Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 O cafeluta si apoi asteptam sa dea Mihaelele ceva de baut ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani ptr Mihaele www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |

Eu am muncit in WE si nu am avut chef de scris
Miki
Miriluta spune:
Eu am facut ''carnaciori cu ciocolata'' in we
..
Copii vostri mananca tot la fel ca fie-mea ''nudel'' in disperare? Daca o intrebi ce vrea sa manance, raspunsul e invariabil: Nudel!!!! I-am facut program de mancat seara (ca in rest mananca la gradi): de 2 ori pe saptamana carnita sau peste cu legume, de doua ori supica si de doua ori nudel...a saptea zi are voie sa aleaga ce vrea ea. Si ce credeti ca vrea? NUDEL!!!!
Si carnea...bleah...nu serveste decat daca ii fac snitzele de pui sau chiftelute...si rar Fischstäbchen.
DidiAlex spune:
[b]Miri,/b] sigur nu vorbesti de Robert al meu..
??
io trageam nadejdie ca va creste si se va da pe brazda. faza cu nudel e identica. Parol! am gasit o explicatie: memoria ii joaca feste ca-i imposibil sa le de-a vesnic nudel-i la gradi, stiu asta cand ma uit in lista, asa ca io nu am nudel in casa.
Domnitzelor, citesc din ani in Pasti,
v-am ametit la un moment dat cu e iexplicatie criminala
stai sa revin cu datele
intrati aici
http://www.smartcall.ro/
si folosind o adresa de mail, va este alocat un numar de telefon, io am cu 033 pt ca am vrut in judet cu ai mei..
pe numarul ala ma suna orice neam / preten din ro, ca si cum ar vorbi extrajudetean sau in alta retea, dupa mobil.
Io am platit cu Visa 30 de euro si tot vorbesc din ei, pt ca am dat comanda la fritz-ul meu cand formez 0040 sa ma treaca automat pe numarul ala si sa platesc mai putin ![]()
Mai nou mi-am setat si mobilul, sun acasa, dau o parola si apoi formez cu numarul de romania in ro, si platesc iar cativa centi, pt ca mobilul meu am free cu tel de acasa.
cand ii apelez io, lor le apare numarul 033 plus un numar de 5 cifre, fara indicativul de tara, (0049).
Imi dau demisia, daca nu s-a inteles nici acu.
claudia74 spune:
Neatza buna,multam da cafa ardeleanco
,
deci NUDEL in disperare se consuma si mai nou cu putin sos, bolognez sau tomaten,pana acu se consumau numai trocken fara nimic pe ei.
Didi reiau mai incolo ce ai scris acu merg la medicul de familie si nu vreau sa ma fac de ras ca nu am priceput nimik
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
De fapt stiu ce spui,asa face vara-mea din Belgia si imi apre un nr SF cand ma suna,stiu varianta,insa la ei in Belgia nu sunt atatea posibilitati din astea ca la noi cu codurile astea ieftine,eu raman la varianta mea cu 010012 e 2 centi si 01012 e 4 centi
cu Ro.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
DidiAlex spune:
Claudia, aici pe fix is 2 centi pana in 19 ora ro si 1 cent dupa ora 19.
Deh, e convenabil si pt ei sa te sune, si atunci pt tine e gratis ![]()
Claudi@ spune:
Salut, mai e cafea?
La noi nu prea sunt noutati, cautam inca apartament. Azi mergem sa mai vedem odata unul si sa masuram. Normal nu as fi vrut acolo, dar am vazut ca se poate si mai naspa. Ce mi-au putut vedea ochii in saptamanile astea
, credeam ca nu exista asa ceva si aici, mai ales intr-o fam de nemti, dar na peste tot mai sunt si jegosi.
Ieri mi-am vazut baiatul la eco si tot baiat a ramas
, acum cautam de zor nume dar nu ne place nici unul. Daca era fetita o chema Denisse sau Denisa (mai mult Denisa ar fi vrut sotul) Chiar a zis ca ce nume frumos are fetita Claudiei si ca iar place si pt a noastra.
Alex ma duc sa recitesc ce ai scris acolo
poate inteleg totusi ceva, dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva caci ai mei au numai mobile
. Noi vb f des pe mess si ne si vedem asa ca pt ce sa mai dam banii pe telefoane.![]()
24+ 
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
Clau zici ca tot baiat a ramas,pai cum sa se fi schimbat ma,eventual sa fie eroare de la doctora,ma bucur ca va place numele lui fiica-mea
,vb mai incolo ce ai rezolvat la avocat.
Didi cum spunea si Clau si eu vb cu ai mei (si toata sloata de prieteni din Ro) pe mess,inca prea mult,numai cand e ceva important sun la ei,ei pe noi la fel,sau dau numai beep sa intru pe mess,asa ca nu s-ar renta sa aplic varianta folosita de tine chiar daca e avantajoasa
poate alte fete stii ce mai e ca eu fiind toata ziua acasa am destul timp de mess si de povesti,poate daca asi avea un job solicitant nu asi mai avea nervi de mess si asi vb la tel mai mult.
Timisoara Impreuna
ceska777 spune:
Hello, hello,
la mine toata lumea doarme:benji, bunica si cutu fiecare in culcusul lui. Eu am pazit mancarea, am lasat-o pe mama sa doarma ca ea a stat azi dimineata cu Benji care s-a trezit la 05:00!
Ne ies o tura noua de dinti si suntem maraiti,abia a adormit!
Claudia@,
in ce zona cautati locuinta? Cam ce chirii ati gasit? Noi azi vb cu proprietarul sper sa ne accepte in apartamentul vazut duminica.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra