Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu ieri m-am umplut de nervi ca nu mi-a mers forumul. Bine ca azi merge.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Va salut pe fuga,am intrat de dimineata in sfung,curatenie,mancare,am avut o vecina la unghii,acu tre sa merg dupa Andi si apoi sa continui gatitul,mai am de facut snitzele si taitzei cu crumpi si o praji ca avem besuch, alle.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin de unde s-agatza harta!!!
Iar mi-e lene...si seful meu canta de la el din birou, cu usa deschisa...si cantaaaa...l-a intrebat o colega ceva mai devreme daca a luat prafuri ceva...el zice ca nu, dar nu il credem niciuna.
Fie-mea si-a facut o lista cu cadourile pe care le vrea de ziua ei si de Craciun: frate, zici ca e un roman de-al lui Stephen King (adica lung.. )...cred ca nu imi ajung 2 salarii sa ii cumpar tot ce e pe lista aia. Cand i-am zis sa mai taie ca Weihnachtsman trebuie sa duca la copiii din toata lumea, a zis ca de fapt, din lista ei, doar jumate sunt pentru ea, ca restul sunt pt Henrik, dar el fiind mic, nu stie sa scrie...m-am uitat pe lista...numai Barbie si Baby Born si Baby kaka maka..cu miliarde de accesorii si case si casute si ceasuri si cazi de baie si masina.....in fine, i-am zis ca sunt numai papusi si Henrik e baiat. La care ea a replicat ca el e inca mic si nu vorbeste bine, de unde stiu eu ce vrea Henrik...ea stie ca intelege limba bebelusilor ca doar si ea a fost mica...de inteles intelege destul, desi nu tot, ca deh, a mai uitat.

Pe langa faptul ca m-am cracit de ras...ma mir: de unde Doamne ii trec atatea prin minte???? O fi semanand cu ma'sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Moin de unde s-agatza harta!!!
Iar mi-e lene...si seful meu canta de la el din birou, cu usa deschisa...si cantaaaa...l-a intrebat o colega ceva mai devreme daca a luat prafuri ceva...el zice ca nu, dar nu il credem niciuna.
Fie-mea si-a facut o lista cu cadourile pe care le vrea de ziua ei si de Craciun: frate, zici ca e un roman de-al lui Stephen King (adica lung.. )...cred ca nu imi ajung 2 salarii sa ii cumpar tot ce e pe lista aia. Cand i-am zis sa mai taie ca Weihnachtsman trebuie sa duca la copiii din toata lumea, a zis ca de fapt, din lista ei, doar jumate sunt pentru ea, ca restul sunt pt Henrik, dar el fiind mic, nu stie sa scrie...m-am uitat pe lista...numai Barbie si Baby Born si Baby kaka maka..cu miliarde de accesorii si case si casute si ceasuri si cazi de baie si masina.....in fine, i-am zis ca sunt numai papusi si Henrik e baiat. La care ea a replicat ca el e inca mic si nu vorbeste bine, de unde stiu eu ce vrea Henrik...ea stie ca intelege limba bebelusilor ca doar si ea a fost mica...de inteles intelege destul, desi nu tot, ca deh, a mai uitat.

Pe langa faptul ca m-am cracit de ras...ma mir: de unde Doamne ii trec atatea prin minte???? O fi semanand cu ma'sa

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

ce scumpa e. Acum trebuie s-o crezi ca Henrik isi doreste papusi

Salutari,

Clau, spor la gatit si distractie placuta azi. Stiu ca ai gatit nu gluma

Eu va invit la sarmale si salata de conopida. Sotul meu a mancat pt prima data salata de conopida si mi-a zis: waw, lecker aber zu viel knoblauch A mai adaugat ceva, dar din pacate nu pot scrie aici
Va doresc o zi minunata. Eu plec putin prin oras ( am o comanda de la o prietena) sa ma uit la niste preturi si poate cumpar ceva.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Miriluta, ce scumpa e micutza ta si cum stie ea limba bebelusilor (poate vb cu fimiu si-mi traduce ce si-ar dori de craciun)

Azi am reusit performanta de a-i "rupe" degetelul teroristului (L-am prins la usa cabinei de la dus). O Doamne ce soc am tras si cum mai plangea mititelul.
Am programare la medic intr-o ora si medicul mi-a jurat ca la varsta asta nu se rupe nimic.

Ceska, noi tot aici cautam sa ne mutam si chiriile sunt destul de mari, 700 kalt ajungem la 900 warm plus garaj... Se ajunge la 1000 pe luna si mai vrei cica sa si traiesti, cu ce, nu stiu.

Ma duc sa ma imbrac, si sa-l trezesc si pe Tony (doarme doar de 20 min) sa mergem la medic.

24+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Claudia, aici pe fix is 2 centi pana in 19 ora ro si 1 cent dupa ora 19.

Deh, e convenabil si pt ei sa te sune, si atunci pt tine e gratis

Eu sunt de pe telefonul fix (Arcor) si e ok. Romania e trecuta la favorite si m-am incadrat tot timpul in tarif( adica nu am depasit costul pe luna, cu mici exceptii ). Vorbim si noi pe mess, iar cand e ceva urgent ne sunam.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hallo din schwabenland!
na, ieri n-am apucat sa va scriu, v-am citit pe seara repejor, dar eram prea terminata sa mai si scriu. fi-mea iar a racit, iar rau, cu muci multi, tuse, febra (aseara avea 38 cu 9), dormit pe sponci, vrea numa in brate asa ca nu mai apuc sa fac nimic in timpul zilei si recuperez seara. deh, ce sa-i fac, lasa ca se face ea bine

miriluta, ce scumpa e fata ta, cum intelege ea bebeleasca

claudi@, sa ne spui ce-ai facut la doctor! eu chiar am facut-o cu iris, cand avea nici 6 luni, i-am dizlocat umarul. o imbracam, ea s-a smucit si s-a intors pe burta si a inceput sa urle taaaare si nu mai misca bratul. am inlemnit, am pus mana pe telefon, nici nu reuseam sa vorbesc, zici ca uitasem toata germana, am facut termin de urgenta la chirurg si i-am facut un röntgen. eu tremuram mai tare ca ea, biata copila. i-a pus o atela si dupa 2 zile era ca noua. astia mici se regenereaza fantastic de repede.

mikiriki, sarmale ia sa fac si eu in weekend. n-am facut niciodata, dar ma descurc eu.

mai vroiam sa scriu ceva, dar tre sa fug, s-a trezit maimutelul!
va pup si va trimit din soarele de la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna ziua fetele.

I_ulia, si fiica mea a fost racita cu mine odata.La fel,febramare,muci si durere de ochi la lumina,imi spunea mereu sa sting lum ina saracuta.
Acum este ok,dar a suferit mult,punei sub pernuta la ea in patutz o batista cu esenta de eucaliptus si menta,asa o ajuta sa respire mai usor in timpul noptii.

Claudi@,intra-adevar graiesti,sunt nebuni nemtii astia,au niste scoruri la case de-ti vine sa-ti iei cort.

Atat de relatat pe astazi ,pupi si sa fiti cuminti.

Eu ,eram asa de fericita ca am gasitr pe cineva sa faca menajul in casa,dar am luat teapa.

Doamna, de vreo 50 deani brazilianca de origine, a venit sambata si luni,marti ma suna sa-mi spuna ca nu mai vrea sa lucreze pt. noi fiindca este prea frig in casa
Ori la noi sunt 22°C in salon si in camere 21°,o temperatura mai mult decat normala.

Pe urma mi-a picat fisa, brazilianca stiind ca-i vorba de un francez ,ca a vorbit cu el la telefon ,a crezut ca-i divortat si probabil dorea sa lucreze in tanga si sa-i danseze vreo samba.
nah, eu am chemato sa vina dupamiaza cand sotul nu este acasasi ea mi-a scoso ca-i frig in casa.
Femeile astea nene....
Sunt in pom pt. vineri cand voi da examenul de condus,v-a trebui sa gasesc de urgenta pe cineva sa faca babysitter ,iar parintii au plecat.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna fetelor,haideti la cafea :

Ionica m-am distrat concluzia cu brazilianca,imi pare rau ca a renuntat sa te ajute dar chiar asa culmea motivatie ptr a renunta,sper sa gasesti pe cineva de incredere,nu poti aduce pe nimeni din Ro?
Clau cum a a fost,stai linistita ca si Andi facea des chestii din astea pe la usi,sper sa nu fie nimic grav si sa gasiti odata un wohnung ca-lumea
Miki io nici macar nu am spus totul ce am gatit ieri,dar io stiu ca esti spioana sefa si asa ca stiu de unde stii ,nu-i mult ca fiecare e cu ce ii place,am dus si vecinei ieri sufleu de conopida si taitzei cu crumpi si a fost incantata si asa zici cu salata de conopida la Uwe,lasa ca nu strica knoblauch .
Miri super tare fiica-ta,te mai tine neuronu cu ea,ca vad ca le scoate nu gluma,apropo i-au placut carnatii cu ciocolata .
Iulia imi pare rau de micuta ta,nu te-ai intalnit inca cu Carmi prin Ulm .
Cescka ce bunatati de prin Banat gateste mama ?
Va las sa pregatesc copilul e gradi,ne auzim mai incolo.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetele!
Wow, iar v-ati apucat de gatit bunatati?
Miriluta, am ras cu lacrimi ieri cand am citit ce perle scoate fetita ta! Cred ca va distrati copios cu ea.
Ionica, nasol ca ai luat teapa cu tipa de la curatentie. Succes sa gasesti cat mai repede pe altcineva.
Eu am avut niste zile groaznice, sper ca acum sa se linisteasca lucrurile ca nu mai poooot

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput