, care la fel de Don Goe a fost, asa ca am exercitiu. se trantesc cu fundu de pamant, urla..dar nu ma impresioneaza . Noi avem o cunostinta in Köln, aici de vreo 30 de ani si ne spune la fel ca injura, pt ca nu stiu altii ce vb. cat despre clima din Hamburg, imi aduc aminte ca avea sotzul meu un sef de acolo, si imi spunea ca m-as cali, daca ne-am muta in nord. Tare faza cu agatatul hartii. |
Pai si eu am mai avut o domnisoara Goe, dar cu amandoi ...Miru e si ea la gradi, la anul merge la scoala catolica...iar Nagatzul merge din martie la cresa
Cat despre cozonac...hm, asta e afront pe fatza Intai imi spui ca esti cat mine de inalta, esti si mai slaba (muuuuult) si mai dai si retete de cozonac, ca sa balesc eu toata tastatura...
Sa va spun ce a zis fie-mea, ca m-am stricat de ras...Ii tot spuneam ca nu mananca suficient si ca nu o sa creasca..si ea imi spune ''aber Mami, wenn man zu viel isst, kann man platzen! Guckt dich mal an!'' Intai am ramas masca, dar apoi m-a busit un ras...
Carmi spune:
Salve!
Didi, n-am impachetat si computerul, da nu mai stiu de mine, sunt cam bezmetica de atatea pachete. Azi avem si invitati la cina, o familie bastinasa care o sa aiba grija de ap. nostru. N-am inteles nika din smart call, da mama mea ma suna cu serviciul ´suna gratis´, practic pe ea o costa ca si cand ar vorbi interurban, e fff convenabil.
Ma duc sa-l schimb pe cacaciosu´asta mic, care nu vrea sa auda de olita sau toaleta
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
Carmi spune:
citat din mesajul lui angiuta Carmi unde va mutati? Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007) |
In sud, Angi, la svabi.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
ceska777 spune:
Carmi, unde la noi la svabi?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Ce o fi cu Alexandra de nu a mai intrat pe aici? stie cineva ceva despre ea? Carmi da si tu cu subsemnata pe aici despre datele personale daca vrei sa fiti pe prima pagina,zici ca vii la swabi bravo .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ceska777 spune:
Eu o astept in week endu-ul viitor pe mama sa vina la noi. Abia astept: ciorbe, prajituri, povesti etc. Sta 6 saptamani, apoi vine sora mea pt cateva zile de ziua lui Benjaminu.
Voi cum ati aniversat primul anisor al puiului?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Mai departe de noi Ceska,la granita cu bayern merge,in Ulm.
Timisoara Impreuna