Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia74 spune:
Iulia fain program de we aveti,dar ce traducere ai avut de facut,lucrezi la ceva?
Iarasi o tona de absente,asa nu stiu cat va tine subiectul.
Noi acu am cinat,ne mai jucam putin si la nani,poate ma uit la Dansez ptr tine dar mie ciuda ca niciodata nu ma pot uita pana la sfarsit.
Noapte buna.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ionica spune:
Buna seara fetelor,
Noi suntem racite cobza,atat pitica cat si eu ,nu am cunoscut o gripa mai virulenta.
Nu mai am miros,gust si aud doar cu o ureche,imi vine sa mor.
Claudia74,ce devreme cinati,eu deabia am pus masa si astept sa apara si sotul,de obic la noi culcarea lui bebe e la 8/9pm,iar noi si pe la 2am![]()
Parintii imi vor pleca maine si raman cu o casa imensa si goala,in sfarsit am gasit o doamna care m va asista la ajutor in casa,sper sa ma inteleg bine cu ea.
O seara frumoasa si de la noi.
Sophia 2ani
+17 
i_ulia spune:
clau, mai traduc din cand in cand pt un prieten, nimic oficial. si tocmai ce am terminat o traducere mai mare.
ionica, insanatosire grabnica!!! si multa bafta cu doamna cea noua!
(noi mancam la 6.30 de seara
)
claudia74 spune:
O cafeluta si apoi asteptam sa dea Mihaelele ceva de baut

La multi ani ptr Mihaele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ceska777 spune:
Neata!
Mersi de sfaturi privind administrarea globulilor. La noi nu a functionat nimic. Am incercat intai sa ii var in gurita, in obrajor sa se topeasca ca sub limba nu prea ai cum la bebe mic. Apoi am incercat sa ii pun cate unul pe lingurita cu brei. Se inneca cu ei la ambele variante si pana la urma vomita! Noi avem antecedente cu reflux si la 10,5 luni Benji mananca borcanele de 4 luni f fine sau gatit de mine (cand accepta) iarasi blenduit f fin. Borcanelele de la 8luni in sus nu sunt de noi: prea mari bucatile. A mancat odata un borcan mare de iaurt cu bucati de fructe. Ce bucurie pe mine. La ultima lingurita s-a innecat intr-o bucatica si a vomat tot, tot, tot!!!! De doua zile ii dau bobitele in lapte. Ii fac 200ml cam cat bea el seara de ex, pun putin in biberonul de 120 cu globuli sa se dizolve, ii dau intai sa goleasca bioberonul asta apoi din cel mare ce a mai ramas. Nu functioneaza mereu! Sotul zice ca e semn ca nu e de acord cu homeopatia asta mic! Ieri a vomat legumele si milchbrei, azi dimineata dupa fructe cu biscu! Ce sa fie?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Sorry dar vad ca numai am nici cafa cui sa dau,ptr ce am facut lista aia de inceput de pagina nu stiu!
Ceska imi pare rau ca te-a necajit Benji,a ajuns mama,cum e,e totul ok?macar te mai ajuta cu ceva,sper sa fi mai linistita acuma,mai ales ca va asteapta si mutatul curand
.
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Noi am fost week-endul trecut in Toulouse...si fie-mea ma mancat Eclere..cand am ajuns acasa m-a intrebat daca pot sa ii fac carnaciori din aia cu ciocolata 
ceska777 spune:
Claudia74,
eu sunt pe aici.... Mama a ajuns bine, azi am avut sarmale si o ciorbita de legume cu smantana. Maine incep eu smotrul prin casa ea sta cu Benjaminu. Care e ceva mai bine, doar ca tuseste putin. A mancat destul de bine legumele facute in casa de la mama, noi am fost sa vedem locuinta. E ok, incerc sa imi imaginez cum as aranja mobilele noastre in spatiul pe care tocmai l-am vazut, ma gandesc daca sa preluam bucataria existenta acolo, a noastra fiind prea mica.
Benjaminu ar avea camera lui, livingul e mare, o camera se poate amenaja in birou sau bügelraum, e ceva spatiu verde unde poate fi pus un sandkasten, e Haustierfreundlich e OK! Mai trebuie sa doarma sotzul 1-2 nopti peste hotararea asta si marti sper sa batem palma. E liber abia din ian dar e ok, chiar de sarbatori nu as vrea sa fiu cu casa intoarsa. Iaca, am dat raportu!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miriluta Noi am fost week-endul trecut in Toulouse...si fie-mea ma mancat Eclere..cand am ajuns acasa m-a intrebat daca pot sa ii fac carnaciori din aia cu ciocolata ![]() |

cool rau de tot fiica-ta, deci pune-te pe framantat carnati cu ciocolata Miri.Francescka ma bucur ca mai respirati si voi si mai ales ca noul wohnung e ok.
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Neata.
Claudia, nu da fetele disparute, daca au si ele copil ca al meu, nu mai pupa ele computer in week-end. A mea vrea numai desene pe youtube, nici nu mai vrea sa auda de jucarii sau altceva. Asa ca eu nu mai am loc la computer sambata si duminica. Noroc cu serviciul![]()
Miriluta, super tare fetita ta!
Ionica, insanatosire grabnica tie si Sophiei! Ce bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute!
Ceska, ce bine ca e mama ta la voi si te mai ajuta! Mi-ai facut pofta de sarmale si ciorba
. O sa fac si eu o ciorbita zilele astea.
Noi n-am facut mare lucru week-end-ul asta, vroiam sa ne plimbam prin imprejurimi dar n-am mai apucat. Sambata am smotruit iar ieri a plouat, n-am stat prea mult pe-afara. Am iesit mai mult ieri dupa-masa, cand s-a oprit ploaia, dar numai prin centrul orasului.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?